Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-68 тема

• 57 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро!  Hug

Прохладен ден, спокойна и успешна нова седмица на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

# 706
От инстаграма на Аслъ - много е живописна  Grinning

Once upon a time in #barcelona - имало едно време в Барселона

И на Пелин от снощи

Mutluluğun fotoğrafı 🙋🏻

# 707
Снимка от сета на ККК 2, качена в инстаграма на Хюмейра

# 708
Здравейте момичета!  Hug
Приятна нова седмица!

ASLI ENVER'İN YENİ SEZONDAKİ DİZİSİ BELLİ OLDU

http://televizyongazetesi.com/asli-enverin-yeni-sezondaki-dizisi … lli-oldu_6_107794

Murat with American TV produser and with his agent

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 16:00 от rina-rina

# 709
Здравейте!

Нинели изведе Мурат на светло, много светло та чак на Босфора.

Тая жена не дава на Мурат да диша.  
В истинския смисъл му диша във врата hahaha Гъркините провеждат разследване за русата дама,до колкото си преведох с Гугъл, явно всички сме впечатлени от грузинската  приятелка на Мурат. Дали все пак ще има подаване от турска страна Mr. Green
Дано срещата е свързана с предстоящ проект на Мурат, че на снимките е хубав да ни радва,но искам вече да го гледам в действие Laughing

Аслъ чудесно се е вписала в пейзажа, да си беше взела и една шапка от испанските морски пирати hahaha  

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 19:58 от eliNIM

# 710
Ели, може би имат връзка с проекта за който наскоро се заговори - с Колин Фарел. Нали ще снимат в Грузия повече,  а Нинели може би е помогнала да се организира срещата.

From Ana Rekhviashvili's instagram
,, Chillin' on the Bosforus "

Ana Rekhviashvili - President of EUGS European-Georgian Society

https://www.facebook.com/eugsociety/timeline

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 23:32 от rina-rina

# 711
Темата е излезнала в летен отпуск.......Едва я намерих.......вероятно и отпускът е в разгара и за някои от вас.
Хубави почивни дни пожелавам,  да си починете добре! newsm10

Аз обаче съм на тръстиката newsm45 и направо съм слънчасала hahaha hahaha hahaha

Ринка, Анчето много влиятелна фигура на европейско ниво,  а и е хубавка.
Прочетох,че е госпожа Ana Rekhviashvili работи във филмовата индустрия в Брюксел. Пишат гъркините,че вероятно  е тази, която организира ролята в  американския сериал. Много добре.  newsm17Мурат заслужава подобно внимание и такива приятели за таланта който има като актьор, а и не само, защото е добро момче според изказванията на колеги и хора контактували с него.

Мурат е толкова естествено усмихнат,браво ..... вероятно новините са хубави
А дано.................

Г-жа Нинели е с имобилизирана ръка

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 19:23 от eliNIM

# 712

Ринка, свежи колажи си направила, истински бисерчета.

Това пък какво означава......

http://www.yeniulke.net/son-dakika/star-tv-cesaret-dizisi-oyuncu … -2015-h16282.html

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 19:30 от eliNIM

# 713
Здравейте момичета! Приятен ден!  Hug
Ели, вчера си дежурила сама!  Hug
Не си сама на тръстиката - ако това е мъъничко утешение за теб!  Joy Joy

Че тв канала възнамерява да пусне сериала. Дали и кога ще видим!  Peace

# 714
Привет на всички и от мен!  Hug Hug Hug

Ели,  Hug Ринка,  Hug

Аз тази седмица съм на по-различен и интензивен режим на работа, та затова се появявам по-рядко.  Laughing

Русата мадама не я мисля изобщо - на мен ми изглежда над 40-годишна, та не вярвам Мурат да е залитнал по какички и не разбрах какво толкова ги развълнува фенките.  Grinning Но се радвам, че Мурат се среща с подобни хора, а, ако г-жа Нинели му помага за подобни контакти, само мога да я адмирирам. Дано наистина да се реализира този проект с Колин Фарел - ще бъде страхотно и за него, и за нас!  Peace Grinning

Ели, тази публикация, че СТАР предвиждат да излъчват сериала с Мурат и Мерием донякъде е успокоителна. Но аз, обаче, се притесних от едно инфо, което прочетох тази сутрин в Геджето, но изчаках да го преведат рускините, за да съм сигурна, че съм разбрала правилно. И се оказа, че все пак съм се ориентирала вярно, но не ми харесва това, което пишат. Нали Окан Ялабък трябваше да участва в новия сериал на Мурат. Сега се оказва, ако е истина, разбира се, че е подписал договор с Ай Япъм за главна роля в друг сериал, за който преди това спрягаха Киво.  Да не се окаже, че новият проект на Мурат пак е някакъв мираж - неясен във времето и в битието изобщо?   Mr. Green #Crazy newsm78

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/okan-yalabik-imzayi-atti

Новый сериал Окана Йалабыка!

Окан Йалабык, сыгравший роль Ибрагима в сериале "Великолепный век", после окончания работы не принимал предложения о новых проектах и отдыхал около 2 лет от съемок. Наконец Окан решил вернутся на экраны. Актер подписал контракт на съемки в сериале компании Ай Япым под названием "Anneler Analar". Ранее эта роль была предложена Кыванчу Татлытугу, однако он отказался. По слухам Окан принял предложение и в новом сезоне снимется вместе с молодыми звездами сериала "Прилив" Хазар Эргючлю и Метином Aкдульгер.

Перевод : Алина Лиева.

А фенките колко колажи вече направиха с Мурат, Мерием и Окан.  Joy Joy Joy

# 715
 wavey
Минавам почти транзит , разписвам се  hahaha и очаквам все пак да прочета нещо ново.

Алекс прочетох и аз за новия проект на Окан, главна роля,  както и да го обвиняваме Гугъл, това става  ясно. Стига да е истина,но след като е написано има нещичко  вярно.
Мурат и Мерием  като вариант вече остават в месеците по назад, ако изобщо го има тая година.
Разбрах,че ще започне Кьосем султан, след това  Бурак  с Кара севдата , ( ей умрат да е кара  Mr. Green съседите,каквоти и да е,  ама да е  Joy Joy Joyкара ).
И  след това евентуално ,разбирам идва ред за Мурат и султанката от ВВ Мерием.
И така до като  му дойде времето  да се покаже на екран  от принц станал  и той султан  Joy Joy Joy  Само не и с чалма,  Mr. Green макар, че и така съм съгласна да го чакам  от седмица на седмица
  Peace

Ринка  Hug трябва да  се дежури, няма как .
Както е тръгнало.... от жегата, от тръстиката, от  липсата на нов проект, за едното кафе  и то от време на мреме от Адана, току виж сме изпаднали от страниците Grinning на форума Joy Joy Joy

# 716
Ели, отпадането е лесна работа  Joy Joy Joy

Русата "какичка"  Joy Joy която развълнувала фенките днес се радва на Park Zirve Emirgan Sütiş в Адана

Персоналът не е пропуснал да си направи снимка с Мурат по време на закуската

Грузинската преса за срещите на Босфора:

http://www.ambebi.ge/kulturashoubiznesis/138176-nestan-kirthadzi … -ildirimthan.html

................

Аслъ вече в Италия  aslienver#italy #sorrento

.....................
Нова от Адана

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 17:36 от rina-rina

# 717

търговския център в който днес ще има прожекция на ККК
Скрит текст:

# 718
Добро утро с прекрасна усмивка! Hug

оригиналът...от Адана

From Mrs Nineli Putkaradze's istangram
,,Sometimes God gives you lifetime gifts.these people are my gifts from God.l love them so much "

# 719
Добро утро и от мен!  Hug

Ели,  Hug Ринка!  Hug

Мурат продължава да си посреща гостите в Адана, Нинели е във възторг, качила е няколко пейзажни снимки в инстаграма си, а русата мадама продължава да вълнува всеобщото муратово фенско войнство  Joy Joy Joy Мен повече ме вълнува каква е съдбата на сериалите, в които очакваме да видим Мурат, но за това официално инфо - йок.  Mr. Green И той мълчи като партизанин и нищо не казва, само ръси чар сред приятелската компания по кафенета и ресторанти...  Mr. Green А пък на нас не ни остава друго, освен да продължаваме да чакаме, а междувременно да тракаме по клавиатурите и да си създаваме собствени сценарии.  Grinning

Прохладен и ползотворен ден ви желая с малко морски бриз, макар и само на картинка.  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт