Добре дошли, ФЕВРУАРКИ 2016 !

• 43 044
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
Хaхaхa - със сигурност нямa дa искaш свеки дa избирa нещицa зa бебчо.
Aми дa Георгиевa и сестрa й сa гинеколожки, не знaм дaли се съветвa с нея. Честно кaзaно aз преди си бях при нея и реших aко зaбременея тя дa ми води бременносттa. Когaто ходихме първия път нещо не ми хaресa отношението й, но го отдaдох, че сутринтa нещо не й зaпочнa мн добре. Беше в кофти нaстроение. Не знaм ще отидa и следвaщия път и ще решa. Кaзaхa ми зa Еквитa, тaм имaло добрa гинеколожкa, но зaбрaвих името. Може и нaтaм дa се нaсочa. Ще решa след следвaщия преглед.

# 211
Здрaвейте момичетa! Aз днес съм по-добре с гaденето и се нaдявaм нaистинa съвсем скоро дa отмине. Нa 29.06 съм нa преглед и нямaм търпение вече. Искaм дa ви попитaм -мислите ли вече зa колички и към кaкво ще се нaсочите дa купувaте. Aз понеже не хaресвaм количкaтa от синa ми, сегa искaм другa. Мисля обaче дa е вторa ръкa, че не ми се дaвaт много пaри,при положение, че нямaм нaмерение дa имaм трето дете. Инaче почти всичко друго си имaм от синa ми. Мaми от Вaрнa при кои лекaри смятaте дa се зaписвaте? Aз с първaтa бременност бях при Гaнчев в AГ, но сегa нямa дa съм тaм. Просто някaк си не се чувствaх добре при него. Сегa смятaм дa съм при Мaриянa Георгиевa.

За мое огромно щастие, и аз от два дена вече съм по-добре с гаденето - спрях да повръщам и вече ми е по-малко лошо като цяло.
А за количките - аз вече гледам онлайн, и ходих до два магазина тук в София - Raya toys и Baby Life Malechko. Мноооого харесах Cybex, обаче са адски скъпи и мисля, че не ми се дават толкова много пари.

Пробвах Mamas & Papas Armadillo Flip XT http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 20-%20Sand%20Dune
Обаче много трудно се маневрира с нея и сгъването не ми се стори много удобно, така че не я харесах.

Пробвах и Pali Ghibli http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 2%201%20-%20Cacao
Е тя вече ми хареса - материята е страхотна, има голям кош, много лесно се маневрира с нея и лесно се сгъва. А за чантата има нещо като кукички, което също ми хареса.

# 212
Здравейте бъдещи мами!Казвам се Ралица на 30г от София термин 16 .02,втора бременност миналата година имам принцеса 13.05.2014.Утре ми е първият преглед.

# 213
Angela84 добре дошлa и леко бременеене.
Prikazzka, вторaтa количкa определено е по-добрa.

# 214
Здравейте, момичета! Казвам се Адриана на 28 г. от Пловдив и съм с термин 19.02.2016. Лека бременност ви желая  preggo

# 215
slan4ice_85 аз съм от желаещите да ми изпратиш пилатес за бременни  Hug
Благодаря на теб и на elisa.nikolaeva също за съветите   bouquet

# 216
Момичета,  според вас дали мога да си карам колело? Бях на преглед и забравих да попитам.

# 217
При мен продължава това леко кафеникаво течение. Вече двама лекари ме успокояват, че се случвало често и да не се притеснявам, но не мога да кажа, че при продължителност вече 5ти ден, не ме притеснява. Дано отмине скоро. Също исках да попитам дали знаете лаптопите дали вредят. Заради кървенето тр да лежа, а имам да предавам магистърска теза и какви ли не приспособления измислям, за да не държа лаптопа върху мен, но е адски неудобно.

# 218
  • Sofia
привет на всички мами и честито на бъдещите   bouquet

Наскоро разбрах че съм бременна ( хич не бе планувано за сега ). Записах си час за първи преглед на 29.06 и след него официално ще се включа при вас и с новини Simple Smile

Относно гаденето от 3-4 дни не мога нито да ям, нито да погледна храна - все ми се гади. От миризми, от храна, от мисълта за храна....ужасТ просто.
С първата ми бременност както влязох във втория месец все си седях с главата в тоалетната. Надявам се сега да не е така.

Доскоро

# 219
Момичета,

Моля припомнете кога се взима направление 9 ?

Благодаря предварително.

# 220
  • В сбъднатите си мечти :)
Момичета,

Моля припомнете кога се взима направление 9 ?

Благодаря предварително.

Аз моето ще си го взема на 1ви, че личната тогава ще има направления... иначе вече да съм го взела  Wink

# 221
  • Бургас
При мен продължава това леко кафеникаво течение. Вече двама лекари ме успокояват, че се случвало често и да не се притеснявам, но не мога да кажа, че при продължителност вече 5ти ден, не ме притеснява. Дано отмине скоро. Също исках да попитам дали знаете лаптопите дали вредят. Заради кървенето тр да лежа, а имам да предавам магистърска теза и какви ли не приспособления измислям, за да не държа лаптопа върху мен, но е адски неудобно.

Здравей! За лаптопа нямам информация.. Относно кафеникавото течение гледаха ли те, имаш ли отлепяне? Аз имах съвсем леко кафеникаво зацапване в 7 г.с и отидох на преглед и ми казаха, че всичко е наред. Днес обаче пак ходих 8 г.с и се установи леко отлепване,увеличиха ми дозата на утрогестан 3х2 и ми казаха да не ставам от леглото. Моля се всичко да е наред и те съветвам много да се пазиш и красив финал  Hug

# 222
  • СОФИЯ

В същата ситуация сам мила, днес съм отново на преглед да видим какво ще каже доктора. До сега според него няма проблем.
Дано всичко да отшуми  Praynig Praynig Praynig

# 223
Здравейте отново момичета,Тези дни не съм писала ,че си изкарах акъла миналия ден.Събуждам се аз и какво да видя-кръв Sick при това ярко червена+съсирек.Звъннах веднага на доктора,каза да ми бият прегнил 5000+прогинекс.До вечерта намаля,Вчера сутринта същата работа,пообяд намаля и цвета започна да розовее.Днес -слава на Бога само някакво белезникаво течение при забърсване Praynig .Отидох доктора да ме види още миналия ден и каза че всияко е ок.Получавала съм контракции за това.Днес пак ходих,освен това потърсих и второ мнение.Потвърди ми се че всияко е наред,няма отлепване,просто матката се чисти по някакъв начин.Все пак от 3 дни пазя леглото и мисля да продължа поне още седмица.Сърчице чух и двата пъти  Praynig и термина ми е на 15.02.16-дано всичко е наред и на мен и на всички вас ,а за финал дебели бебоци. Heart Eyes

# 224
Вчера видяхме тупкането и на второто сърчице , така, че вече официално са две. Засега освен лекото гадене нямам друго, но бъдете сигурни, че накрая най- много ще се оплаквам.

Общи условия

Активация на акаунт