СЕДМИ КЛАС- тема 64

• 89 731
  • 1 872
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Математиката и е по- трудния предмет.Дано са спокойни и концентрирани децата.Успех и късмет на седмокласниците утре!

И при нас така.. Дано се справят!

# 46
  • София
В стаята на моя квесторите са били много мили. Имало е ред, спазили са изискванията. Пликът от първи модул е бил залепен веднага след първи модул. Детето ми каза, че квесторите непрекъснато са обикаляли между тях и са гледали какво пишат. Не е имало шум и подсказване.

Негови съученици, разпределени в други стаи са му казали, че квесторите са били "супер", защото са позволявали да се преписва. Дали е вярно не съм сигурна.

# 47
Първата матура мина, уж в теста грешки няма, за тезата - дано да не я орежат много, преразказа, дано се е справила. Каквото- такова, нищо не можем са променим. Според мен текста на преразказа е просто ужасен. Днес следва релакс и пренастройка на вълна математика. Дано, да няма такова преставане и в избора на задачи в  утрешния матура.

# 48
  • София
Да имате под ръка скалата за оценки на първи модул от миналата година? Не успях да я открия...

Видях, че съм се оплела с формулите, но вече нямам право да изтрия целия пост.
Извинявайте

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 10:35 от Спунк

# 49
  • Sofia
Описанието на моята дъшеря за квесторите: "Приличаха на музикален продуцент и секретарката му", каквото и да означава това...

# 50
  • Варна
Да имате под ръка скалата за оценки на първи модул от миналата година? Не успях да я открия...

скала нямам, но формулата е следната:  ((х-20)/45).3+3 = за оценка от първи модул

Това е за миналата година, за по-предната формулата е друга.

# 51
Привет на всички!

Имам едно въпросче  Rolling Eyes Как се точкуват  отделните въпроси от МАТУРАТА ПО БЕЛ??
Благодаря предварително   bouquet

И успех за утре!!!

# 52
  • Пловдив

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/konkursni_izpiti … kala_bel-2007.pdf
Май е това.

Не е това. Миналата година се пишеше 3,00 за 20 т., а не за 16.  Peace

(Х-20)/45*3+3, където Х са точките

обща оценка
(Х-20)/80*3+3

Тази година формулата може да е различна. Първо трябва да определят за колко точки ще пишат 3,00.

linna
на сайта на МОН има качена матура от вчера с ключ с отговори и точки.  Peace

# 53
Успех на всички на утрешната матура! Аз лично се надявам да не е много лесна, за да си е заслужавало ходенето на уроци, а и като че ли математиката е по-трудна за повечето деца, така че е шанс за тези, на които им се отдава. По отношение на трудността, би следвало да няма никаква зависимост от българския.

# 54
Привет и от мен.
Поговорихме снощи - свери и каза, че си е открила грешки, не каза кои, за да не ме стресира още повече. Тезата ѝ е непълна. Уцелила е времената на преразказа. След излизането са се събрали класа и са обсъждали точно за преразказа. Каза, че в съседна зала квесторите директно са им казали в какво време да пишат.  Tired
При тях специално не е имало подсказване и нарушения. Дори учителите били по-притеснени от самите деца всичко да протече както трябва.
Надяваме се утре да се падне достатъчно труден тест по математика - това ѝ е надеждата (желанието ѝ е е твърдо СМГ). На всички пробни има пълни 6ци, все пак е в математическа паралелка, а и математиката ѝ е в кръвта. Много е спокойна и това ме радва - една истерия (в мое лице) е напълно достатъчна.
Днес ще е пълен релакс, даже щяла да се шляе с приятели.
Стискам палци на всички деца и за утрешния изпит.  Peace

# 55
  • Пловдив
Успех н авсички момичета и момчета. Дано успеят да се съсредоточат и да дадат всичко от себе си.  Peace

# 56
  • София
Финални метри за децата и родителите им. Дано утрешния изпит да е по-лек.
Най-важно е спокойствието на децата. Не мисля, че предварителните изчислявания на бал трябва да ги притесняват. Да не се стресират. Нека да изчакат до 3 юни, колкото и да е трудно това.

# 57
Детето ми вчера имаше матура по бел. Никой не го е предупредил, че не може да използва молив и то на бланката е писало с молив, омастилило го е и е изтрило молива. Обаче на 1-2 места се е замазало и сега се притеснява да не му анулират работата. Според вас ще я анулират ли?

# 58
  • София
Доволна съм от това, как се е справила дъщеря ми. За тезата и преразказа естествено само гадаем какви ще са точките, но се надявам, че ще са близки до тези, които е имала на пробните изпити.
Дано и утре всичко мине според очакванията ни.
Успех на децата утре!

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 10:47 от marion

# 59
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Аз да се включа. При нас всичко е спокойно, от неговите приятели няма такъв, който абсолютно  всичко да е направил без грешка в първи модул. Много се шегувахме снощи с текста от преразказа, попитах го какви смята, че са Вера и "Носе". Каза, че не му станало ясно мислил си, че са съпрузи, но не го написал, защото не бил сигурен, сменял имената им с " двамата", той, тя. Вероятно ще има пропуски и грешки, но честно да ви кажа, много малко ще са идеалните преразкази. При нас математиката е по-силната страна, но аз не съм толкова напрегната, защото в нашия град балът не е много висок и мисля, че ще ни стигне за там ,където искаме. За разлика от препоръките да не се учи до последно, при моят син последните дни преди състезание и изпити са му най-силни, така ,че днес ще решава задачи.

Общи условия

Активация на акаунт