СЕДМИ КЛАС- тема 64

• 91 406
  • 1 872
  •   1
Отговори
# 90
  • Раковски
Ако имаше в откъса информация за счупения нос , де цата щяха да го запомнят! Нашия Нос, го прекръстихме  Носьо Outta Joint Laughing

# 91
  • София
Задачите утре ще са лесни.  Naughty
Синът ми каза: "Не може да ми се падне и "Българският език", и трудно разлагане. Такава несправедливост е невъзможна."

# 92
Точно "Българският език" се надявахме да не се падне.

# 93
  • Варна
Ако си поправил правилна дума не отнемат точки, това го знам със сигурност от учители, които в минали години са проверявали
По тази логика не би трябвало да отнемат точки и ако си махнал правилно поставена запетая.

Реално на теста няма отнемане на точки, а даване на точки. Тези 12 точки се дават за 12 точно определени неща. Ами ако не си уцелил тези 12 грешки и си допуснал още, откъде ще намалят точки. От другите въпроси ли.  Naughty Няма такова нещо.

Дано да е така. Преди 4г. дъщеря ми беше открила всичките 12 грешки, но беше добавила още една излишна запетая и махнала една от правилно поставените. Имаше 10т. на това условие. Може да са променили междувременно критериите за проверка.

# 94
а възможно ли е, ако си писал с молив, омастилил си и си изтрил молива и малко се е замазало на някои места, да ти анулират работата?

# 95
  • Пловдив
а възможно ли е, ако си писал с молив, омастилил си и си изтрил молива и малко се е замазало на някои места, да ти анулират работата?

Лично аз не вярвам за такова нещо да се анулира работа.  Peace

# 96

Щом анулират за драскотина...
Някои ми казват, че това е знак за разкриване на самоличността. Sad

# 97
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Поне за редактирането така са го съветвали,  не се отнемат точки, дават се точки за откритите грешки.

# 98
  • На черешата

Щом анулират за драскотина...
Някои ми казват, че това е знак за разкриване на самоличността. Sad

Дъщеря ми точно в задачата за откриването на грешките видяла, че е объркала нещо и искала да го поправи. Попитала квесторката дали може и тя я посъветвала по-добре да остави една грешка, но да не драска за да не и анулират работата. Та "преглътнала" една грешка девойката.  Confused

# 99
На моята всичко й е вярно, само тезата и преразказа не знам как ще бъдат оценени.

# 100
  • Варна
Да попитам нещо, валчести тела влизат ли в изпита?

# 101
  • Пловдив
Торнадо, поредният квестор, който е дал лош съвет.  #Cussing out Има си разрешени начини за поправка, за добавяне, за  "зачертаване" ... тази точка може да й коства влизането в желаното училище /дано не е така/

julisa, те тази година не са учили тела ... или аз бъркам.  newsm78

в програмата по МАТ има само ръбести тела - елементи и свойства.

rajabaja, ти познаваш ли някой, чиято работа е била анулирана за драскотина, ама наистина за драскотина? Аз нито познавам, нито съм чула. Даже и за анулирана работа не съм чула, освен ако детето не си е написало името на бланката с отговори.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 12:35 от dundi73

# 102
  • София
Вижте информацията за тази година :

7 882 са планираните места за прием след седми клас в София

7882 са планираните места за прием след седми клас в София - 5190 са местата в профилираните гимназии, а 2 692 са местата в професионалните гимназии. Седмокласниците са 9 210, но учениците, които изкарат на националното външно оценяване по български език или по математика поне една "двойка", няма да участват в класирането за прием в гимназиите, заяви Евгения Вълкова.

500 седмокласници по-малко от миналата година newsm78

# 103
Преразказът беше лесен, но доста обърках на първия модул. От 59 точки имам 45 точки.. На въпроса с характеристиките, за кой се отнасят знаех, че първото се отнася за Баба Илийца, но написах Една българка. Grinning Вместо "че човекът е новият ни учител по математика" написах само ''е новият ни учител по математика". На тезата писах само за майката.

# 104
Спокоен е за утре. И той каза, че за НПМГ-то не му трябвал БЕЛ Laughing

Е, как... нали и двете оценки от матурите са балообразуващи за НПМГ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт