Професионални серии за коса - тема 80

• 68 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Привет от (не толкова)слънчева Италия  Hug

Много сте изписали, но ви изчетох. Поздравления за красивите коси и новите козметични похождения в тяхна чест  Simple Smile

Freya, и аз така реших за Keune So Pure, тези масла ме притесняват и ще си ги оставя за проба по-нататък, живот и здраве.

Оттук обаче намерих един магазин, в който предлагат професионални продукти за коса и се сдобих с еднолитров Kerastase Résistance Bain De Force Vita-Ciment и Moroccanoil treatment original. Мисля да комбинирам с маска на Керастаз от същата серия, за да натрупам хубаво протеин, а пък междувременно ще се огледам и за подходяща хидратация. Elexir Ultime-ът дали ще дойде тежък? Или по-добре Bain Satin 1?  newsm78

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 19:33 от Teodora Nikolova

# 166
Лекси прекрасна коса  Heart Eyes

# 167
Лекси прекрасна коса  Heart Eyes
Прекрасна наистина  Heart Eyes Hug
Адамант , ще ми разкажеш ли малко повече за серията на Pureology Strenght cure ?  Blush Чакам я да ми пристигне,Лорчето  Hug ми я похвали,но още едно мнение няма да ми е излишно  Blush

# 168
Адамант , ще ми разкажеш ли малко повече за серията на Pureology Strenght cure ?  Blush Чакам я да ми пристигне,Лорчето  Hug ми я похвали,но още едно мнение няма да ми е излишно  Blush

Много, много я харесвам Heart Eyes Heart Eyes Първо е адски икономична. За протеинова серия (смятам я за такава, но не разбирам от състави) по никакъв начин не ми заплита косата, напротив уплътнява я и я хидратира, не като с худратиращи продукти, но не е суха. Моята коса обича протеини и по принцип рядко ми изсушават. Предния път реших да пробвам балсама с престой, като го загрях, дори почти изсуших със сешоара и ефекта беше много добър.  Heart EyesМирише много хубаво  Heart Eyes Heart Eyes Абе не ме бива много в описанията на проддукти, но серията ми е една от любимите като цяло.  Flutter  bouquet
Да споделиш като я вземеш Simple Smile Ти мисля, че взе и някои от продуктите без отмиване на Pureology Thinking Получи ли ги и имаш ли впечатления?   bouquet

# 169
Благодаря ти  Hug  bouquet
Получих ги и мога да кажа,че съм очарована изключително много от финиша от хидратиращата серия Pureology Hydrate Shine Max - омекотява и хидратира чудесно без грам утежняване  Heart Eyes
Много ми харесва и серумчето за връхчета Pureology Strength Cure Fabulous Lengths , има изключително нежен аромат и също не се усеща изобщо,връхчетата обаче са подредени и подхранени  Flutter
Имам и термото им за обем Pureology New Blowdry Amplifier,само дето рядко се суша и само съм го пробвала  Blush Пуснала съм 50 мл от него в размените,защото 200 мл са ми страшно много  Blush Супер икономично е и отново с чуден аромат  Heart Eyes
Серията Presious oil също мирише много нежно и трайно,явно откъм аромат го докарват на 100%  Laughing

Та нямам търпение да си получа поръчката,особено след твоите отзиви вече... smile3521 smile3508 Hug
Имат и серия за къдрава коса,която за съжаление не намирам да се предлага в Европа  Tired , иначе веднага бих поръчала поне 3 продукта от нея  Peace

# 170
Лекси,разликата е наистина видима.Косата ти е много различна.От 2012 година стои по-суха и по-изтощена изглежда.А на сегашните снимки е лъскава, плътна и гладка.А и цвета ти изглежда много естетвен и много повече ми харесва от това русото на кичури.Аз вчмера поръчах Матрикс олиото,утре пристига.Нямам търпение да го пробвам вече.

# 171
  • гр. София
Naditop3, delqna, видях, че сте пуснали в темата за размени слънцезащитния спрей и серум на Лакме Текна. Какво не ви хареса в тях, защо ги разменяте? Исках да си взема за лятото... Thinking

# 172
Благодаря ти  Hug  bouquet
Получих ги и мога да кажа,че съм очарована изключително много от финиша от хидратиращата серия Pureology Hydrate Shine Max - омекотява и хидратира чудесно без грам утежняване  Heart Eyes
Много ми харесва и серумчето за връхчета Pureology Strength Cure Fabulous Lengths , има изключително нежен аромат и също не се усеща изобщо,връхчетата обаче са подредени и подхранени  Flutter
Имам и термото им за обем Pureology New Blowdry Amplifier,само дето рядко се суша и само съм го пробвала  Blush Пуснала съм 50 мл от него в размените,защото 200 мл са ми страшно много  Blush Супер икономично е и отново с чуден аромат  Heart Eyes
Серията Presious oil също мирише много нежно и трайно,явно откъм аромат го докарват на 100%  Laughing

Та нямам търпение да си получа поръчката,особено след твоите отзиви вече... smile3521 smile3508 Hug
Имат и серия за къдрава коса,която за съжаление не намирам да се предлага в Европа  Tired , иначе веднага бих поръчала поне 3 продукта от нея  Peace
Зарибявай, зарибявай  Mr. Green Mr. Green
Това за сешоара утежни ли ти?  bouquet

Захласвам се и аз по-други технии серии, ама сега и по Мароканойл се зарибих и никъде не му излиза края  Sick Mr. Green

# 173
Aaaaa,що аз  Joy
Не ми утежни термото за обем,изобщо даже,хем и в корените нанесох  Peace  Hug

# 174
Aaaaa,що аз  Joy
Не ми утежни термото за обем,изобщо даже,хем и в корените нанесох  Peace  Hug

Добре де не си само ти  Mr. Green
Което е по-лошото всъщност  Joy

# 175
  • Стара Загора
Naditop3, delqna, видях, че сте пуснали в темата за размени слънцезащитния спрей и серум на Лакме Текна. Какво не ви хареса в тях, защо ги разменяте? Исках да си взема за лятото... Thinking

Ха-ха ами ние заедно ги поръчахме и заедно ги пускаме  Joy.При мен идва тежък ,мазничък е ,въпреки, че е спрей ,явно има повечко масла .Аз си го представях по друг начин, че няма да се усеща действие.Моята коса по принцип не поема финишите, така, че при по-суха коса  може въобще да не омазнява  Peace. Моята не е такава
А серума май е ОК аз заедно ги пробвах, но реших че не ги искам .

# 176
Лекси,разликата е наистина видима.Косата ти е много различна.От 2012 година стои по-суха и по-изтощена изглежда.А на сегашните снимки е лъскава, плътна и гладка.А и цвета ти изглежда много естетвен и много повече ми харесва от това русото на кичури.Аз вчмера поръчах Матрикс олиото,утре пристига.Нямам търпение да го пробвам вече.

Кое олио поръча? Аз по описание много съм си харесала това:
http://www.enzo.bg/matrix/oil-wonders-vzstanovjavassho-maslo-za- … mekota-na-kosata/

# 177
  • гр. София

Ха-ха ами ние заедно ги поръчахме и заедно ги пускаме  Joy.При мен идва тежък ,мазничък е ,въпреки, че е спрей ,явно има повечко масла .Аз си го представях по друг начин, че няма да се усеща действие.Моята коса по принцип не поема финишите, така, че при по-суха коса  може въобще да не омазнява  Peace. Моята не е такава
Благодаря, niditop3. Косата ми е по-сухичка така че предполагам, че ще ми дойде добре серума.  Peace

# 178
  • Стара Загора
Да ,серумчето със сигурност ще ти е добре.Той си е за връхчетата  Peace приглажда добре

# 179
  • Стара Загора

Благодаря, niditop3. Косата ми е по-сухичка така че предполагам, че ще ми дойде добре серума.  Peace
Ами niditop3 ти е отговорила и при мен нещата стоят по този начин ,аз даже серумчето си го оставям харесвам си го,но спрея очаквах да е по-лек и при мен не се поема ,но и да подчертая друго като цяло ние с niditop3 по-принцип не ползваме много финиши и стилизиращи продукти и не сме свикнали да чувстваме много нещо по косата си,не слагам пяна,лак и тем подобни кремове и затова може би усещането ми е непонятно....обичам да чувствам косата си по естествена и подвижна и с niditop 3 мисля е така  bouquet  bouquet  bouquet та това е но иначе ухае страхотно на прасковки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт