Професионални серии за коса - тема 80

• 67 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Не разбирам много от състав, но ми направи впечатление, че при шампоана Терапист много напред в състава има глицерин, а много по-назад - само един протеин - пшеничен. При маската много напред в състава имаше някакво масло, а много назад - пак пшеничния протеин. В средата на състава - гликол, а по-съм края - глицерин. От това не следва ли, че серията е балансирана? Мен това би ме устроило идеално, защото от чисто хидратиращите продукти много ми се губи обема и ги избягвам.  От протеиновите от някои съм страшно доволна, а други ми пресушават.  Peace
Къде го гледаш този състав? Постни го тук ако е удобно да го обсъдим. Под "протеин" не се разбира само видовете протеин и кератин.

# 676
Фрея, видях състава, когато получих продуктите на моята приятелка.  Зная, че под протеин не се разбират само кератин и различните видове протеини, но видях, че преобладаваха глицериново-гликолните съставки и маслото, което ми е непознато. Ако реша да си взема продуктите, разбира се, че ще постна състава. Peace

# 677
  • Варна
Здравейте, момичета. Чета ви от месеци и бих искала да помоля за помощ.Купих си пресата на Джойко с кератиновата течност за подхранване, но сега се чудя дали преди нея трябва да слагам някаква термозащита или не. Според мен е логично косъма да е чист, за да поеме от продукта по време на изправянето, но не съм сигурна. Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание.
Страхотна придобивка  Heart Eyes
На мокра,подсушена с кърпа коса си слагаш термозащита и сушиш със сешоар.След това,на суха коса действаш с пресата.Не забравяй да ни споделиш резултати и впечатления  Simple Smile

# 678
Много много много благодаря за съвета. Аз щях да действам без защита. Simple Smile Ползвала съм я само веднъж и ефекта на чист косъм беше мека, гладка и лъскава коса. Искам да поясня, че от година ползвам професионална козметика и косата ми си беше в добро състояние и преди пресата. Но сестра ми си сваля черна боя, натрупвана с години и косата й е ужасно суха и изпръхнала. При нея ефекта също беше страхотен. Косъмът се заглади и изглеждаше здрав. След още две-три ползвания ще пиша отново. Благодаря още веднъж!

# 679
  • София
Здравейте, момичета. Чета ви от месеци и бих искала да помоля за помощ.Купих си пресата на Джойко с кератиновата течност за подхранване, но сега се чудя дали преди нея трябва да слагам някаква термозащита или не. Според мен е логично косъма да е чист, за да поеме от продукта по време на изправянето, но не съм сигурна. Благодаря Ви предварително за отделеното време и внимание.
Страхотна придобивка  Heart Eyes
На мокра,подсушена с кърпа коса си слагаш термозащита и сушиш със сешоар.След това,на суха коса действаш с пресата.Не забравяй да ни споделиш резултати и впечатления  Simple Smile

Напълно съгласна. Термозащитата няма да ти пречи.

Във връзка с тази преса искам да споделя, че ми препоръчват един сешоар,  който е на същия принцип. Слага се ампула с различен вид съставки /кератин, хидратиращи агенти, колаген/ в зависимост от нуждите на косата  в самия сешоар,  която се отделя при сушенето. Цената му е като на  Парлукса. Ето този е. Заглеждам го от известно време, но понеже не суша много със сешоар не съм го поръчала.
http://www.hairproductsonline.co.uk/brand-sub/Collexia-Professional/298/297/1

# 680
  • Варна
Много много много благодаря за съвета. Аз щях да действам без защита. Simple Smile Ползвала съм я само веднъж и ефекта на чист косъм беше мека, гладка и лъскава коса. Искам да поясня, че от година ползвам професионална козметика и косата ми си беше в добро състояние и преди пресата. Но сестра ми си сваля черна боя, натрупвана с години и косата й е ужасно суха и изпръхнала. При нея ефекта също беше страхотен. Косъмът се заглади и изглеждаше здрав. След още две-три ползвания ще пиша отново. Благодаря още веднъж!
И аз благодаря за споделеното.Моите впечатления са същите.За разлика от обикновена преса косата не само изглежда по-здрава.След всяко следващо ползване трябва да е още по-хубава.Моята коса е дълга малко над кръста,гъста,изрусена,не цъфти,не се къса,поддържана и здрава(колкото е възможно за изрусена коса).Ползвам преса през ден,защото не се харесвам къдрава.Налага се да я боядисвам твърде често,защото расте бързо.Този тормоз налага наистина много грижи,в противен случай ще я съсипя за отрицателно време.Преди почти всяко миене слагам Еластисайзер екстрийм и после яко подхранване,за да не я пресуша.Мия я през ден или всеки ден,за да е винаги напоена и жива.След тази преса я оставих 3 дни и измих с шампоан+балсам(Вела СП за блясък) само,без еластисайзер,без финиши.Резултатът е като след хидратираща терапия,въпреки кератина,който ми пресушава по принцип.

Мagnollia,пробвала съм преди време подобен сешоар(с ампула кератин) в салон,но беше много тежък.Доста  по-тежък от нормален професионален.Убеди се,че този не е преди да решиш да го вземеш  Peace

# 681
Здравейте! Има ли сред вас доволни от  шампоана :
Label.M Gentle Cleansing Shampoo
?

# 682
Здравейте, от скоро чета темата и много ми харесва как всички полагате грижи за косата си. Искам и аз да започна, но не знам откъде и малко помощ ще ми е от полза. Мога да кажа, че косата ми е дълга, нормална, но суха в краищата чак се заплитат последно време, чуплива към къдрева и е боядисвана преди години, последно беше миналата септември. Не я определям като много изтощена, единствено ми пречат сухите краища и липсата на блясък. Много ще се радвам, ако някоя от вас ме насочи към някой продукт. Гледам тези на Лореал, какво мислите ? Извинявам се за дългия пост  Hug Hug Hug

# 683
m0ni4ka, добре дошла! Така както описваш схстоянието на косата си, мисля че шампоан и маска Митик Ойл ще ти бъдат идеални.

# 684
Да тях ги забелязах, а цялата серия ли е добре да си взема? Според мен както разбрах по коментарите ми трябва хидратиращ шампоан, балсамът и маската също ли трябва да са хидратиращи Simple Smile

# 685

Коя тази преса? Може ли да се къдриш с нея? Откъде я купи и може ли линк?
Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 15:46 от vivian_my

# 686
Аз съм се зарибила по този хидратиращ крем http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-hydrating-styling-cream … -ml/10302166.html но нещо ми се видя много голямо количество, ама все повече се навивам  Mr. Green
Термо спрея и аз го гледах, но мен фиксацията ме спря и сякаш предпочитам защита под формата на крем  Flutter Simple Smile
Hug Хич не съм обърнала внимание,че това кремче е с термозащита  Blush , ако ти идва голямо количество, с  радост ще се включа да си делнем едно когато решиш  Hug

# 687
Аз съм се зарибила по този хидратиращ крем http://www.lookfantastic.com/moroccanoil-hydrating-styling-cream … -ml/10302166.html но нещо ми се видя много голямо количество, ама все повече се навивам  Mr. Green
Термо спрея и аз го гледах, но мен фиксацията ме спря и сякаш предпочитам защита под формата на крем  Flutter Simple Smile
Hug Хич не съм обърнала внимание,че това кремче е с термозащита  Blush , ако ти идва голямо количество, с  радост ще се включа да си делнем едно когато решиш  Hug

Момичета,привлякохте ми вниманието с това кремче  Wink

Ако искате мога и аз да го поръчам и да си го разделим  Peace
Определено за такъв вид крем е доста като количество.
Както решите.Имайте ме на предвид и мен .

# 688
И на мен ми стана много интересен този хидратиращ крем на Мароканоил, бихме могли да си разделим наистина  Grinning

# 689
Тук при мен на най-ниската цена на която го намирам е 29.60€

Общи условия

Активация на акаунт