Къде?!

• 3 638
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
А да продадете жилището от малкия град и да си купите нещо в Сф?
Иначе на въпроса къде - вие трябва да си отговорите, където се виждате да живеете по-добре и с по-добри шансове за реализация и развитие.

Ама не следва ли пред вас сега да стои избора първо - къде ще учим, а не къде да живеем.

# 31
Големият град  винаги е по-добрата опция. Имате ли образование?Момичето като е на 19 в голям град може да се запише да учи висше, да учи език да се развива. Млади сте още за деца. Ако имате доходи за квартира за сега останете в София. В малките градове е по- трудно с работата, особено без образование сте за никъде.

# 32

На нея не бих и позволил туко - така да работи. Предпочитам да си почива и да се наслаждава на свободното си време и да прави това, което иска. Замисляме варианта да започнем собствен бизнес. За да може да работим за себе си, а не за някой друг.

Приятне ден и честит празник! Simple Smile smile3523

Какво толкова го мислите къде ще живеете. И без това връзката ви няма да просъществува дълго, ако ти взимаш решения вместо нея и я ограничаваш.

# 33
  • София
Е, защо? Аз познавам хора (мъже и жени), които търсят точно това т.е. някой да взема решенията вместо тях и да ги води в живота. Винаги ми е било чудно, но в крайна сметка свят широк .....

# 34
Ми ние не знаем дали тя е от тях. Само си чешете езиците.

# 35
  • София
Ми ние не знаем дали тя е от тях. Само си чешете езиците.

О, да. Факт, но няма и как да се каже на 100%, че връзката им няма да просъществува. Това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт