Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 539
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
мммм да петък Wink този момък е за нас с Уанчето, че да ни държи влага до довечера Wink

# 691
Добро Ви утро девойки   bouquet
Честит ви Свети, Свети Петък  hahaha
Само дето аз май днес ще си остана в леглото  ooooh!

# 692
Добро утро! Май и аз оставам в леглото, но да мързелувам. Цвети, всичко наред ли е?

# 693
Да се надяваме Коте, нямам сили да стана от леглото. Дано е от самата бременност а не от добавените лекарства newsm78

# 694
Добро утро!

Цвети, дано се оправиш  Hug

Лили, мисля че може твоите оплаквания да са от вестибуларния апарат.

Звездичка, сподели какво те мъчи и тебе. Ще ти олекне  Hug

Коте, не си разваляй последните дни преди раждането за глупости.

Дари, Уанче успех  fingerscrossed

# 695
Добрутро! Петък ура Simple Smile!
Цвети , не се разболявай чу ли - гадна работа бременна и болна  Sick
Малко ще ви спамна, че много ми допадна:) много вярно http://www.obekti.bg/misterii/7495-Десетте-девиза-на-зодиите

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 09:05 от janach

# 696
  • Пловдив
Момичета,привет! Peace
Изпуснах ви,ама ето-на...тук съм   bouquet

не разбрах темата дали е за споделяне на проблеми със забременяване или мога да споделя,че днес бях на втори преглед при АГ-то и потвърди бременност  Blush Трябва да съм в 8-ма г.с.,но апарата показва 7-ма...уж каза,че не е притеснително.Сега ми престоят една камара бумаги и изследванията.

# 697
Здравейте и от мен,
след толкова положителни емоции един студен душ.
Скрит текст:
ТСХ ми пак е много високо. Не е във висотите от преди 4 месеца, но е 31.13 при горна референтна 5.50. Приемам редовно хапа по 50 мкгр/ден. От известно време имам замайване, но нямам време да му обърна внимание. От два вечера не съм спала, Момо е с температура, никнат горните зъби и плаче много. Иска ми се да си скрия главата като щраус в пясъка.
Не съм ви чела поне 10 страници назад, надявам се скоро да наваксам.
Хубав петък от мен на всички девойки.

# 698
Мира, аз не съм много наясно с тези хормони. Чела съм и за тях, но всичко ми звучи като научна фантастика   newsm78  Какво казва лекаря ти за тези скокове? Не предлага ли някаква промяна в лечението? На малкия бонбон дано пробият зъбчетата по-бързо и да се успокои детенцето. Температурата от зъбчетата ли е? Дано и тя минава по-бързо   Hug

# 699
  • На остров
Мира много ти е високо тсх. Аз над 5 никога не съм имала и сенчувствам супер зле при 5 представям си какво ти е. Увеличи тироксина според мен.
Много хубав ден на всички пожелавам !

# 700
  • София
Мира кърмиш ли? - прощавай ама не помня вече коя кърми коя не.
Мисля , че дозата ти е ниска за тива високо ТСХ . А питам дали кърмиш, защото при кърмене има таван дозата, но не е 50 Wink

# 701
  • При вещиците
Добър ви и прекрасен ден!
Аз днес съм като преродена, при нас е 13:30 и още не съм била на въртележката  Crazy Ако изкарам така днес ще е супер, може да е от хапчетата срещу световъртеж, но снощи се замислих, че всъщност са сранични ефекти от лекарството за болки и контракции. Много сте ми сладки и благодаря за подкрепата   bouquet
Цвети, никакво разболяване! Заповед!
Мира, най-добре иди при много добър ендокринолог. Всичко ще се оправи.
Мистик Уоман, не се познаваме, но едно птиче ни каза за тадостта ти. Успешна бременност до термин.
Аз си ползвам усължителите за сутиени от няколко години, в следствие на непрекъснатите движения на теглото ми. Но за бебешки бодите не бях чувала, не че до сега съм знаела нещо за бебешки дрехи  Embarassed

# 702
Ох, Мира, много неприятно, и за Момо и за твоята щитовидна Sad Дано по-бързо овладеете пустия му тсх и детенце оздравява. Гушвам те Hug
Лени, благодаря ти, че си ме надушила. Hug Хич не ми се и пише, опитвам се да забутам в ъгъла проблемите, и аз като Мира да си заровя главата. Нещо криво ме разбират, все на пръсти трябва да стъпвам, а около мен никой не стъпва така. Заболява ме от думи и постъпки.  Днес ще се лекувам със сладичко, от разрешените Mr. Green. Че и при ММ изскочиха здравословни проблеми, уж ги поовладяваме. И така, шарения. Чакам да свърши месеца, с надежда другия да ни е по-хубав. И няма как да не е. Миналата година ни донесе най-голямото щастие!

# 703
Момичета,привет! Peace
Изпуснах ви,ама ето-на...тук съм   bouquet

не разбрах темата дали е за споделяне на проблеми със забременяване или мога да споделя,че днес бях на втори преглед при АГ-то и потвърди бременност  Blush Трябва да съм в 8-ма г.с.,но апарата показва 7-ма...уж каза,че не е притеснително.Сега ми престоят една камара бумаги и изследванията.

Можеш за всичко да си споделяш при нас! И за бебета, и за памперси, и за мъже, и за точилки, и за баници, и за розови сънища .... бе за каквото се сетиш!

Има и мами дето са отметнали вече въпроса с бебетата и просто им е кеф да си пишат с нас Simple Smile

Честито и тук! Лека и безпроблемна до края!

Мацки, айде малко спам както вика Патето Simple Smile Че да пусна новата тема докато съм в офиса днес.

# 704
Ехе Мира какви са тези стойности  Shocked да не е грешка  ooooh! Има ли начин да се консултираш с добър ендокринолог? Момо да се оправя бързичко  Hug
Звездичка, сигурна съм, че си наясно, че отбутвайки проблема не го решаваме Hug Ела ми тук да те нагушкам  Hug
 Лили, Жане не мисля, че се разболявам а явно момента ми е такъв  newsm78
Скрит текст:
лошо ми е, гади ми се и нямам сили да стана от леглото

Общи условия

Активация на акаунт