Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 490
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Цвети, ефектите на бременността Simple Smile))) малко водичка с лимон?

# 706
Мистик, разписвай се по често и все ще намериш за какво да пишеш   bouquet
Даре, дано, че нещо май се филмирах Twisted Evil За парти ли се готвим?

# 707
Ами за парти се готвим. Нали сме добрите орисници Simple Smile)) като едни феички да наръсим с добри пожелания ....

# 708
  • Пловдив
Цвети,така смятам... Peace

Ще ходя др. седмица да ми пускат изследвания,а ЛЛ ми даде и хормонално-забравих кое Blush че като ми опипа гушата и се стори,че ми е подута щитовидната.Та ще видим какво ще покаже...
Иначе днес ми изписа и Дуфастон,а предния път Но-шпа  Crazy На всички го изписвали Thinking Пия си и фолиевата...

# 709
Да вадя вълшебната пръчица и да си слагам най хубавата мисъл в главата  Heart Eyes
Мистик, както казва майка ми и ламбени шишета ще пия само и само всичко да е ок. А хормоните непременно пускай  Naughty и то в най скоро време  Naughty От опит ти го казвам и дано всичко ти е Ок  Hug

# 710
  • Пловдив
Да,вторник отивам...че и без това имам "фамилна обремененост"-така ли се казваше newsm78 Т.е. и баба и майка ми са с гуша  Confused

Другото,уж не притеснително е,че по календар трябва да съм в 8-ма седм.,а ехографа показва с една седмица назад...Нямало страшно.Дано!

# 711
  • при моите деца .....
Аз съм без ЩЖ - почти цялата е отстранена и изследвам хормони на 15 дни - до сега, вече на 25-30...
Вече 4 пъти увеличаваме дозата на Еутирокса....

# 712
mystic woman, честита радост и от мен! Лека и спокойна бременност пожелавам и аз и здравичко бебе, разбира се!
Цвети, така, така, "бонусите" на бременността! И ти явно си с пълния пакет! Ще отминат след 12-та седмици. На мен изведнъж така ми просветна тогава, а сега съм като нов човек - отново пълна с енергия, в добро настроение, пу-пу, дано все така да е до края, че иначе съм едно голямо, сърдито старче! Wink
Мира, много бе това TСХ! Дано го регулирате, че бая страшничко звучи...

Ние днес ходихме на "екскурзи" до ИКЕА, шегуваме се така с моята приятелка, защото ни е от другата страна на реката, та си е като друг град. Wink Съответно изкарахме почти целия ден, понакупихме някои неща, срещнахме едно бг семейство, обядвахме, после водих Сава и на разходка до реката, площадка, горещ шоколад и... най-после вкъщи!
Дано се задържи хубавото време, защото 4 дни почивка имаме и е хубаво да можеш да щъкаме напред-назад. Първият го отметнахме, да видим другите 3 как ще преминат.
Сава е станал много миличък и се надявам да не му премине бързо тази обич след появата на бебето... Само се бута да ме прегръща и да ми целува корема. Преди малко ми каза, че много обичал мен и бебето и че се надявал и то като се роди да е красиво като бебе Хулия. Wink  Голям меркалия ни е бъдещият батко и само се моля всичко да е наред с новото попадение и да се запазят за по-дългичко положителните чувства отстрана на Сава.

Това от нас, както и сами можете да се ориентирате, прочела съм само последите 2 страници... Снощи надничах от балкона, но хич не ми се пишеше и пропуснах...

А, Коте, поуспокоиха ли се малко нещата у вас?

# 713
  • В градината...
Мира, съчувствам ти за Момо, дано бързо се успокои  Hug
А ТСХ-то звучи наистина доста  Thinking

# 714
Мира, ти направо за Гинес можеш да се запишеш с тия постижения!?

# 715
Ина, дано да си права за след 12 седмица, че инанче не знам какво да обяснявам вече на работа  ooooh! Сава винаги е бил много любвеобилен   bouquet /забравила съ, ама да не е девичка? /
Перу, разкажи нещо за Ида  Shocked и снимки няма ли да ни почерпиш ?

# 716
ТСХ сигурно е най-досадния хормон за регулиране... Поне от мойта ендокриноложка чувам, че и стресът му влияе... Мира, дано го укротите бързо а Момо да изкарва бързо зъбчетата и да пада температурата!  Hug
Цвети, най-вероятно е от бременилските екстри. Дано НЕ се разболяваш наистина. А на работа, можеш с чиста съвест да сипеш огън и жупел срещу ТСХ Simple Smile  Много  Hug
Мистична, честито и дано ме безпроблемна до края. Не се връзвай толкова на седмиците и мерките. Това им харесвам тук, казват само бебето е супер, както трябва да е и ни повече ни по-малко. Спестяват ни филмите...
Ина, сега е мир. Явно сблъсъкът беше необходим и неизбежен. Много сладък Сава
Пару, почерпи с някоя снимка де. Как сте с Ида? Успяваш ли да кърмиш?
Лили, ти вкъщи ли си вече или още в болница? Бързо подобряване и  Hug
Илейн (Ели), къде си бре?
Елица съвсем се покри. Трябва да се е прибрала в Германия отдавна. ДА се яви и да рапортува!!!
Манди  Hug Hug Hug Как си днес? Как върви курмуването? Да кажа, че те разбирам, че са ти чужди такива отношения, ще бъдат празни думи. Свекърите ми се държат далеч по-добре с мен/нас отколкото моите родители... Понякога има неща, които на мен са ми чужди и странни... Дори има моменти в които се питам дали съм толкова инвалидизирана, че да не мога да приема нчкой друг, освен ММ да ме обича и да го е грижа за мен...
Днес съм на руска музика... Черпя едно клипче

# 717
и още едно

# 718
Аз приключих задачите за днес и чакам ММ да си ме прибере към къщи. Сутринта ми стана много зле след хаповете, и още ми е едно такова неприятно усещането. Ама като ми е празна кратуната така ми се полага. Изчатках ги на абсолютно празен шкембак  Sick

# 719
Аз не мога да чуя в офиса клипчетата, обаче вчера чух реактивния самолет тип Ида Simple Smile)) мисля вече петела на съседите изобщо няма да се чува и сме стигнали до 50та страница Simple Smile)) или още не сме?

Общи условия

Активация на акаунт