МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
jedira, това често се случва с дребна риба ако е била замразена.

Аз съм в нарушение. Вчера не устоях на плодовете и не правих втори рибен ден, а ядох плодове, а за вечеря просто не можах да се сдържа и ядох домат със сирене. Толкова много ми се ядеше домат със сирене, цял ден ме преследваше тази мисъл и вечерта седнах и ометох два домата с едно парче сирене. Обаче доста се озорих на втория домат Simple Smile, направо се чувствах преяла.

Други нарушения нямам, днес и утре съм на плодове, но не знам дали пак няма да наруша с домат със сирене Simple Smile, това ми е любимото нещо за ядене през лятото, а и майка ми ми е купила едни домашни градински домати, направо не е за разправяне Simple Smile ...

# 346
Записвам първа врътка с -4.200. Можеше и повече да са, ако не бях прегрешавала толкова. Нищо, и така е добре. Продължаваме напред. Wink

# 347
Привет и от мен HugАз днес нямам минус, сигурно заради пържената рибка снощи, но нямам и плюс, вече бавничко стават нещата, май няма да правя трета врътка TiredАз за себе си да ви кажа мрънкам, че ми е малко свалянето, все си мисля, че може и още, обаче като тегля чертата до момента за 19дни съм свалила 7кг, така че съм супер доволна Heart Eyes
Сбъдваща мечти, резултата ти е супер, това са си по -300г на ден, че и отгоре.  bouquet
дрън, доматите са плод, можеш да ги ядеш в плодовия ден, само че без сиренцето NaughtyСъщо така плодове са краставицата, чушката и тиквичката Simple SmileАз през единия плодов се паднах на банкет от службата и понеже нямаше плодова салата в менюто излязох от ситуацията със салата домати и краставици без лук и магданоз и без заливки и сол, така не бих много на очи, иначе се дразня като ме питат постоянно защо така, защо иначе ooooh!
Обаче вчера на две колежки дадох диетата, защото ме натиснаха, че много съм отслабнала, да споделя, значи, отслабването ми не е само умствено Mr. Green
Пожелавам ви хубав и отслабващ ден Hug

# 348
jedira , не са 300 грама на ден, отслабването е скокообразно. Има дни на задържане, има дни на голямо сваляне. Ти го знаеш де, пиша го за новите тук, които сега започват - да не се отчайват бързо, сваляне ще има.
За сантиметрите наистина е така. Вчера правихме парти за РД на големия ни син, бях с дрехи с един номер надолу от преди. Обирах комплименти за външният ми вид и ми беше приятно. Наистина започна да си личи, въпреки, че свалените ми килограми не са особено много - видно е по обиколките- намаляват. Така мотивацията става по-добра, като резултатите са очевидни.

# 349
Сбъдваща мечти,  HugТака е, аз в последно време съм нагоре-надолу, първите дни свалих най-много, затова от време на време тегля чертата и смятам колко общо съм свалила, иначе ми се срива мотивацията и хвърлям погледи към шоколада на детето Mr. Green
Поздравления за успеха  bouquet

# 350
jedira супер си Peace!!!Това никак не е малко,и на мен ми трябват още 7-8кг,то ми е ясно,че няма да си върна кг от преди първата бременност,но от преди втората ако си ги върна ще е ОК Grinning
За довечера мислех да пържа цаца,но мисля да ги набода на клечки за шишчета по 10-12 рибки и така да ги пържа,надявам се да няма бъркоч Shocked,но до довечера ще карам на консерва риба тон.

# 351
Здравейте  Hug

Днес се срещнах с кантара, затопляме отношенията си:  - 4,2кг.
Доволна съм и от себе си и от резултата Simple Smile
Следващата среща с кантара след още 12 дни.

Хубав ден на всички Hug

# 352
  • софия
След първи зеленчуков задържам минуса от пилешкия.

# 353
Сияйна, наистина се движим съвсем заедно. Браво за хубавия минус!

# 354
Сияйна, наистина се движим съвсем заедно. Браво за хубавия минус!

Сбъдваща мечти Hug така е и ще постигнем целите си Grinning
Поздравления и за твоят минус  bouquet

# 355
sun sea  Hug
снощи мацнах една чаша сладолед  Embarassed да заслада на пилето , днес - 200гр.
Днес 1 ви зеленчуков..
Сутринта кантарев от началото до днес вкл. - 400гр.  Sad

# 356
pinko, опитай се да не обръщаш внимание на кантара  Hug
Аз зарязах моят на третият ден, защото не мърдаше... и днес той ме зарадва.
А не бях съвсем стриктна, имах и прегрешения изминалите дни.

# 357
Здравейте момичета и от мен. Следя Ви от известно време, а от 6 дни и аз съм на режима на ВЧ, т.е. втори зеленчуков ден. Утре на рибка. До сега глад не съм чувствала, освен вчера на първи зеленчуков, но бях толкова заета в работата, а и печените тиквички не ми идваха на място Simple Smile. Днес се справям по-добре. До сега -3,900кг. Иска ми се да споделям с Вас, та дано този път доведа всичко до край, че имам ужасно много за сваляне,

# 358
pinko,видя ли сега къде бил ключа за бараката? LaughingЕто почти половин кг след сладолед. LaughingПомня едни твои впечатлителни резултати с моно +сладолед... Hug Hug Hug
Извинявай,нещо диагонално те прочетох,че от вчера имаш 400гр.
Здравейте! Hug
Страхотни резултати при всички! Hug
Днес-мръвка е при мен.
Хубава събота! Peace

# 359
 Здравейте и от мен . Днес след 8-мия ден -5,600. Започна да ми харесва Simple Smile.Обаче днес бях на едно събитие и се оказах на една маса с някаква лекарка , която да ви кажа доста ме бъзна. Секна ми ентусиазма и не знам дали ще направя втората врътка. Моля ви мотивирайте ме и ми кажете, че никоя от вас няма проблеми със здравето по време на диетатата и не търсила лекарска помощ. Моят мъж , като чу какви ги говори лекарката и много ми се кара.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт