МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде на път....
Браво, Сирена! Аз ако сваля шест за 24 дни ще викам ура:)
Илиева, работи режимът не се обезсърчавай още от начало, успех!
Не съм се обезсърчила - втълпявам си, че свалям невидими мазнини и така се успокоявам...  Mr. Green
Днес съм на първи ден салати ( пети режимен ден) - хапнах 2 домата сутринта, добре ми се отразяват засега.  Wink

# 646
Здравейте от мен.
Преди време писах в темата - спазвах моното на Ваня Червенкова и от 68 свалих до 64 за 10 дни (дори не изкарах до края).
След 2-3месеца пауза и свалени още 3кг ей така от нищото реших отново да мина на режима.
Чувствах се добре, изглеждах по-добре и от утре (понеже днес вече пих кола с кафето и не само Blush) започвам 2та дни картофки.
Ако има още някоя от утре, ще се радвам да се "подкрепяме" и мотивираме Simple Smile
Ще стартирам от 61 и искам да сваля до 55, т.е. още 5-6кг
Успех на всички  bouquet

# 647
Здравейте.
Преди седмица се записах, че съм на моното на В. Червенкова
Да, ама не  Crossing Arms
Наложи се да оперират мой много близък човек и всичко отиде на кино.
Въобще не ми беше до режими и диетуване  Confused

Та, сега си направих мое си моно, само с продукти, които обичам. То е следното:
2 дни картофи; 2: Кисело мляко; 2: Плодове; 2: Варени яйца; 2: Пилешко месо;
Ще я карам 25 дни, 2 дни почивка и после още 25 дни  Peace
Днес ми е 1-ви млечен ден. Ще докладвам резултати след първите 12 дни;
Стартирах от 84,400кг.  Shocked Embarassed Embarassed Embarassed
Успех на всички   bouquet

# 648
До седмия ден я спазвах стриктно и свалих 2 кг, но трайно. След това на морето я развалих и ядох всякакви храни и не съм качила.

# 649
До седмия ден я спазвах стриктно и свалих 2 кг, но трайно. След това на морето я развалих и ядох всякакви храни и не съм качила.
Потвърждавам! Не се връщат свалените килограми, няма го йо-йо ефекта.

# 650
Примъккккк пак...
TheOneS, Hug

# 651
След два дни почивка,днес ми е първи картофен.Смятам пилето да заменя с риба,а киселото мляко може би с извара.След 12 дни  ще се  тегля Simple Smile

# 652
Здравейте! И аз да споделя за " Диетата на Ваня Червенкова" Днес ми е първи плодов ( 9-ти ден от първи цикъл ). Резултат до сега  (-1) кг. Но съм доволна, защото съм (-2) см. от ханша. Надявам се поне на още един минус до края....Ако не се получи йо-йо ефект, ще си е заслужавало  Simple Smile
Успех на всички Ви! 

# 653

Cotton_Soft,
Искам да Ви попитам колко сте висока и от колко кг стартирахте режима на В.Червенкова? Около мен всички, спазвали тази диета имат сериозни минуси- 16 кг (3 цикъла), - 6  (една колежка с първа 12), -4 кг един колега (пак първи цикъл)...А и дамите от форума съобщават сериозни цифри с редукция. Аз дръпнах само 1 кг, при стриктно спазване на режима (с едно изключение- не успях да намеря био пилешко месо, та се задоволих на Дюк, и 2 домата от пазара, с неясно нитратно съдържание) Всичко друго, което съм консумирала беше био... Вероятно има значение, че не спортувам....знам ли, питам се защо толкова малко отслабнах. Благодаря предварително за отговора!

# 654
И аз не спортувам, но с един цикъл свалих 4 кг, от 52 на 48.
Задържам ги. Peace

# 655
Здравейте и от мен! Днес ми е втори картофен ден и се чувствам много добре но имам проблем с изхождането по голяма нужда... Някакви съвети?..

# 656
Здравейте!
Десет дни след 2*12 на ВЧ - без ограничения в хапването (на почивка бях) - потвърждавам - не съм качила нищо.   Party
След 2 дни заминавам в обратната посока - пак на почивка - дано и сега успея да си удържа свалените килограми.  Peace

# 657
  • Някъде на път....
И аз не спортувам, но с един цикъл свалих 4 кг, от 52 на 48.
Задържам ги. Peace
Браво бе! Супер резултат си е това.  Peace
Аз съм седми ден (първи рибен) и съм само -1 кг. досега.
А стартирам от доста високи кг....  80  Embarassed

# 658
Здравейте!
Десет дни след 2*12 на ВЧ - без ограничения в хапването (на почивка бях) - потвърждавам - не съм качила нищо.   Party
След 2 дни заминавам в обратната посока - пак на почивка - дано и сега успея да си удържа свалените килограми.  Peace

Аз пък  потвърждавам - след диетата върнах 2, като първия кг.   го върнах за около 10 дни след диетата , а втория след още 12 дни след море /като съм  се ограничавала/ . Самоцитирам се от 27-07-2015г

Цитат
Преди морето направих първите 12дни с диетата на ВЧ - свалих 4кг. След почивката и малко след това се притеглих и съм качила 2кг. Сега започвам още един път тази диета. Стартирам от 68кг като целта ми е 63кг и да успея да ги задържа.

# 659
Здравейте почитателки на монодиетите  Hug

Аз ги харесвам, защото са ми много лесни за спазване. Не е нужно да готвя по 2 часа менюто за следващия ден  Crazy

Та сега мисля да стартирам тази на В. Червенкова, но имам въпрос. Смятате ли, че ще има резултат ако правя цикъла по 1, вместо по 2 дни от всеки вид храна?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт