Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 325
  • 986
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Можех да го разведа, можех да се меся, да се навирам, да говоря с нея...никога не искам искала това

Аз мисля ,че ако си могла да го разведеш досега ще си го направила и нищо е нямало да те спре.Как до преди не си го искала , а сега го искаш
Явно си била сигурна ,че той ще остави жена си но си разбрала ,че той е правил секс с нея и някой неща са ти се поизяснили

Интересно ми е той защо и по каква причина ти каза че е правил секс с жена си.Могъл е да го скрие и ти никога нямаше да разбереш ,но той ти казва.Защо?

И според мен наистина продължаваш да се надяваш и да се криеш зад някакъв твой си план
Дано сама да прогледнеш защото никой не може насила да ти отвори очите

# 556
дали смята, че децата му биха били по-щастливи в семейство, в което мама и татко си имат любовници, не са щастливи и всеки си има свой живот. Такъв модел на семейство ли иска да предаде на децата си. Нещастните родители отглеждат нещастни деца.
Че той човека хич не изглежда нещастен. Има си дом, жена и деца, има си и любовница настрани когато потрябва. От какво има да се оплаче?  Rolling Eyes Жена му щом досега не се е развела с него, ами си гледа живота, вероятно си й е добре и на нея (а дали си има любовник не е доказан факт, може да го е съчинил, за да се оправдае).
За любовниците децата са много малки за да се усетят и ако стане, ще е на години, на които вече няма да им дреме особено. В сегашната им възраст обаче един неочакван развод може страшно много да им разстрои психиката. Така че не прибързвайте да омаловажавате този факт.
Едно е когато двамата родители непрестанно се карат и това се отразява на децата, съвсем друго е ако просто си съжителстват мирно и кротко и си отглеждат съвместно децата. На мен ми изглежда, че в случая е второто.

# 557
рестартира ми се компютъра и ми се загуби дългия пост  ooooh!

това, което исках да напиша е, че е съвсем правилно да му даде втори шанс до специалната дата дори да не вярва, че нещо ще излезе; съжаленията за ненаправените неща и недадените шансове са много по-силни от разочарованията /а нея я чака точно разочарование/; безсмислено е с години да я гризе "ами ако ... ", най-добре да стигне до дъното, за да няма на къде надолу да я тегли нищо повече
Ултиматумът е същия и срокът също, няма втори шанс...просто вървя с моето темпо, стъпка по стъпка, и не искам да прескачам стъпки, защото вътрешното чувство е, че стартирам от нула.
Но ми е пусто, и като настоява, ми е тъпо...и след това глупаво като преосмисля, че нито трябва да ми е пусто, нито тъпо.
Иначе втори шанс...аз само си представям часта с обясненията кой с кого е спал и кога и защо... Tired
Иначе, когато започнахме преди време да говорим по темата за раздели, разводи и така нататък, той все си казваше една фраза...ще го направя, но ти няма да ме изчакаш. Точно така и ще си стане...Моето лично мнение е, че просто го е страх. То аз си му го и казах де.
точно на това пък изобщо не се връзвай Peace

# 558
  • София
Ами чакай го 10тина години  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 559
Ако са десет, пак добре. Ама ако са 50?
Да се съберат на по 80 години, а младостта на авторката да е минала в тоя ад, в който живее сега? Тя ще си пропилее най - хубавите години да чака да стане номер едно и на 80 когато стане, вече ще е безмислено.

# 560
  • ЯМБОЛ
                   Защо ли ти трябва нов разговор,но ако все пак искаш да си го причиниш-предложи му да си отглеждате близнаците заедно-просто за проба.Причината е по-скоро финансова и в удобството да си имаш хем жена,хем семейство,хем любовница.Хич и не се надявай,той просто ще скочи на следващата будала!

# 561
Напълно ок е първата и втората връзки да се застъпят по грозен начин, но все пак от това да излезе нещо добро. За милионен път цитирам Фрейзър и Пинтър и съм 100% за такова развитие на нещата, колкото и някой да се тръшка, че не било правилно, незнамсикакво
Красива история.
Познато чувство...Къде води тази безумна страст, се пита лейди Фрейзър. “Когато съм с него, не мисля за нищо друго, а когато съм без него, мисля само за него.”

Аз пък веднага виждам другата страна на историята.... хич не е красива за някои от участниците. За съжаление аз в моя живот се оказах от другата страна . В тази история виждам обикновено прелюбодейство и изневяра, които по щастлива случайност (просто хората са си допаднали не само сексуално) е прерастнала в продължителна връзка. Какво толкова романтично има . втръснало им е от задълженията и браковете и са си намерили развлечение, пък благоверните половинки да се спасяват,  както могат.... Стига с тези безумни страти и прочие - дрън, дрън... Да не сме по на 19 години.
Така и така почнах да пиша, да си кажа мнението и по друг въпрос, зачекнат тук... По повод това, че на всеки може да се случи да кръшне, или поне да му се прииска... На няколко пъти срещнах подобни изказвания и все ми се искаше да изкоментирам. Ами аз съм от тия, на които не може да им се случи. Първо - изобщо не мога да лъжа. Ако нещо ми е на акъла - веднага ми е на устата... Joy. Е, налагало ми се е, с голям зор мога да издържа известно време (1-2 дни) и то ако не ме питат директно ... Confused. Второ - след като съм във връзка, другите мъже изобщо не са ми интересни, не ги възприемам като сексуални обекти.
Е, може да съм някой патологичен случай, кой знае...   newsm78 Вече 25 г. съм женена за един човек, и за това време никога не ми се е случвало да помислям за нещо странично. Да уточня само, че обичам секса и не съм някой изрод  Laughing. Мъжът ми обаче имаше връзка настрани, и когато го хванах бях потресена, че му е било възможно да ме лъже толкова продължително и безогледно  #Crazy .... Та така - хората сме различни. Аз не разбирам тези, които кръшкат (не мога да им вляза в положение) и те не биха ме разбрали мен, вероятно.

# 562
рестартира ми се компютъра и ми се загуби дългия пост  ooooh!

това, което исках да напиша е, че е съвсем правилно да му даде втори шанс до специалната дата дори да не вярва, че нещо ще излезе; съжаленията за ненаправените неща и недадените шансове са много по-силни от разочарованията /а нея я чака точно разочарование/; безсмислено е с години да я гризе "ами ако ... ", най-добре да стигне до дъното, за да няма на къде надолу да я тегли нищо повече
Ултиматумът е същия и срокът също, няма втори шанс...просто вървя с моето темпо, стъпка по стъпка, и не искам да прескачам стъпки, защото вътрешното чувство е, че стартирам от нула.
Но ми е пусто, и като настоява, ми е тъпо...и след това глупаво като преосмисля, че нито трябва да ми е пусто, нито тъпо.
Иначе втори шанс...аз само си представям часта с обясненията кой с кого е спал и кога и защо... Tired
Иначе, когато започнахме преди време да говорим по темата за раздели, разводи и така нататък, той все си казваше една фраза...ще го направя, но ти няма да ме изчакаш. Точно така и ще си стане...Моето лично мнение е, че просто го е страх. То аз си му го и казах де.

под "втори шанс" имах предвид, че си му оставила срок да реши, а не е било "казай сега и веднага"

# 563
Не си поставяйте ултиматуми.Дали ще се разведе или не това си е негова работа.Изживейте си любовта,чувствата и каквото имате помежду си.Бъди честна и към този който използваш като спасителен пояс не го лъжи че го Обичаш.Раздели се с него.И ще бъдеш с другият който искаш.Така е най-честно.Ти си свободна ще имаш свободно време за него и за Любовта Ви. Heart Eyes

# 564
  • Linz
Колко още да я изживява тая любов като не е първа младост и шансовете й за деца намаляват с всяка изминала година. Губи ценно време за да си начесва "крастата".

# 565
Това закъснялата любов си е жива мъка.

# 566
Колко още да я изживява тая любов като не е първа младост

Последен шанс.

# 567
  • Linz
След 30 фертилитета рязко спада, а авторката натиска там, където няма бъдеще... Или поне не особено розово.

# 568
Аз разбирам да се срещат, да се Аресат и да се вземат - ок, случва се.
Но като се точат така годините на човек трябва да му щракне нещо в главата, че е просто играчка за другата страна, че оня е най-обикновен лъжец, който не обича друг, освен себе си. И да го зареже жена му, след което да си го прибереш, за какво ти е такъв човек? Той е при теб не защото иска, ако е искал отдавна щеше да е, ще дойде, щото са го изгонили от тях.

# 569
  • ЯМБОЛ
                        Никъде на прочетах,че господинът  поставя условие,тя да се раздели с официалния си партньор.Факт,който ме кара да мисля,че тово положение идеално го устройва и таза връзка му е за разнообразяване на ежедневието през делничните дни.

Общи условия

Активация на акаунт