В събота и неделя жена му е в къщи, как си представяш да се занимава той с любовници....
В неделя вечерта е заминала за града, в който работи, той свободен да ти пълни главата с мухи.Както и е направил.
Защо намесва колегаи?Ха познай.

Подковава се човека.Нищо чудно в някой прекрасен ден да ти предложат да напуснеш.
И все пак, малко човещина и емпатия не е никога излишна.
Много малко хора тук осъзнават в каква наистина трудна ситуация са авторката и любовникът.
Докато вие остроумничите, техните души се разкъсват.
Не знам за другите, но аз бих могла да проявявам човещина и състрадание към хора морални, човечни, също състрадателни, справедливи и честни.
Как да изпитам състрадание към човек, на когото не му пука за другите, който се интиресува само от собственото си удоволствие и его, който гони само и единствено собствения си интерес, без изобщо да го вълнува какво причинява на хората около себе си?
А авторката и нейничкия правят точно това.
То поне да бяха честни с хората до тях, да кажат открито какви са ги сътворили и да си понесат последствията.
Бих била човечна към някого, сгрешил в брака си, влюбил се в друг, но честно и почтено напуснал половинката си, за да бъде с новата любов.
Подобни мишкувания обаче ....не мисля, че заслужават одобрение.Най-малкото.