Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 263
  • 986
  •   1
Отговори
# 690
Що злобни? Щото дружно не съчувстваме на горките страдащи влюбени ли?
Аз лично не видях кой знае какви обвинения ( злобни ) към авторката. По скоро се коментира малохарактерният и любим и то всеки от позицията си.

# 691
Що злобни? Щото дружно не съчувстваме на горките страдащи влюбени ли?
Аз лично не видях кой знае какви обвинения ( злобни ) към авторката. По скоро се коментира малохарактерният и любим и то всеки от позицията си.
айде твоята позиция я разбирам Peace преживяла си го ,намесено е и дете
обаче прочетох направо жлъчни коментари и се чудя всички ли сте били в ролята на предадена съпруга или просто сте си с висок морал Thinking

# 692
камъчка, аз пък не разбирам мазохизма ти все да се вреш да четеш такива теми и все да ги приемаш лично. Никога и никъде няма да е приета добре любовницата, това е. Такъв е животът.

# 693
камъчка, аз пък не разбирам мазохизма ти все да се вреш да четеш такива теми и все да ги приемаш лично. Никога и никъде няма да е приета добре любовницата, това е. Такъв е животът.
+1, но и мъжете, които изневеряват трябва да бъдат третирани по същия начин.

# 694
Мисля,че съм много по-полезна на авторката точно защото съм била любовница. Кой както иска да го приема, точно това са нещата от живота. Не мисля,че е мазохизъм,а просто опит  Peace
За мен е било любов,имам здраво и красиво дете и съм щастлива. В темите за изневери ли да пища Grinning

# 695
+1, но и мъжете, които изневеряват трябва да бъдат третирани по същия начин.

Те са. Никой не им ръкопляска, нито ги считат за лишени от отговорност. Но идват бивши и настоящи любовници да си защитават позициите и изборите с вечното "ама мъжът е по-виновен, не е изнасилен". Може мъжът да е ПО-виновен, но и любовницата не е невинна. Вече и обществено одобрение им трябва - голямата любов, търсенето на щастие, страст ли бе да го опишеш... А като свалиш опаковката - двама възрастни, които лъжат и се държат недостойно спрямо половинките си. После другите били ожесточени... никой не иска да бъде лъган и да го правят на маймуна. Rolling Eyes

камъчка, ако беше толкова щастлива - нямаше да се засягаш от никакви такива теми.

# 696
аз ако се засягах нямаще да пища  Wink
яд ме е ,че опропастявате тема след тема Peace

# 697
Аз не съм моралист, за съм всеки човек да си гони щастието, въпреки че това ще доведе до нещастието на друг. Такъв е животът.
Но съм против лъжите. Против съм да се гавриш и заблуждаваш човека, който е до теб и да го лъжеш всеки ден. Защо му губи времето? Животът е един, а той сега си пропилява годините без да знае. Ок, иска друг, ами хубаво - кажи на този, че нещата са приключили без да се обясняваш много много и готово.

От друга страна това момиче (ако темата не е пързалка), има нужда точно от един ритник, за да се осъзнае и да види, че любовникът не иска същото като нея. Добре - срещнали се, влюбили се, не са въобще малко тези, които се събират с любовниците, когато наистина е любов. Ама като видиш, че времето си минава, а нищо не се променя - ами замисли се. Не става само с желание от едната страна.

# 698
Според мен авторката приятел няма Peace Останалото е истина Peace

# 699
  • София
Какво имаш предвид под опропастяване на темата?

А според мен, съпругата на любовника на авторката няма любовник, не работи на майната си и си гледа децата лично, а нищо чудно и да чака следващото.  Mr. Green

# 700
Според мен авторката приятел няма Peace Останалото е истина Peace

И защо така избирателно? Simple Smile

# 701

И с какво е опропастена темата? Rolling Eyes Че не ти допада?  newsm78

# 702
Под опропастяване имам предвид,че се намесват потребители,само за да оплюят любовниците,да си изкарат злобата , да захапят различномислещите с опит да ги предизвикат. По същия начин стана с темата на Черещката, стигна се до заключване. Който му е гнусно-да не чете.
Приятел няма авторката, тук мога да се обзаложа. За жената на любовника също мисля,че историята с неин любовник е съчинена или доукрасена.

# 703
И любовник може да няма авторката. Може и да не е авторка, а автор. И да е женен и да си има любовница. Всичко може в тоя интернет.

# 704

Щом смяташ, че темата е "опропастена", сподели как точно си представяш идеалното развитие в една такава тема. Примерно в тази.
Кой да пише/не пише в нея? Какво да се пише/не се пише в нея? Какви съвети да се дават? Кой да ги дава?

Аз говоря от абсолютно личен опит. Имах не особено успешна връзка. Влюбих се - разтърсващо, с цялото си същество. Разделих се с приятеля си, след девет години съвместен живот, и чак тогава дадох шанс на новата си любов. Докато бях във връзка, не съм си позволила нищичко с новото ми увлечение - дори елементарно докосване, въпреки че сме оставали насаме и въздухът около нас можеше да се реже с нож... За мен е неестествено и нечистоплътно да целуна един мъж, а след час - друг.
Мъжът, заради когото обърнах живота си на 180 градуса, е до мен вече 14 година, и е баща на детето ми. И много пъти след това сме говорили, че с това си отношение съм го спечелила напълно, и че ако съм му станала любовница преди да се освободя от предишната си връзка, може би нещата между нас е нямало да се развият точно по начина, по който се развиха.
Е, имам ли ми право да се изказвам за морала, свободната воля и личния избор, или не  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт