Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 249
  • 986
  •   2
Отговори
# 735
но може и да не си го приберем, нали?
Не може. Той е клета, невинна прелъстена душица. Трябва да бъде прибран и утешен. Mr. Green

В повечето случаи съпругата и понятие си няма. 

# 736
Абсолютно и аз смятам, че това е причината да си 'признае', че е имало секс (не че досега е нямало, ама сега е забременяла жената).
Не е бременност. Че нещо имаше зад тази стъпка ми е ясно, но не знам какво. Ще излезе наяве, всичко излиза на бял свят рано или късно.

# 737
  • Другата България
Тая тема станала от грозна по-грозна.
Дали определени постове нямат нужда от забърсване?

# 738
камъчке, не се изживявам, аз съм  Grinning

постъпката си я вееш къде ли не от достатъчно дълго време, за да я знае цял форум, аз ли да ти я преразказвам? да не говорим, че при черешовия случай ти ме захапа първа без да те знам коя си и каква си, после разбрах  Grinning

но може и да не си го приберем, нали?
Не може. Той е клета, невинна прелъстена душица. Трябва да бъде прибран и утешен. Mr. Green

В повечето случаи съпругата и понятие си няма. 

намира се друга добра душа, която да я осветли - обикновено любовницата с надежда любимият й да бъде изритан от жена си, за да се чучне на мястото на първата

# 739
Laughing  Laughing Laughing олекна ли ти
дано да е Peace
какво общо има делото за бащинство с любовта? Любовта ми си отиде много преди да родя.
Преди това обичах този мъж-да. И съм щастлива,че именно той е баща на детето ми Peace
п.с  Точно това имах предвид под опропастяване на темата Peace в подобни теми се започва разчистване на сметки от жени изживели изневяра ,респективно изоставяне от неверен съпруг
злобата се излива с тонове върху ,рещила да сподели поредната си история
аз съм ветеран и не ми дреме, обаче тук го обърнахте на заяждане на дребно и е време да спрете Peace

Ми бъди си щастлива, кой ти пречи  newsm78
Само не ни навирай изкривения си морал, колко е гот да родиш от женен мъж.
Пък после да го осъдиш за това и да си развяваш в съда посраните си гащи.............
Време е ти да спреш.
Че кой ти навира изкривен морал? Твоя понеже е пример за следване...
Това с гащите дори няма да го коментирам. Що за махленски тон.

Може би е време ти да се поспреш. На умерен тон отговаряш рязко и обидно.

Ти пък си пример за следване, ай холан ..................
И ти ли си водила дела за бащинство, за да докажеш кой е баща на детето ти  Wink

# 740
Тая тема станала от грозна по-грозна.
Дали определени постове нямат нужда от забърсване?

темате има нужда от ключ, не от изтриване на постове

на авторката предлагам, когато и ако има развитие, което пожелае да сподели, да пусне нова тема

# 741
Poncia, Спрете да се мъчите "защо той, точно сега?" написал или казал нещо. Ами, защото обича игричките. И знае, кога и какво да каже, за да поддържа огъня.
Само че, когато някой (примерно, е мъж на 40, който вече има деца, семейство, дом) -  има истински чувства към някого ( жена(не съпругата) на 30, но все още непознала щастието - да бъде майка); той - не ангажира жената да го чака, докато си изгледа той децата. А нейният шанс за такива,  да намалява с всеки ден. (Че я ползва, и за "утеха"  и забава, през това време)
Това най - малкото, е безсърдечно. "Истинската любов" според мен -  изключва, подобен егоизъм..
Да приемем, че е нормално- човек да е непукист, спрямо постоянния партньор на "внезапната любов"! Но това бездушие и егоизъм към този, когото "безумно обичаш"...
Съзнателно, да го обричаш на самота и перманентно очакване - не го разбирам! Мъж на място, с  истински чувства, не постъпва така.
(А такива, дето все с децата се оправдават - толкова ще им обръща внимание на тези деца, като не се разведе! Умът му като е зает постоянно, с поредния сценарий, как да излъже: първо - жената, за да е с Любовта. А после - с какво да замаже на Любовта очите, че да й държи влага до следващия път.)

Днес го му го казах същото почти с точките и запетайките.
Страх го е, каза си го почти...И аз казах, че ме разочарова мисълта да седя и да чакам да добие смелост.

# 742
  • Другата България
Ами не знам, стори ми се странно да се търпят обидни квалификации и грозни постове при все, че модератор пише в нея.
Защо от ключ? Нима е трудно да се спазва някакъв благоприличен тон?
Потребителката Динчо явно смята, че се намира в махленското кафене.

# 743
дори когато трия на общо основание, получавам от всяка страна обвинения в пристрастност - за това предпочитам ключ и авторката да започне 'на чисто' с историята си, ако желае да споделя отново

# 744
  • Другата България
 Laughing Ти с това не си ли свикнала? Шеф ли си или лукова глава?
На нас не може да ни се угоди, така че - по твоя преценка.
Скрит текст:
Ето, аз ти сигнализирам днес поне два пъти за една, дето си обижда по дефолт, ама днес прекали - ти не ме отрази, да ти се скарам ли?
Laughing

Що се отнася до темата, ако се заключи тази - друга няма да има според мен де.
Или ще стане същото. Винаги така става при тези теми...... Confused
Но аз съм никоя да казвам, говоря си просто. Grinning

# 745
обикновено когато модерирам, не изразявам лично мнение, а тук то е съвсем очевидно
все пак, няма да заключвам темата, ако авторката не пожелае

# 746
  • София
Ключ ли ще удрят? Жалко, тъкмо почнах да се забавлявам от напъните на някои да валидират постъпката си  Wink с писане из форума.

# 747
е аз го предрекох развитието на темата Grinning даже определени потребителки закъсняха

# 748
Темата  и авторката ,та и ние се въртим в омагьосан кръг
Не се обажда ,приключи , обади се , съобщения ,луд е от любов , не се развежда,какво да правя
И се започва от начало със съвети написани вече сигурно 100 пъти,с дружни усилия да се отворят очите на авторката,но не става
И утре пак   поредния пост на авторката и пак всичко започва от начало
Напротив.  Simple Smile
Има дата. Нека си вземе решението.  Нека и да го каже. Няма да го взема вместо него. Както казах, не искам да го развеждам, искам да ме избере, ако не е така, здраве да е. Сам дойде, сам ще излезе.
Иначе аз дръпнах, отворихте ги тези очи... Laughing Спокойна съм, ще приема решението. Продължавам с втората фаза, актуалната си връзка. Работя върху нея и себе си също. И тази ситуация не е лесна.
А и за работа се разтърсих.

# 749
Според мен голяма част от изневерилите мъже нямаше да изневерят ако не бяха прелъстени и подтикнати към това.

а баш!
чудех се дали си струва да го пиша и докато се начудя, ти си го написала вместо мен

а камъчка е ясно защо си защитава позицията - ако беше от другата страна на барикадата, друга песен щеше да пее, но никога няма да го признае, защото самооправдава постъпката си с писане из форума и защита на каузата на любовниците
Много пъти съм била обект на желание от страна на женени мъже.
Тази теория е напълно невярна поне в 90% от случаите. За мен категорично, на база емпиричен опит е произволна, айде да не казвам невярна.

Хиляди хиляди бракове не е трябвало да се случат въобще, оттам тръгват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт