Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 269
  • 986
  •   1
Отговори
# 720
Мисля,че съм много по-полезна на авторката точно защото съм била любовница. Кой както иска да го приема, точно това са нещата от живота. Не мисля,че е мазохизъм,а просто опит  Peace
За мен е било любов,имам здраво и красиво дете и съм щастлива. В темите за изневери ли да пища Grinning

Стига де, това ли са нещата от живота, които искаш за красивото си дете  newsm78
Добре е да се стремим към доброто, не към лошото.
Отказвам да повярвам, че е добро да се месиш в чужди семейства и да лишаваш деца от баща им, заради някакви сърбежи и користни цели. Ох простете, забравих това е голямата Либоф.

по-ограничен пост не бях чела Peace
1. когато обичащ-не се стремищ към лощо
2. не лищаващ деца от баща им, бащата си остава баща -ако е човек
3. не се месищ в ничие семейство, защото мъжът има глава на раменете и изневерявайки е наясно,че семейството е в трета глуха
дано съм останала ясна

За ясна не знам дали си станала, но по-жалка от това трудно.
Ох жива да не бях, това е голямата Либоф, да водя дела за бащинство.....за да пише в свидетелството на детето ми, кой му е баща.
Продължавай да си вярваш в голямата любов.

# 721
 Laughing  Laughing Laughing олекна ли ти
дано да е Peace
какво общо има делото за бащинство с любовта? Любовта ми си отиде много преди да родя.
Преди това обичах този мъж-да. И съм щастлива,че именно той е баща на детето ми Peace
п.с  Точно това имах предвид под опропастяване на темата Peace в подобни теми се започва разчистване на сметки от жени изживели изневяра ,респективно изоставяне от неверен съпруг
злобата се излива с тонове върху ,рещила да сподели поредната си история
аз съм ветеран и не ми дреме, обаче тук го обърнахте на заяждане на дребно и е време да спрете Peace

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 21:53 от камъчка

# 722
  • София
Когато на мен ми изневериха думичка не съм казала срещу любовницата, всичката огън и жупел си отиде по предназначение. Постовете ми ги има тука, само до преди няколко години и аз ги пишех тия колко само мъжете са виновни и как любовницата към мен ангажименти няма. Освен това след няколко години срещнах съпруга си и се оказ, че истинският ми живот тепърва започна. Така че у мен злоба няма, нито капка, към онова нещастно създание (което си обра плодовете на кармата без мен).
Само че пораснах, поумнях. Осъзнах, че не е нужно да си женен за някого, за да не го нараняваш. И че когато някоя си вее Д-то с женен мъж с деца, е напълно наясно какво им причинява. И трябва да е много смотано човешко същество, за да продължава да го прави.

# 723
  • Бургас
Според мен голяма част от изневерилите мъже нямаше да изневерят ако не бяха прелъстени и подтикнати към това. Естествено в никакъв случай не омаловажавам ролята на мъжа в съсипването на семейството му. И те са виновни и то много, обаче има такива гадини, които такива интриги и манипулации вкарват, за да прицапат някой мъж, че са достойни за Оскар /говоря по принцип/

камъчка, не си обективна, защото си била нечия любовница. Както неведнъж съм казвала за мен обвързаните мъже са забранени и дори не мога да ги възприемам като сексуални обекти. За мен е изключително неморално да се месиш и бъркаш в нечии отношения. Най-малкото е унизително да си "втората", някоя, с която мъжа удовлетворява просто един нагон /нищо, че дрънка глупости и се обяснява в любов/. Да, въпрос на морал и съвест е, че дори и до малко съобразителност и интелект /както развеждаш един мъж, така в утрешния ден някоя друга ще го разведе с теб/, включително и на достойнство и гордост /аз лично искам да съм единствена за мъжа ми и той да има ангажимент, грижа и внимание само към мен, а не да се крие от жена си и да идва при мен все едно съм момиче на повикване/.

1. когато обичащ-не се стремищ към лощо - не се стремиш, но в крайна сметка постигаш точно това.
2. не лищаващ деца от баща им, бащата си остава баща -ако е човек - как по-точно не ги лишаваш от баща, като този баща вече не живее с тях и няма да ги вижда както досега.
3. не се месищ в ничие семейство, защото мъжът има глава на раменете и изневерявайки е наясно,че семейството е в трета глуха - това хич не е така. Твоя любовник /и още много като него/ като е изневерил на жена си с теб и после се е върнал при нея, дали е смятал, че семейството му е в трета глуха. Както писах по-горе, често изневерите въобще не са продиктувани от разрив в семейството или защото мъжа се чувства нещастен в него или не обича жена си, а просто защото са му слаби ангелите и някоя му се е предложила не тепсия. Защо масово мъжете оставят при жените си ако смятат, че семействата им са в трета глуха. Просто любовниците не могат да допуснат, че са били използвани и са били като залъгалка за мъж, на който му е доскучало.
[/quote]

П.П. Не са ми изневерявали /доколкото знам/. Не съм изневерявала.

# 724
айдее започна се Laughing
че съм субективна,субективна съм Wink
ама авторката кротичко ни попита може ли да стане първа
откъде почнахме-докъде стигнахме Joy Joy Joy

# 725
  • Варна
Poncia, Спрете да се мъчите "защо той, точно сега?" написал или казал нещо. Ами, защото обича игричките. И знае, кога и какво да каже, за да поддържа огъня.
Само че, когато някой (примерно, е мъж на 40, който вече има деца, семейство, дом) -  има истински чувства към някого ( жена(не съпругата) на 30, но все още непознала щастието - да бъде майка); той - не ангажира жената да го чака, докато си изгледа той децата. А нейният шанс за такива,  да намалява с всеки ден. (Че я ползва, и за "утеха"  и забава, през това време)
Това най - малкото, е безсърдечно. "Истинската любов" според мен -  изключва, подобен егоизъм..
Да приемем, че е нормално- човек да е непукист, спрямо постоянния партньор на "внезапната любов"! Но това бездушие и егоизъм към този, когото "безумно обичаш"...
Съзнателно, да го обричаш на самота и перманентно очакване - не го разбирам! Мъж на място, с  истински чувства, не постъпва така.
(А такива, дето все с децата се оправдават - толкова ще им обръща внимание на тези деца, като не се разведе! Умът му като е зает постоянно, с поредния сценарий, как да излъже: първо - жената, за да е с Любовта. А после - с какво да замаже на Любовта очите, че да й държи влага до следващия път.)

# 726
дано да е Peace
какво общо има делото за бащинство с любовта? Любовта ми си отиде много преди да родя.
Преди това обичах този мъж-да. И съм щастлива,че именно той е баща на детето ми Peace
п.с  Точно това имах предвид под опропастяване на темата Peace в подобни теми се започва разчистване на сметки от жени изживели изневяра ,респективно изоставяне от неверен съпруг
аз съм ветеран и не ми дреме, обаче тук го обърнахте на заяждане на дребно и е време да спрете Peace

Ми бъди си щастлива, кой ти пречи  newsm78
Само не ни навирай изкривения си морал, колко е гот да родиш от женен мъж.
Пък после да го осъдиш за това и да си развяваш в съда посраните си гащи.............
Време е ти да спреш.

# 727
Според мен голяма част от изневерилите мъже нямаше да изневерят ако не бяха прелъстени и подтикнати към това.

а баш!
чудех се дали си струва да го пиша и докато се начудя, ти си го написала вместо мен

а камъчка е ясно защо си защитава позицията - ако беше от другата страна на барикадата, друга песен щеше да пее, но никога няма да го признае, защото самооправдава постъпката си с писане из форума и защита на каузата на любовниците

# 728
  • София
По-лесно е жената да е виновна, така мъжът, защото е невинен, ще си го приберем обратно без проблем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 729
но може и да не си го приберем, нали?

# 730
Ми той, човекът, не ще да се развежда. Сигурно и твоят не е искал, ама ти си успяла.

# 731
дано да е Peace

Ми бъди си щастлива, кой ти пречи  newsm78
Само не ни навирай изкривения си морал, колко е гот да родиш от женен мъж.
Пък после да го осъдиш за това и да си развяваш в съда посраните си гащи.............
Време е ти да спреш.
Че кой ти навира изкривен морал? Твоя понеже е пример за следване...
Това с гащите дори няма да го коментирам. Що за махленски тон.

Може би е време ти да се поспреш. На умерен тон отговаряш рязко и обидно.

# 732
Според мен авторката, не просто се терзае за любовника, но и тя самата има "срок" от партньора си. Той или иска брак, или е (под)разбрал забавленията й, които впоследствие са прераснали в по-сериозни взаимоотношения. И до темата се стигна, за да не остане от двата стола на земята. Колкото и грубо да звучи, но всъщност някъде из между постовете й, беше написала, че може да си смени работата за 3-4 месеца, но не може да се изнесе от жилището с "мъжа й". Не се и съмнявам, че така-има разлика дали ще плащаш 50% или 100% от наема + разходите. Иска от едното жилище и бам в другото, няма да си плаща сама наема, я! Засега не съм попаднала на някой, който така да ми завърти главата, че да изневерявам на мъжа си, но не го и изключвам някой ден. Животът е колело, колкото и банално да звучи.
В грешка си, прочети ме пак из постовете.  Simple Smile

# 733
но може и да не си го приберем, нали?
Не може. Той е клета, невинна прелъстена душица. Трябва да бъде прибран и утешен. Mr. Green

# 734
Според мен голяма част от изневерилите мъже нямаше да изневерят ако не бяха прелъстени и подтикнати към това.

а баш!
чудех се дали си струва да го пиша и докато се начудя, ти си го написала вместо мен

а камъчка е ясно защо си защитава позицията - ако беше от другата страна на барикадата, друга песен щеше да пее, но никога няма да го признае, защото самооправдава постъпката си с писане из форума и защита на каузата на любовниците
какво ми е на постъпката Rolling Eyes
доколкото си спомням в темата на Черещката, ти наля масло в огъня,независимо че се изживяващ като модератор
ясно защо Wink
Я Пончия се  появи Hug

Общи условия

Активация на акаунт