Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 249
  • 986
  •   2
Отговори
# 705
аз ако се засягах нямаще да пища  Wink
яд ме е ,че опропастявате тема след тема Peace

Щом смяташ, че темата е "опропастена", сподели как точно си представяш идеалното развитие в една такава тема. Примерно в тази.
Кой да пише/не пише в нея? Какво да се пише/не се пише в нея? Какви съвети да се дават? Кой да ги дава?

Аз говоря от абсолютно личен опит. Имах не особено успешна връзка. Влюбих се - разтърсващо, с цялото си същество. Разделих се с приятеля си, след девет години съвместен живот, и чак тогава дадох шанс на новата си любов. Докато бях във връзка, не съм си позволила нищичко с новото ми увлечение - дори елементарно докосване, въпреки че сме оставали насаме и въздухът около нас можеше да се реже с нож... За мен е неестествено и нечистоплътно да целуна един мъж, а след час - друг.
Мъжът, заради когото обърнах живота си на 180 градуса, е до мен вече 14 година, и е баща на детето ми. И много пъти след това сме говорили, че с това си отношение съм го спечелила напълно, и че ако съм му станала любовница преди да се освободя от предишната си връзка, може би нещата между нас е нямало да се развият точно по начина, по който се развиха.
Е, имам ли ми право да се изказвам за морала, свободната воля и личния избор, или не  Thinking
Нали се сещащ,че твоят морал не е мой морал?
Аз не казвам кой да пище, а кой пище в нея с цел да се заключи темата. Peace

# 706

Тогава не се сърди, че и твоят морал не е като този на повечето хора  Peace Laughing

Аз не съм моралист, за съм всеки човек да си гони щастието, въпреки че това ще доведе до нещастието на друг. Такъв е животът.
Но съм против лъжите. Против съм да се гавриш и заблуждаваш човека, който е до теб и да го лъжеш всеки ден. Защо му губи времето? Животът е един, а той сега си пропилява годините без да знае. Ок, иска друг, ами хубаво - кажи на този, че нещата са приключили без да се обясняваш много много и готово.

Peace Peace Peace

# 707
Poncia видях те Crazy Нали не си мъж,опровергай ни Laughing

# 708

Joy
Докато се усетя къде си я видяла  Joy

# 709
ако ни гледа сеира Poncio  ще е голям майтап

# 710
Скрит текст:
аз ако се засягах нямаще да пища  Wink
яд ме е ,че опропастявате тема след тема Peace

Щом смяташ, че темата е "опропастена", сподели как точно си представяш идеалното развитие в една такава тема. Примерно в тази.
Кой да пише/не пише в нея? Какво да се пише/не се пише в нея? Какви съвети да се дават? Кой да ги дава?

Аз говоря от абсолютно личен опит. Имах не особено успешна връзка. Влюбих се - разтърсващо, с цялото си същество. Разделих се с приятеля си, след девет години съвместен живот, и чак тогава дадох шанс на новата си любов. Докато бях във връзка, не съм си позволила нищичко с новото ми увлечение - дори елементарно докосване, въпреки че сме оставали насаме и въздухът около нас можеше да се реже с нож... За мен е неестествено и нечистоплътно да целуна един мъж, а след час - друг.
Мъжът, заради когото обърнах живота си на 180 градуса, е до мен вече 14 година, и е баща на детето ми. И много пъти след това сме говорили, че с това си отношение съм го спечелила напълно, и че ако съм му станала любовница преди да се освободя от предишната си връзка, може би нещата между нас е нямало да се развият точно по начина, по който се развиха.
Е, имам ли ми право да се изказвам за морала, свободната воля и личния избор, или не  Thinking
А защо очакваш всички да имат твоя "морал"?

Скрит текст:
Аз съм писала в друга подобна тема, че съм била любовница.За кратко, когато бях на 19 години, млада, заблудена и глупава.Всичко свърши, когато го видях с жена му до него (бременна) и момиченцето им на около 4 години.Почувствах се ужасно глупаво, омърсена, засрамена, жалка ....питах се с кой акъл съм се забъркала с този мъж.И понеже аз спадам към ревнивите особи, реших, че никога повече няма да причиня на друга жена това, което не искам на мен да ми се случва.И до ден днешен стоя зад това си решение.А не е като да не е имало мераци от женени мъже, и преди да се омъжа, и след това.Когато човек знае какво иска и е верен на себе си, не е трудно да не се забърква сам и доброволно в подобни каши.

Апропо, аз поддържам мнението си, че съпругата ще се окаже бременна.Иначе, няма никакъв смисъл любовникът да си признава, че е спал с жена си.

# 711
  • София
Абсолютно и аз смятам, че това е причината да си 'признае', че е имало секс (не че досега е нямало, ама сега е забременяла жената).

# 712
Според мен авторката, не просто се терзае за любовника, но и тя самата има "срок" от партньора си. Той или иска брак, или е (под)разбрал забавленията й, които впоследствие са прераснали в по-сериозни взаимоотношения. И до темата се стигна, за да не остане от двата стола на земята. Колкото и грубо да звучи, но всъщност някъде из между постовете й, беше написала, че може да си смени работата за 3-4 месеца, но не може да се изнесе от жилището с "мъжа й". Не се и съмнявам, че така-има разлика дали ще плащаш 50% или 100% от наема + разходите. Иска от едното жилище и бам в другото, няма да си плаща сама наема, я! Засега не съм попаднала на някой, който така да ми завърти главата, че да изневерявам на мъжа си, но не го и изключвам някой ден. Животът е колело, колкото и банално да звучи.

# 713
Мисля,че съм много по-полезна на авторката точно защото съм била любовница. Кой както иска да го приема, точно това са нещата от живота. Не мисля,че е мазохизъм,а просто опит  Peace
За мен е било любов,имам здраво и красиво дете и съм щастлива. В темите за изневери ли да пища Grinning

Стига де, това ли са нещата от живота, които искаш за красивото си дете  newsm78
Добре е да се стремим към доброто, не към лошото.
Отказвам да повярвам, че е добро да се месиш в чужди семейства и да лишаваш деца от баща им, заради някакви сърбежи и користни цели. Ох простете, забравих това е голямата Либоф.

# 714
Мисля,че съм много по-полезна на авторката точно защото съм била любовница. Кой както иска да го приема, точно това са нещата от живота. Не мисля,че е мазохизъм,а просто опит  Peace
За мен е било любов,имам здраво и красиво дете и съм щастлива. В темите за изневери ли да пища Grinning

Стига де, това ли са нещата от живота, които искаш за красивото си дете  newsm78
Отказвам да повярвам, че е добро да се месиш в чужди семейства и да лишаваш деца от баща им, заради някакви сърбежи и користни цели. Ох простете, забравих това е голямата Либоф.

по-ограничен пост не бях чела Peace

# 715
  • София
Кое намираш за ограничено, камъчке?

# 716
Мисля,че съм много по-полезна на авторката точно защото съм била любовница. Кой както иска да го приема, точно това са нещата от живота. Не мисля,че е мазохизъм,а просто опит  Peace

по-ограничен пост не бях чела Peace
1. когато обичащ-не се стремищ към лощо
2. не лищаващ деца от баща им, бащата си остава баща -ако е човек
3. не се месищ в ничие семейство, защото мъжът има глава на раменете и изневерявайки е наясно,че семейството е в трета глуха
дано съм останала ясна

# 717
  • София
Пх, това са такива глупости  ooooh! Всяка средноинтелигентна жена е наясно какво причинява аферата в дома на мъжа. Така че айде без тъпотии как не се стреми към нищо лошо. Те са до ушите в ла*на, ама любов голяма имали, моля ви.
Дръжки.

# 718
  • София
И какво стана - втората стана ли първа  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Да знам, дали има опасност да бъда изместена  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 719
Пх, това са такива глупости  ooooh! Всяка средноинтелигентна жена е наясно какво причинява аферата в дома на мъжа. Така че айде без тъпотии как не се стреми към нищо лошо. Те са до ушите в ла*на, ама любов голяма имали, моля ви.
Дръжки.
и на теб ли са ти изневерили?
защо всички изпатили се озлобяват срещу любовницата отново да попитам?
мъжът къде е в този момент,наясно ли сте той какви ги говори извън дома и как се обяснява в лИбоФ?
защо другата  жена да е виновна?
насочете злобата си върху изневеряващите мъже-там е проблемът Peace

Общи условия

Активация на акаунт