Навън пеят прoлетните птички, а ДЕКЕМВРИЙЧЕ маха с крачета и ръчички!

• 41 536
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,момичета въпросът ми е към тези които са бременни за трети път,казват че второто раждане било по-лесно така ли е?Знам,че още е рано,но всеки ден си мисля как да родя,кое ще е по безболезнено и т.н #Crazy
Ани и аз втория ми син го родих много бъзо.Раждах в Шейново и в 15.00ч.бях долу в кафето и пиех кафе с една позната която работи там.Точно в 16.00ч се роди сина ми:))нямаше време и да ми сложат обезболяващата упойка както се бяхме разбрали с доктора:)Надявам се и сега да ми се получат лесно нещата:)

# 316
Здравейте,момичета въпросът ми е към тези които са бременни за трети път,казват че второто раждане било по-лесно така ли е?Знам,че още е рано,но всеки ден си мисля как да родя,кое ще е по безболезнено и т.н #Crazy
Ани и аз втория ми син го родих много бъзо.Раждах в Шейново и в 15.00ч.бях долу в кафето и пиех кафе с една позната която работи там.Точно в 16.00ч се роди сина ми:))нямаше време и да ми сложат обезболяващата упойка както се бяхме разбрали с доктора:)Надявам се и сега да ми се получат лесно нещата:)
И аз се надявам,аз също родих без упойка,и не ме болеше,но го родих месец по-рано и го родих мъничък само 2кг и 50гр и пак имах два шева и сега малко ме е страх,защото знам,че няма да е 2кг а и не искам  Simple Smile

# 317
Здравейте момичета! Убедихте ме Simple Smile, ако всичко е както трябва, ще искам да родя нормално с екип. Първото го родих нормално без екип и всичко мина нормално, но този път страховете ми са повече и по-големи. А и моя термин е такъв, че май така е най-добре Simple Smile. Следващото ми питане е от коя до коя седмица се прави БХС?

# 318
ФМ не се прави с 3Д, а с 2д.
Второто ми раждане беше по-трудно, защото по невнимание на една акушерка ми спука водите на преглед...преносеах и отидох да ме погледнат един следобед. Като се прибрах водите чи изтекоха. От сутринта вързана за да слушат тоновете на бебето, чаак до обяд докато родих. Раждах с епидурална и реално не ме болеше много. Просто лежането ме влудяваше. А и сухото раждане е по-кофти. Но това в никакъв случай не би ме накарало да се замисля за секцио. А дори и да се замисля, тук няма кой да ми го направи, ако няма показатели за това.

# 319
Здравейте! Не съм се мяркала близо 2 седмици,но нямах време да ви изчета и сега ще наваксвам.
Днес правихме БХС.... Доктора ме гледа на ехограф и всичко с бебчето е наред... Има си всичко,което трябва,НТ е 1,76 и доки каза,че е ОК,отговаря си по размери на седмиците... Силно се надявам,че и кръвните изследвания ще са  добри,но това ще го разберем чак в края на другата седмица.

БХС се прави 11-13г.с.

# 320
Моето притеснение е, че имам час когато ще бъда точно в 13 г.с., което ми се струва малко в последния момент. Нямало свободни часове. Да търся ли някъде другаде да го направя по-рано? Как мислите?

# 321
Здравейте  Hug
Прочетох Ви на две натри,ама голямо писане е падало LaughingБраво Hug

По темите:
Едно от момичетата питаше за БХС за Пловдив,препоръчвам Даскалов Peace има кабинет срещу "Селена" малко по-надолу мисля,че беше.

Относно раждането,исках естествено.Родих секцио ,защото бебо бил голям ,не беше кой знае колко голям 3550кг .От секциото се възстанових бързо,единственият кофти ден бе първият след операцията.Но и аз всичко бях прочела и разучила и знаех как ще протече самата операция,беше ми по-спокойно.
Платих си за екип.Това беше най-важното ,което трябваше да направя.Препоръчвам го на всички.
Задължително,стига да имате възможност си платете и изберете екип Peace
Сега живот и здраве искам да раждам нормално,да видим WinkЗа екип пак ще избера същия,дори вече се уговорих с доктора.

Някоя мама каза ,че усещала бебчо Heart Eyes и аз мисля ,че го усещам вече.Не ритници ,а по -скоро движение,плуване Heart Eyes Heart Eyes прекрасно е

Момичета огромна съм вече до декември ще се търкалям Mr. Green,а как ми се яде. Crazy

# 322
  • Italia
По темата за раждането и аз съм с идеята да раждам нормална. Имам доста висок праг на болка и не ме страх( поне на този етап). Simple Smile Мисля и предварително да се подготвя с упражнения за дишане и напъване.
По темата за усещането на бебчо и аз мисля, че започнах да усещам неговите помръдвания. Усещам в дясно точно на едно определено място, нещо като леко почукване/мускулно тикче, но отвътре(това когато си сложа ръката).  Не зная дали е  бебчо, но това "тикче" , преди не съм усещала. Simple Smile)

# 323
Здравейте !!Аз днес си минах прегледа и вече съм по спокойна,термина ми беше за 15.12.2015 а днес видеозона го показа 06.12.2015 година!!За няколко дни ще съм спокойна,но това чакане от преглед на преглед ме побърква Shocked Praynig Rolling Eyes  Относно раждането аз раждах секцио първото и мога да кажа че трудничко се въстанових!Много исках нормално,но така се получиха нещата!Няма значение,важен е крайния резултат,пък и до там да стигнем,много рано започнахме със терзанията отностно ражданията,има доста време до тогава.       мама_голяма-стана ми интересно,първото е било секцио,а искаш второто нормално!На мен ми казаха когато попитах дали е възможно това,че изобщо нее препорачително,тъй като е много опасно,защото матката е рязана веднъж вече --на теб какво ти казаха ??

# 324
И двете ми раждания са секцио по желание с пълна упойка при един и същи лекар ,с един и същи избор на екип  Whistling Whistling Без никакви усложнения,болки и страхове.Всичко е точно ,ясно и предвидимо Peace Ден след операцията обикалях по етажите да си видя бебето,възстанових се изключително бързо за дни   Laughing Първия кърмих 8мес ,а втория 1г
сивкова може нормално след секцио ,но трябва да са минали поне 2 г,да няма сраствания на матката и задължително по преценка на проследяващия бременността  Naughty Основният риск е в разкъсване на матката на мястото, където тя е била разрязана.

Пак да питам какви витамини за бременни пиете ,освен фолиева к-на ?

# 325
Здравейте и от мен! И аз днес минах на преглед. Терминът ми беше на 25 декември, но днешният ултразвук показва, че сме за 20 декември. Утре навършвам 11 седмица и започвам 12-та. Аз при всички случаи ще раждам със секцио заради годините ми /41/, заради това, че съм с инвитро и с бременност, започнала като двуплодна, нищо, че сега съм с едно. Док каза, че имало значение. На 15 юни сме на БХС, стискайте палци всичко да е наред. Praynig

# 326
Самото раждане: първото - 10 минути, второто - 2 минути
Процеса до раждането: първото - 3 часа, второто - 6 часа
При второто имах повече болки и продължи повече, защото водите ми изтекоха. Мисля, че беше защото три дни лепих тапети в бебешката стая, тъкмо свърших и от натоварването през нощта започнаха да ми изтичат водите. Така че се пазете накрая, защото с изтекли води се ражда по-трудно.

# 327
Пак да питам какви витамини за бременни пиете ,освен фолиева к-на ?
Против пиенето на витамини съм, защото са синтетични и неестествени. Все повече публикации има, че не само, че не помагат,но дори навреждат. Много търсих натурални витамини. Много марки претендират, че витамините им са натурални, а всъщност не са. Единствените, които успях да открия и са наистина натурални, извлечени от растения са Garden of Life Mykind Prenatal. В тях дори фолиевата киселина е фолат, който е естествената й форма в растенията. Затова избрах тях.

# 328
  • Добрич
И аз съм против пиенето на лекарства!По-добрия вариант е плодове и зеленчуци!
За изследванията и на мен ще ми ги направят в 13 седмица и 3 дни.Притеснява ме за Синдрома на Даун... Sad.Да не дава Господ да е с голям процент.Стискайте ми палци!Аз стискам на всички!

# 329
Привет, колко много сте писали Simple Smile

Аз направих ФМ в 13+3, а дадох кръв в 13+5 - няма проблем. До 13+6 може

Относно раждането и кърменето - надявам се да мога да си родя нормално и лесно, макар че това ми е първо раждане. Ще си го кърмя детенце поне до една година - живот и здраве.

Аз имам приятелка, която първия път роди секцио и втория не и позволиха нормално. Имало сраствания и пак правиха секцио.

Общи условия

Активация на акаунт