Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Hug Hug Hug

Сега изчезвам, а за утре се надявам да имам повече време да погледам и да са качили фрагмента в ютюб.....

Paramparça 27. Bölüm Fragmanı

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 21:55 от zarani

# 61
Привет, мили момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Чак сега сколасах да вляза в темата....

Скрит текст:
Днес беше черешова задушница - Бог да прости всички, които вече не са сред нас!

Хатидже Шендил е правила сватба и явно снимките от вчера са от нея.... Ерката е бил в стихията си, както винаги.....

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 01:12 от arpha

# 62
Hug Hug Hug

Сега изчезвам, а за утре се надявам да имам повече време да погледам и да са качили фрагмента в ютюб.....

Paramparça 27. Bölüm Fragmanı

Зари  Hug Heart Eyes Grinning, много благодаря! Изчетох всичко, което си слагала в последните дни и се радвам много за нашите любимци. Дано имат късмет и всичко, с което се захванат да е успешно и да им носи удовлетворение!  Praynig Praynig Praynig

# 63
Тоти  Hug Heart Eyes Grinning, Про  Hug Heart Eyes Grinning!

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 01:21 от arpha

# 64
Това  момче ще е приятел на Хазал, онзи с мотора....

Интересно какво ли ще направи Нерка с парите на Йози, та той е толкова вбесен...... Thinking

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 00:41 от arpha

# 65

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 01:03 от arpha

# 66
Дилара има доста загрижена физиономия в този момент:

Но пак всичко се стоварва на главата на горката Гюл:

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 21:28 от arpha

# 67

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 01:22 от arpha

# 68
Привет,момичетааааааа... Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От петък вечер ми се скапа компа и бях на сухоооооо #Cussing out...ни трей видях ,ни друго...
И...ето ме...завърнах се в Зарата и гледам Rolling Eyes Shocked...нищо интересно и ново под слънцето...

Двете кукундели майка и дъщеря са отново във вихъра си...или по точно във вихъра на простотията...едната ,лейдито е на седмото небе...Джихан е в ръцете и...боже ,мили Praynig...слез и си прибери версиите... bowuu
Другото л...о Хазал...няма оправия...чудя се на Гюл...що не я заслеши ...не един...сто и един шамара заслужава това момиче...явно това е пътят...видяхме ,че на приказки не носи...не разбира...от дума...останах изненада ,че ще има и гадже #Crazy...колко ли време ще я изтърпи...освен ако не е и той като възлюблената на Озан ...номер 2... newsm78
Джансу...явно е научила за палежа на конюшнята...милата тя Sad
Гюл...много ми хареса признанието и...но на себе си ли го казва или на Джихан... newsm78
Керка  перка ,явно е задигнала паричките на братлето си...да не го изнудва със записа от подпалването или да го изкара психично болен ...не ,че той не е за освидетелстване...и...тези пари...сигурно са са от това къде осъдиха болницата за размяната на бебетата...Гюл не заслужава ли част от тях... newsm78

# 69

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 22:55 от arpha

# 70
Светлииииич!  Hug Heart Eyes Grinning Дано се реши проблема ти с компютъра..... Praynig В крайна сметка още колко серии ще гледаме от сезон 1 ?

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 21:39 от arpha

# 71
От милата ни Кеии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes :

Нещичко и от мен...

Резюме на 27 епизод

Истинската цел е Гюлсерен

Започват трудни дни за Джихан, когато той мисли, че съдът ще даде
попечителството над Джансу на Озкан, затова той се съгласява да се върне
в имението и да се преструва пред света, че са едно щастливо семейство.
Дилара вижда връщането на Джихан в имението като нейна лична победа.
Дилара дава вечеря-парти в имението и прави шокиращо изявление за Джихан,
но истинската й цел на това изявление е Гюлсерен.

Свършено ли е с любовта между Гюлсерен и Джихан?

Гюлсерен вижда, че е дошъл краят на нейния романс с Джихан, след като той
ще се връща в имението. Джихан се чувства като в капан. Междувременно,
нито Джансу, нито Хазал искат да се върнат в предишните си домове.
Въпреки това и двете нямат избор.

Новият план на Хазал

Хазал смята, че Дилара и Джихан използват последните събития за своя изгода,
или да се отърват от нея, затова и поведението й е доста остро.
Гюлсерен е много загрижена за Хазал и загрижеността й не е неоснователна.

http://izleyiciplatformu.com/haber/6754-english-news-paramparca- … e-27-preview.html

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 21:51 от arpha

# 72
Това  момче ще е приятел на Хазал, онзи с мотора.... Дали няма да ни сервират някоя катастрофа в последната серия и така да оправдаят изчезването на актрисата в сезон 2..... newsm78

Арфа   Hug

Алина няма да напуска Парчетата. Цялата ситуация е просто извадка от нейно интервю,
което журналистите са украсили. Малко след началото на Парчетата имаше интервю с Алина.
Там тя казва, че майка й искала тя /Алина /да продължи образованието си в Русия.
Алина сега е на 16 години, поне още две ще учи да завърши гимназия, което пък означава,
че ще продължи образованието си в Русия след около две години,
а Парчетата ще снимат още една година /поне такава информация има/.
След появата на интервюто се появиха статии, че Алина напуска сериала. Еркан отрече
тази новина, като написа в туйтър, че не е вярна. Но през определен период от време тази новина
се пуска в интернет пространството, но продължава да не е вярна, поне засега.
 Peace

Счупени Парчета - фрагман на 27 епизод - с Бг субтитри

За гледане от чужбина

# 73
Сега ми щуква една идея - дали няма да ни дадат още сега, в оставащите серии, семействата да речем след две години.....  newsm78 Попораснала ми се вижда Хазал, с доста грим по нея.... Тя че и преди си захождаше по богати момчурля, захождаше и се мацаше, но гонеше богатството, а сега го има...... Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 22:24 от arpha

# 74

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 23:08 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт