Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 055
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Малиииии....разкостили ни ,момчето... newsm09 newsm09 newsm09

ЭРКАН ПЕТЕККАЯ БЫЛ “РАЗОРВАН” НА ЧАСТИ В ТЦ ПАЛЬМ СИТИ МЕРСИН

Главный герой сериала “Вдребезги/Осколки” Эркан Петеккая встретился со своими поклонниками в Мерсине

Столпотворение из-за Эркана Петеккая в ТЦ Пальм Сити Мерсин
ТЦ Пальм Сити Мерсин помог встрече посетителей и главного героя сериала «Вдребезги/Осколки» Эркана Петеккая. То, что поклонники проявили огромный интерес привело к большому столпотворению.

День отцов помог встрече главного героя сериала «Вдребезги/Осколки» Эркана Петеккая с посетителями ТЦ Пальм Сити Мерсин.
Знаменитый актер Эркан Петеккая столкнулся с большим интересом к нему и для того, чтобы сделать с ним фотографию образовался большой хвост очереди из его поклонников. Знаменитый актер Эркан Петеккая ответил на вопросы, раздал автографы и сфотографировался со своими поклонниками в ТЦ Пальм Сити

Перевод: Виктория Алаташ

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 22:03 от Svet_sz

# 661
Ехооооооооооо...момичета ... sohappy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тинче Hug...мерси за коментара...и ние мислим като теб...само ...това за Гюл newsm78...не ми харесва много Naughty...вярно ,милата много неволи и обиди понесе...но ,както е писала и сестричока ми...искам отново да видя една бойка и бореща се Гюл...не приемам това заминаване...ама щом е решила Whistling...НО Naughty...все пак, май няма да замине... bowuu Joy Joy Joy
Тинче...има още два епизода ,мила...утре вечер и другият понеделник... Naughty

Софииииии Naughty...нарде се губиш newsm78...видя Тинчето и веднага се показа на хоризонта Rolling Eyes...а,нас кучета ни яли ,ааааааа... box Joy Joy Joy Hug

Тц,показах се и видях Тинчето .....ти си ми най-лесна ,веднагически шЪ изтропам у вас на гости ,само не  ме предизвиквай Naughty ,после ти ще се криеш Joy Joy Joy

Още съм заета ,после ще имам работа из къщи ,но ще отморявам при вас . Hug

Отивам да чета и гледам доста снимки има ! Живот и здраве ,дано утре съм в "киносалона " Hug

Софиии...не мойш мЪ уплаши,а и ти не знаеш точно къде живея Crossing Arms ...а пък аз знаммммммм.... newsm68 Joy Joy Joy
Утре вечер да си налиния...ясно.... Naughty Joy Joy Joy Hug

# 662
Тук съм и аз!  wavey  Grinning  Hug Привет, мили дружки!  Hug Heart Eyes Grinning

Аз пък съм "за" Гюл да си тръгне...... Разберете, милички, по-страшна от психическата умора няма, от физическата се възстановяваш, но постоянния стрес, постоянните въпроси в съзнанието, очакването неблагодарната и арогантна дъщеря поне по телефона да звънне и всичко, което ѝ се стовари на главата на Гюл..... На това изобщо не се издържа, права е Тинчето, нямаше я мярата, която реалният живот налага, дори при стресовите ситуации.....

# 663
Тук съм и аз!  wavey  Grinning  Hug Привет, мили дружки!  Hug Heart Eyes Grinning

Аз пък съм "за" Гюл да си тръгне...... Разберете, милички, по-страшна от психическата умора няма, от физическата се възстановяваш, но постоянния стрес, постоянните въпроси в съзнанието, очакването неблагодарната и арогантна дъщеря поне по телефона да звънне и всичко, което ѝ се стовари на главата на Гюл..... На това изобщо не се издържа, права е Тинчето, нямаше я мярата, която реалният живот налага, дори при стресовите ситуации.....

Еййййййййй...и тя Naughty...да си тръгнела, Гюл....цъъъъъъъ...човек не трябва да бягаа....а да се борииииии... smile3512 Joy Joy Joy
Арфиччччч... Hug

# 664
Ето го моментът с настригването на Алина: https://www.facebook.com/1630475157179276/videos/vb.163047515717 … ype=2&theater Имам усещането, че и двете момичета са много уморени вече.....

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 23:06 от arpha

# 665

Еййййййййй...и тя Naughty...да си тръгнела, Гюл....цъъъъъъъ...човек не трябва да бягаа....а да се борииииии... smile3512 Joy Joy Joy
Арфиччччч... Hug

Naughty   Никакви такива smile3512 не приемам!  smile3503 Гюл трябва да се отдалечи, да си събере мислите, да изработи стратегия щом никой не оценява майчиния ѝ инстинкт, саможертвата ѝ и тогава да се върне, още по-силна отколкото е сега...... Но, както виждам сценаристите няма да ѝ позволят...... Ще я пържат още......

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 22:22 от arpha

# 666
ОООООО Rolling Eyes...сестричока у Гръчко  grinning039  sport027...хитруша.... bowuu Hug Joy Joy Joy

# 667
Керка -перка пак млящи.... Shocked ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 668
Явно всички следят кога си похапва...... Joy Joy Joy

# 669
Çocuklarına hem analık hem babalık yapan bütün annelerin babalar günü kutlu olsuntorunlarına babalık yapan bütün dedelerin ve tabii ki babaların babalar günü kutlu olsun

Майчинство и бащинство за всички майки и деца, които olsuntorun Честит Ден на бащата на всички баби и дядовци, които са на родители, и разбира Happy бащите ден татко

# 670
  • София
Ебру Йозкан за списание Темпо преди години. Фотограф е Джем Талу

cemtalu Eskilerden; #EbruÖzkan #TempoDergisi için..

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 23:19 от zarani

# 671
Да, нямат тренинга на големите актьори, ама и на Ерката му личи умората вече..... А когато е брадясал..... не го долюбвам, а и доста побеля нашето момче....

# 672
Баща- мечта ! dance dance dance

# 673
Светлич, как ни се пада все на нов епизод да приключваме темата...... Измъдри ли я вече?

# 674
Свееееее, за колко съм кацнала у Маджерито/нЕмаа ми требе и аероплан / и то направо при кмета/наместника......сокак ,нумарО  и съм при тебе ......и както ми се нрави селската обстановка ......нимоЙШ мЪ изпъди ...... smile3534 smile3534 smile3534

Аз приемам всички герои от сериала с тази "одежда" ,с която са ги облекли за сега СЦ. Във всеки виждам  реален човек,с всичките му качества и недостатъци ,дори и тези само с недостатъците . Харесвам им играта ,справят се на max....може някъде леко да преиграват,  Алина /Хазал малко не я възприемам с жестовете ѝ , но иначе на лице и глас се справя блестящо , Дедко Рахми ....кой би бил по-подъл и нагъл от него ,роден прайдоха ,но комбинативен използвач,Надменната Дилара ,която не вижда по-далеч от носа си ,лицемерна лъжкиня в името на въображаемото ѝ семейство ,  вечно гладната ,ненаситна  във всякакъв смисъл Кериман /колко много такива има в реалния живот/ ,братчето ѝ ,което където и да отиде ,каквото и да захване все до кривата круша , само една злоба осветява пътя му ....Гюл да не е щастлива ..... и пари ,колкото повече ,толкова повече ..

Джихан , иска да оправи всичко с добро ,но не се получава , принуден е да слиза на нивото на тези хора ,които никога няма да оценят усилията му ,които искат да живее по техния модел ,защото всяка промяна за тях означава ЗАГУБА в пълния смисъл на думата ,но всеки разглеждащ я от своята изгода .

Гюлсерен  се отказа от личен живот и щастие ,защото за нея не стига време ,не идва ред ,както се казва
И силните  хора понякога се отчайват .....Примиряват се със съдбата си в името на тези ,които обичат ,страдат .....но се жертват!

Общи условия

Активация на акаунт