Пеещите фонтани в Пловдив и човешката простотия

• 22 432
  • 489
  •   1
Отговори
# 240
Прости американчета се плацикат. Laughing

https://nycplaygrounds.wordpress.com

# 241
  • София
А всъщност някой знае ли защо тук не ги изграждат по-често?
Почти навсякъде, където съм пътувала (изключвам Близкия Изток), съм виждала сухи фонтани. Сега последно в Унгария. Страшно ми харесват  Simple Smile

# 242
Само дето на нас в САЩ ни правеха забележки даже краче да топнем. Веднага се появяваше охраната на парка отнякъде да ни скастри. Не мисля,че газенето във фонтаните го има в този мащаб, както тук.
Joy Joy Joy
Ще кажеш, че не излизаме в БГ от фонтаните.
Явно в САЩ сте сбъркали фоната за топене на пети. Mr. Green

Aми не, но две страници по-напред се опитаха да ме накарат да повярвам,че е нормално да се къпеш във фонтана, навсякъде било така!!!!!!

Аз лично във фонтан не съм влизала, само съм нагазвала два пъти, не в БГ. Скараха ми се веднага.  Mr. Green

Защо нагазихме? Защото беше напълно достъпно за газене....

# 243
  • Gotham City
Чувствам се безсилна да обясня гледната си точка, пред хора, които смятат кисненето във фонтан за върха на европейската култура!
Последно повтарям - става въпрос за фонтана, не за сухия фонтан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това не е плувен басейн!!!
Скрит текст:

В града има достатъчно такива, както има и аквапарк

# 244
Ама пък на вид са го докарали на басейн  Joy

Иначе съм съгласна с теб, но и да се ядосваш, и да не се--няма да се пребориш с някои мнения. Peace

И все пак ще забранят къпането:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1442201

# 245
Не се ядосвай сега ...

Сух фонтан  Laughing Как звучи само!

Архитектите садисти са налазили, пак не им се разбират идеите. Случва се на всекиго. Да стоят пред творенията си и да обясняват как се ползват.

# 246
  • Куциндрел
Разглеждайки снимките на къпещите се хора по света във фонтани разбрах, че ние пак гледаме като туземци на нещо, което е нормално.
Най-добре е Община Пловдив да направи така, че фонтана да става за къпане, а чичото да следи за чистотата на съоръжението.
Предполагам, че след първоначалния юруш, след това къпещите във фоната ще намалеят.

Най-добре да сложат и по един спасител отстрани и вишка със закачен пояс.
Тъкмо ще се увеличи работната заетост.

Red velvet, явно не сте случили на мястото. Явно има водни атракции за разхлаждане.
Добре, че е темата, за да разбера за сухия фонтан в Пловдив. Планът вече е в действие. Twisted Evil

# 247
Ceca, имаше да--сухи фонтани на няколко места.  Mr. Green

От тази тема научих,че се казвали така.

# 248
  • Пловдив
А всъщност някой знае ли защо тук не ги изграждат по-често?
Почти навсякъде, където съм пътувала (изключвам Близкия Изток), съм виждала сухи фонтани. Сега последно в Унгария. Страшно ми харесват  Simple Smile
Има. В Карлово има не знам от колко години, аз го знам от 15години насам. В Сопот има от година и половина. Дълбоко в недрата на прованса.

# 249
  • Gotham City
И аз от тук научих, че се казват така, и се извиних, че и тях включих в списъка, само че на някои хора им е по-присъщо да отстояват позицията си, вместо да се извинят, ако сбъркат.

Хич не се ядосвам да ви кажа честно, опънала съм се, пия си фрапенце....

# 250
Гейзерчета Mr. Green

# 251
Eто на този фонтан ми се скараха като влизахме:

Дискриминация значи

# 252
  • Куциндрел
Ceca, имаше да--сухи фонтани на няколко места.  Mr. Green

От тази тема научих,че се казвали така.
И аз се обогатих с това понятие. Mr. Green

Янтра, следи положението със сухия фонтан, моля. Че да не се засилвам другия месец напразно. Hug

# 253
Отворих снимките и нищо възмутително не видях. Не знам защо сравнявате влизането във фонтана с хвърлянето на боклуци и унищожаване на цветя.

Много решетки си слагате на душичките.

# 254
  • Пловдив
Янтра, следи положението със сухия фонтан, моля. Че да не се засилвам другия месец напразно. Hug
Добре, горе-долу веднъж на седмица-две седмици ходим до Градската градина, където е фонтана, та сведенията ми ще са сравнително пресни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт