Пеещите фонтани в Пловдив и човешката простотия

• 22 485
  • 489
  •   1
Отговори
# 150
  • Tам през Атлантическия океан
Тук съм виждала мексиканчета да се чипкат в големи фонтани  ooooh!
има табелки че е забранено  а водата е пълна с химия за да добие синьо зелен цвят  Grinning
Трябва да си кретен за да пуснеш детето си в такава вода.

Скрит текст:

# 151
  • Gotham City
Dessss, не е само химия, щом не си прочела, на кратко обобщавам:
във водата може да има/да тръгне ток
има огромен преливник в средата - http://www.plovdiv-online.com/media/k2/galleries/66935/IMG_1020.JPG
не се знае колко е чиста водата, не е басейн, не се почиства както плувните басейни, до преди малко може да са се чипкали вътре хора, които имат инфекции, които не са се къпали, а бе не са едно и две неща
като цяло е опасно, освен, че е културна гледна точка не е редно.

# 152
  • София
Абе друго си е да си много отворен и да заклеймиш хората като сърдити лелки и чичковци, докато гледаш умилително как детето ти се плацика във фонтана.
Пък честно да си кажа, еня ме е за чуждите деца къде и какво правят. Изобщо няма да ми накривят капелата.  Wink

# 153
  • Tам през Атлантическия океан
Ok , де споко.

Като виждаш и другаде нарушават правилата но не е масово поне  Simple Smile
Всеки си носи отговорност  Peace
Опасно е да се пресича на червено и на необозначени места но хората го правят Crazy

Фонтаните са красиви  Peace
браво на общината  Grinning
Предполагам  че са спазили всички неща за безопасност  Grinning другото вече ръцете на хората , отговорност и т.н.

# 154
  • София
Аз съм си съвършено спокойна. Все пак моето дете не плува във фонтаните, че да се притеснявам.  Peace

# 155
  • Gotham City
Аз съм си съвършено спокойна. Все пак моето дете не плува във фонтаните, че да се притеснявам.  Peace

То и на плуващите деца са си съвършено спокойни родителите

# 156
Аз съм си съвършено спокойна. Все пак моето дете не плува във фонтаните, че да се притеснявам.  Peace

То и на плуващите деца са си съвършено спокойни родителите
Абе въобще..Спокойствието в идилията,се нарушава само от разните му недоволни лелки и чичковци.

# 157
  • София
Вече ще заобикалям далеч фонтаните с цамбуркащи се деца, че току-виж някой родител ме набие заради киселата ми лелинска физиономия.  Joy

# 158
Вече ще заобикалям далеч фонтаните с цамбуркащи се деца, че току-виж някой родител ме набие заради киселата ми лелинска физиономия.  Joy

Мхм..И аз така newsm43

# 159
Има си фонтани за гледане, и фонтани за игра. Някак, примерно, не си представям някой да се къпе в музикалните фонтани в Барселона. 
Мен ако питате ще се научат пловдивчани и гости на Пловдив много бързо къде точно можеш да се пляцикаш.
А снимката с чичото пазач е само предположение какво точно се случва, съвсем не е задължително да се кара на децата децата.

# 160
  • Пловдив
Тук всичко пречи на всички, всеки гледа какво правят другите и коментира /т.нар. "обществено мнение", което странно изчезва, когато реално има нужда от него/. Децата като че ли е най-удачно да бъдат вързани на каишка, защото по тревата не може, в сухите фонтани не може, да викат по улиците не може, да тичат като отвързани не може, за всичко се правят забележки...а бе, не им остана на хайваните нищо детско да правят. Тъжно ми е...Ако се коментираше влизането във фонтана само от гледна точка на безопасността - ОК. Но, че било просташко  Tired Пък и нали е яко яко да критикуваш, щото ти си най-възпитан, най-начетен, с най-покорните и възпитани деца, с най-любящ и всеотдаен съпруг, а пък другите са...простаци

# 161
  • Gotham City
И ти ли беше с твоето дете вчера там???

всеки гледа какво правят другите и коментира

въобще нямаше да гледам и коментирам, ако беше нещо, което засяга само тях и се върши в дома им, примерно. Но когато засяга всички ни, разбира се, че ме интересува.
Да, простащина и селяния е къпането във фонтан. И да, не е безопасно!
За сухите фонтани говорихме 100 пъти до сега, много мразя някой като ми чете избирателно!!!

http://i.id24.bg//i/559928.jpg това обаче, не са сухите фонтани!!!

# 162
  • София - Варна
Ама естествено... Тук сме се събрали само хора с класов произход, за да се възмущаваме от изпълненията на пролетариата.

# 163
  • Пловдив
Не, не е било моето дете там. Но какво ако беше?! И, извинявай, как точно разбра, че съм чела избирателно?

# 164
  • Gotham City
Не, не е било моето дете там. Но какво ако беше?! И, извинявай, как точно разбра, че съм чела избирателно?

Оббсъдихме  пъти, че мокренето и играта в сухите фонтани е ок, но
...Децата като че ли е най-удачно да бъдат вързани на каишка, защото по тревата не може, в сухите фонтани не може, ...

Общи условия

Активация на акаунт