Пеещите фонтани в Пловдив и човешката простотия

• 22 443
  • 489
  •   1
Отговори
# 435
На сухият фонтан си е супер Laughing Laughing Laughing

# 436
  • Куциндрел
На сухият фонтан си е супер Laughing Laughing Laughing
smile3506
Не дразни! Още не ни е оргяло. Crossing Arms

# 437
  • Пловдив
Ние решихме другата седмица уикенда, ако не ни мине котка път, да цамбуркаме на сухия фонтан.
Янтре, сведи сведение дали ще ни огрее. Praynig Peace
Вчера работеше! За по-нататък гаранции не давам, защото се видя налЕ колко качествено е ремонтиран.

# 438
  • Куциндрел
Ние решихме другата седмица уикенда, ако не ни мине котка път, да цамбуркаме на сухия фонтан.
Вчера работеше! За по-нататък гаранции не давам, защото се видя налЕ колко качествено е ремонтиран.
И мен това ме притеснява.
Мерси за инфото.

# 439
  • София - Варна
И ние мислехме да ходим тия дни. Дано не ни спрат кранчето.

# 440

Както вече ви замолих, задръжте положението до събота, че съм планирала посещение, пък после го правете каквото искате  Crossing Arms

# 441
  • Куциндрел

Както вече ви замолих, задръжте положението до събота, че съм планирала посещение, пък после го правете каквото искате  Crossing Arms
До следващата събота, да повторя!
Ако трябва Янтра да върже чучурите.... на фонтаните. Joy Joy Joy

# 442
  • София

Предлагам всеки ден да даваш инфо за ситуацията..нещо като бюлетина за нивото на река Дунав  Wink

# 443
  • София - Варна
Да, дори може да вкараш френски тук-таме.

# 444
Ако някой знае пък наистина защо нивото на река Дунав го казват и на френски. Ами нито една от държавите, през които минава Дунава, не е френскоговоряща.
Хи хи, Пловдив да сравнявате с Рим, все едно трабант с мерцедес. И въпросът въобще не е бил дали ще му стане нещо на фонтана, а точно за безопасността на децата. Колкото до кучищата, ако някой обещае наистина да ги забрани, винаги ще гласувам само за него.

# 445
Румънците са франкофони.

# 446
  • Куциндрел
Що звучи красиво.
Льо фонтан сан сожмон. Mr. Green

# 447
  • Куциндрел
Янтра, не ги чети тия.
Те ще ходят в Париж на фонтаните. Crossing Arms

# 448
  • София
л 'енформасион дю данюб е трез ампортан е тужур сан шанжман

ААаааа! smile3537 smile3537 smile3537
Мноу сА разлигавихте!
Влизам да чета за фонтаните, и простотията - пък то нивото на Дунав с сантиметри hahaha

# 449
  • София - Варна
Аз от къпане в парижките фонтани го научих тоз език.

Общи условия

Активация на акаунт