Обзор 2015 - 2019

• 161 143
  • 776
  •   1
Отговори
# 375
Има място много .Плажът е много голям, но зависи в коя част ще бъдете.Аз препоръчвам около хотел Риу Хелиос , до Лунапарка. Simple Smile

+1 глас от мен. Там е централният плаж.

# 376
Здравейте! В края на седмицата ще направим един уикенд в Обзор. За първи път ще ходим. Може ли да ми препоръчате заведение с жива музика - най-вече народна. И аз и дъщеря ми ходим на народни танци и ми се иска да потанцуваме.
Още един въпрос свързан с хапването.  Laughing През деня ме устройва да си взема пържена или печена риба и салата/ таратор. Има ли някакъв павильон или нещо на столови начела или с обедно меню, което да ми препоръчате или поне да ме насочите къде да го търся.
Примерно миналата година купувах от братя Сърбеви в Равда - огромни порции, добре сготвено и на приемливи цени.

# 377
  • София
Здравейте! В края на седмицата ще направим един уикенд в Обзор. За първи път ще ходим. Може ли да ми препоръчате заведение с жива музика - най-вече народна. И аз и дъщеря ми ходим на народни танци и ми се иска да потанцуваме.
Още един въпрос свързан с хапването.  Laughing През деня ме устройва да си взема пържена или печена риба и салата/ таратор. Има ли някакъв павильон или нещо на столови начела или с обедно меню, което да ми препоръчате или поне да ме насочите къде да го търся.
Примерно миналата година купувах от братя Сърбеви в Равда - огромни порции, добре сготвено и на приемливи цени.

Около входа на пазара за зеленчуци и плодове има 2-3 заведения, които предлагат риба и обедно меню, едното е на ъгъла на светофара.
А от светофара към морето по улицата има много павилиони с риба, скара, дюнери и т.н.
Има и един супермаркет на същата улица с топла витрина и прилични, направо ниски цени.

# 378
buty благодаря за бързият отговор! Ще ги огледам и изпробвам.
Надявам се времето да бъде подходящо за плаж! Ще дам отзив като се върна, къде сме нощували и какво сме яли  Laughing Sunglasses Ще търсим на място къде да спим, приемам го като един вид приключение  Crazy. Peace 
Аз съм много критична към плажа, за мен той е най-важен.

# 379
Здравейте. Може ли да ми препоръчате заведение с детски кът в Обзор?

# 380
В неделя приключи нашата почивка .Бяхме в Сол луна бей маре.Първите два ни времето беше кофти.После всичко беше Ок
Този път останах разочарована от храната,всичко останало беше перфектно.В края на престоя ни попълнихме анкетни карти,та там посочих,че храната не ни хареса
На тръгване,докато чаках да ни върнат депозита от хавлиите,едно от момичетата ме попита доволна ли съм казах и ,че с изключение на кухнята всичко беше Ок,тя каза -Да, и други ни се оплакаха
Иначе плажа беше супер ,доволни сме от всичко останало

# 381
  • София
Здравейте,
Каква е цената тази година на чадъри и шезлонги на центр.плаж, пред бившия Хелиос Бийч хотeл?
Актуални препоръки за заведения за вечеря?
Ние ходим всяка година до Обзор, имаме си фаворити-Галера, Морска перла, Воденицата... Има ли някакви нови местенца?
Благодаря!

# 382
Почивалите в Сънрайз биха ли ми казали какво е разстоянието от хотела до центъра, ще могат ли две тийнейджърки  на по 17 год. сами да ходят до там на разходка, а ние да сме спокойни?

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 16:42 от polia72

# 383
И аз се интересувам от цените на чадъри и шезлонг на централният плаж. За пръв път ще сме там и съм видимо притеснена. Не виждам заведения покрай хотела, който съм резервирала, поне на картата от 2015 в гугъл няма такива Sad .

# 384
  • София
Почивалите в Сънрайз биха ли ми казали какво е разстоянието от хотела до центъра, ще могат ли две тийнейджърки  на по 17 год. сами да ходят до там на разходка, а ние да сме спокойни?

Сънрайз е на 3км. от Обзор и пътя не е подходящ за пешеходци, но има шатълбусчета от хотела до града.

# 385

Сънрайз е на 3км. от Обзор и пътя не е подходящ за пешеходци, но има шатълбусчета от хотела до града.
Благодаря!

# 386
И аз се интересувам от цените на чадъри и шезлонг на централният плаж. За пръв път ще сме там и съм видимо притеснена. Не виждам заведения покрай хотела, който съм резервирала, поне на картата от 2015 в гугъл няма такива Sad .
Кой хотел е това? Ако сте около централният плаж, то заведения бол по крайбрежната алея.

# 387
Някой имал ли е проблеми с резервирането в хотел Алтеа?

# 388
  • Под гъбата
За пръв път ще почиваме в Обзор. Избрахме хотел Бисер. Някой със скорошни отзиви за там? Препоръчайте моля, добри заведения за хранене!

# 389
В момента сме в Обзор. За първи път сме тук. След обяд заваля. На централния плаж 7лв. е цената на чадър и толкова на шезлонг.

Общи условия

Активация на акаунт