MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 73 788
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 870
И аз изгледах гостуването на Симеон и Елена и.....нито разбрах ,нито усетих кой ще е победител
Я кажете вие по какво ги усетихте бе хора

Аз няма да се издам, ще изчакам да видя дали съм права и ако съм, ще запиша пкихо...нещо си. Wink Hug
Е, на теб ще ти кажа във вторник. Peace

Ее във вторник.Че аз до тогава болна ще легна Joy Joy
Я ми подшушни на ушенце
Симеон беше по-обран, като че ли сдържаше емоции, Елена - прекалено весела и приказлива.
Тя Елена и по време на предаването си беше такава прекалено въодушевена , изпадаща във възторг

# 871
Симеон беше по-обран, като че ли сдържаше емоции, Елена - прекалено весела и приказлива.

На мен ми се стори обратното, Симеон беше с приповдигнато настроение.
Ох, ще видим във вторник!  Laughing Нямам търпение вече. Ще ми липсва предаването, дано спретнат скоро втори сезон.

# 872
Не мога да си го причиня да им гледам интервюто. Когато дават Елена ми е супер неприятно, ако само я слушам - окей, но като й виждам мимиките и опулеността ми става много противно.

# 873
  • Ню Йорк
И аз съм в чуденка дали да го гледам.

# 874
  • София
Аз дочух, че ще е Симеон.  Wink

И дано е така наистина. И според мен Елена незаслужено стигна до финал. Всъщност най-вече ме е яд, че отпадна Стефан. За мен беше най-добрия.

# 875
  • Ямбол
Не мога да си го причиня да им гледам интервюто. Когато дават Елена ми е супер неприятно, ако само я слушам - окей, но като й виждам мимиките и опулеността ми става много противно.
И аз не мога да понасям такива опулени очи. ужасно е, би се справила много добре във филм на ужаси.

# 876
  • IT
Сега като гледах 1 еп на 6ти сезон на щатският МШ, там 2 младежи готвеха агнешки котлет и го разрязаха както Аврам. Никой не им каза, че е левашко. Единият ги запържи с шам фъстък, на Аврам бяха с кедрови ядки, ако не се лъжа.

# 877
А пък мен не ме дразни, харесвам я и като визия, и като поведение,  и като кулинарни способности. Елена не е на конкурс по красота и не знам защо толкова хора коментират как изглежда. Пожелавам й успех, защото е мила и сърдечна. Харесвам и Симеон - така, че който и да победи ще съм доволна.
Мисля, че всеки на този етап е спечелил много. Дано победителят да оползотвори наградата си за нещо свързано с кулинарията.

# 878
Чак пък мила....
Отначало и симпатизирах, но за мен като я гедам как говори за останалитеаи е направо злобничка.
Но не ачитам за уместно пък оплюването й по външен вид.В крайна сметка никой не избира колко да са му ококорени очите.За мен визуално е симпатична

# 879
Визуално изглежда страхотно Елена и не виждам разумен човек, който ще го отрече... Отчитам, че е предимно женски форум и е нормално да има повече критики (разбирай в повечето случаи "злоба") към нея, но... Какво искат някои хора не знам... Може би чалга визия?

# 880
Елена не е на конкурс по красота и не знам защо толкова хора коментират как изглежда. Пожелавам й успех, защото е мила и сърдечна. .
К`о речи ?  ooooh!
Визуално изглежда страхотно Елена и не виждам разумен човек, който ще го отрече... Отчитам, че е предимно женски форум и е нормално да има повече критики (разбирай в повечето случаи "злоба") към нея, но... Какво искат някои хора не знам... Може би чалга визия?
Смятам,че съм съвсем със здравия си разум и спокойно мога да ти заявя,че не я харесвам изобщо нито визуално,нито като характер... и това не е злоба,бъди сигурна , а е абсолютно въпрос на личен вкус и визуални предпочитания  Peace

# 881
  • Варна
Изгледах гостуването на Симеон и Елена и честно казано не мога да определя.... Елена сякаш се изпусна, но и Симеон на моменти ми се стори подозрително превъзбуден....

# 882
  • гр. Варна
Скрит текст:
Елена не е на конкурс по красота и не знам защо толкова хора коментират как изглежда. Пожелавам й успех, защото е мила и сърдечна. .
К`о речи ?  ooooh!
Смятам,че съм съвсем със здравия си разум и спокойно мога да ти заявя,че не я харесвам изобщо нито визуално,нито като характер... и това не е злоба,бъди сигурна , а е абсолютно въпрос на личен вкус и визуални предпочитания  Peace
+1  Mr. Green

"К`о речи ?hahaha hahaha hahaha

Съгласна съм, че не е на конкурс за красота, но това обсъждане не е само за нея - всички, които са на екрана подлежат на изказване на мнение на зрителя  Peace
И за мен е злобна и не ми харесва защото е мнооооого слаба. Аз не харесвам такива хора - и мъже и жени. Ако беше малко "по - пълна" очите и можеше и да изглеждат супер Grinning

# 883
  • Другата България
Мнне, тя Мариела беше уж с чалга визия, що помия се изля и по нея...и то горе-долу от същите хора, сега я  няма, Елена е на хоризонта, като няма какво да кажем друго, а трябва да се "изходим", да го направим за това как изглежда тя.
Безгранична е човешката злоба и простота, а вече за комплексите да не говорим.....нормално е да не харесваме някои хора, но е добре да сме обрани в коментарите и критиките още повече когато и нашата...визия не е от най-перфектните. Peace

# 884

Хм, значи който критикува някого - за качества или визуално, значи е злобен. "Женски форум" - "женска логика".  Mr. Green

Шегата настрана, всеки си има мнение и предпочитание, да харесваш или да не харесваш някого не е въпрос на разум, а на вкус. За пореден път забелязвам, че в дните, които няма предаване, някои постове просто за безумни... Ум да ти зайде...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт