MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 451
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 990
Много ясно, че е нарочно, затова също се иска интелект, според мен много умело се шегува. Simple Smile
densi, не знаех че е фен на сериала, интересно инфо. Simple Smile
Скрит текст:
Като не съм кой знае какъв готвач, поне друго общо да имаме.  Blush Mr. Green
Ооо за РД наскоро му подариха надуваема кукла от сериала и то не бяха снимки, не бе радост, не бяха бъзици. Няма да го забравя прегърнал куклата със супер щастлива усмивка, блясък в очите и щастлииив.

# 991
  • Once there was a Hushpuppy...
Честно тази вечер не съм за никой от двамата останали Sad
Малко ми се развали кефа от предаването с този избор на журито.
Въпреки, че ги смятам и двамата за добри и Симеон и Елена продължавам да съм убедена, че имаше и по-добри Wink
Ще гледам, но ми е все тая за победителя Confused

Мъчно ще ми е за предаването, че свършва и за журито.
За пръв път от много риалити предавания имаше толкова симпатични и нормални хора за жури, и тримата ми доставиха огромно удоволствие да ги гледам Peace

# 992
За пръв път от много риалити предавания имаше толкова симпатични и нормални хора за жури, и тримата ми доставиха огромно удоволствие да ги гледам Peace
аз пък като видя подвижната картинна галерия с халките в ушите ти казвам ,че всяко ядене ще ми загорчи. нямам представа що за готвач е , но с таз визия ... оле мале  Laughing

# 993
  • Ямбол
....
аз пък като видя подвижната картинна галерия с халките в ушите ти казвам ,че всяко ядене ще ми загорчи. нямам представа що за готвач е , но с таз визия ... оле мале  Laughing
Този път Бонго е право в целта или по-скоро и аз споделям мнението му.
Останалите двама, особено Виктор, бяха много добри и като водещи, и като обучители, онзи шарения обаче и не може да говори, и не стои добре до храна.

# 994
  • Once there was a Hushpuppy...
На мен ми харесват и тримата, всеки с чара си Wink

# 995
Е аз ти казвам, че е велик готвач на японска кухня. Просто не мога да му се наям на ястията. Жена ме също готви божествено. Heart Eyes

# 996
Този път Бонго е право в целта или по-скоро и аз споделям мнението му.
този път си свалила розовите очила  Joy

# 997

Е аз ти казвам, че е велик готвач на японска кухня. Просто не мога да му се наям на ястията. Жена ме също готви божествено. Heart Eyes
велик е ако ми хареса приготвеното. иначе .... Joy

кажи ми къде готви .  ама на лични за да не е реклама

# 998
# 999
Не мога да предположа кой ще спечели довечера? Ту съм за единия, ту за другия.... Thinking

# 1 000
  • Ню Йорк
Определено съм за Симеон, но ще видим.

# 1 001
Ястията на Елена в MasterChef
Ястията на Симеон в MasterChef

Много ще е хубаво да направят албум с всички ястия и на другите участници.

# 1 002
Видимо Симеон няма преобладаващо ястия с паста, понеже в отборните игри готвиха винаги И паста по негова инициатива, но отборните ястия ги няма в албумите. Също и ястията от Мастър клас, където пак имаше паста.
Не съм за никой по принцип, но ястията на Елена са с една идея по-сполучливи (за мен) визуално от тези на Симеон.

# 1 003
  • София
Съвсем малко остава, нямам търпение!

Ще стискам палци за Елена тази вечер. За мен, тя имаше по-добро представяне по време на цялото предаване-постоянство в нивото си, разнообразие в решенията си, креативност, идейност в презентациите. Нейните чинии винаги изглеждаха добре, а щом журито я допусна до финала, вярвам, че и на вкус са били също толкова добри.

УСпех и на двамата, и нека по-добрият победи!

# 1 004
Съвсем малко остава, нямам търпение!

Ще стискам палци за Елена тази вечер. За мен, тя имаше по-добро представяне по време на цялото предаване-построянство, разнообразие, креативност, идейност в презентациите. Нейните чинии винаги изглеждаха добре, а щом журито я допусна до финала, вярвам, че и на вкус са били също толкова добри.

УСпех и на двамата, и нека по-добрият победи!

Недей да стискаш!  Mr. Green Ще гледаме запис, победителя отдавна е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт