MasterChef България, Тема 14 - Финал

• 72 318
  • 1 387
  •   1
Отговори
# 1 305
Аз имах предвид остатъците от продуктите, които не са ползвали и чиниите, които не опитваха шефовете.
Да, така може. Но мисля че една голяма част от останалите продукти са били сурови. Нядявам се , не са карали участницие да ги сготвят и после екипа да ги изяде - това би било върха.
Представях си, че са ги готвили за себе си.

Сиси, шегувам се - темата придоби много сериозно-трагичен тон, затова.

# 1 306
  • Ямбол
...За храната вече съм отговарял - екип от повече от 40 човека се грижеше да бъде достойно изядена Simple Smile
Точно така го пишеш за първи път, но няма да споря с теб. Предният ти отговор беше доста по-уклончив от рода на - има кой да го изяде, не се хвърля храна.
Всъщност ето как отговори:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833512.msg30409836#msg30409836

# 1 307
Дарине, не обръщай никакво внимание на тоталната неадекватност на един вечно дразнещ из този форум трол, който пише в темата с единствената цел да му минава някак по-бързо кривото и тегаво ежедневие! Simple Smile

# 1 308
Предаването свърши-какво,що било...било.Честито но победителя!Темата взе да става скучна и пълна с безсмислени писания и заяждания...

# 1 309
  • гр. Варна
Предаването свърши-какво,що било...било.Честито но победителя!Темата взе да става скучна и пълна с безсмислени писания и заяждания...
И аз това си мислех  Rolling Eyes Искам да кажа доста неща и за "BG варианта" на предаването, и за телевизията която ги озлъчваше, и за участниците...ама няма смисъл
Честито на Симеон и много успехи! Много ще се радвам да направят "Кухня на колела" със Стефан и Аврам и да дойдат във Варна - да мога да си дам "компетентното" мнение  Mr. Green  hahaha

# 1 310
  • Другата България
Има смисъл, нека накрая не опорочаваме нещо, което месеци коментирахме с интерес. Поне аз де. Peace

# 1 311
РасостнаИ точно това имаше предвид с това"няма смисъл",че няма смисъл да се опорочава Peace

# 1 312
  • sofia
Вече ми е ясно, защо Елена скочи на Стефан за хляба. Стоиш гладен и гледаш, как някой тьпче хляб...
 hahaha

# 1 313
  • София
Но пък и изглежда логично защо, когато Стефи беше капитан, Стефчо си сготви и се наяде.

# 1 314
  • Ямбол
Вече ми е ясно, защо Елена скочи на Стефан за хляба. Стоиш гладен и гледаш, как някой тьпче хляб...
 hahaha
О, тя ако беше гладна, нямаше да хвърля толкова много храна. По-скоро тя е от тези, които не ядат и затова остана до финала.

# 1 315
  • sofia
 hahaha
О, тя ако беше гладна, нямаше да хвърля толкова много храна. По-скоро тя е от тези, които не ядат и затова остана до финала.
И това сьщо! hahaha
Както и Симеон, който след борбата си сьс зависимост, е яко трениран на лишения.
Но как да си обясним Боян? Може би е имал добри...резерви? hahaha

# 1 316
  • Ямбол
Точно така. А Мариела е минала през школата на Куба, където само консерви е яла. А сега реве за някакви сандвичи.

# 1 317
  • Майничка
По-скоро масово са омитали хладилника, прибирайки се у тях.

# 1 318
  • Berlin
В кухнята на Мариела в Преди обед, ама и Стефан там. Laughing Правят пържен ориз с тофу, дето го правили заедно на някой стрес тест.

# 1 319
  • Испания
Мариела все така антипатична.  Sick

Е, видяхме и детето.

Общи условия

Активация на акаунт