За жените и късите поли

• 72 146
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 210
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, сега ще излезе, че гащи и клин са еднакво срамни за показване ooooh!

Но, се радвам, че все пак, ако ме срещнете с памучна рокля и памучен клин няма да ви се доповръща Laughing

Ако, това се има в предвид, като се казва "носене на клин" - то, аз също съм от отвратените Mr. Green

# 211
Не виждам никакъв проблем в клиновете, стига фигурата да позволява носене на такива. Аз почти никога не нося, защото не понасям туники, но иначе клинове на хубави крака харесвам. Носила съм с дълга дънкова пола с голяма цепка, също и с ефирна рокля до коляното, но клинът също е тънък и стига някъде до пръстите на краката. Хубаво го обясних, но поне се подразбра, че имам хубави крака.  Mr. Green

# 212
  • София - Варна
Всичко е в полата, Каталеа. Количеството нападки от страна на една жена е в права пропорционалност с дължината на полата ѝ.

# 213
  • София
И аз не виждам никакъв проблем в клиновете, особено на тези от първия линк. Смятам, че стоят доста симпатично!

# 214
Туника не нося. Рокли върху клинове само Peace

# 215
Чак пък нападки заради къса пола в реала не съм виждала и чувала. Пред клавиатурите е друго.

# 216
  • София
Аз клиновете с туника също ги нося с ботуши или от тези кожените боти, които са хем бота, хем кец, ако се сещате, но не и с обувки на висок ток.
Иначе по начина, по който е посочила Жаве и според мене могат само млади момичета с перфектни тела да ходят, иначе става смешно..., както изглежда жената на втората снимка, която е показала.

# 217
  • София
Клиновете не ми пречат, само че не става да нося подобно нещо, заради фигурата ми.
Кристина Агилера не сваля черния си клин, нищо, че е с ужасни крака - криви и дебели.

# 218
Но пък момичето в средата на втората снимка изглежда много добре по клин. Клиновете са много удобни, при хубаво тяло дори изглеждат добре, но не понасям да се вижда camel toe.

# 219
  • София
Клиновете не ми пречат, само че не става да нося подобно нещо, заради фигурата ми.
Кристина Агилера не сваля черния си клин, нищо, че е с ужасни крака - криви и дебели.
Едно време й бяха криви и слаби  Laughing

Тя е симпатяга, кефи ме заради непукизма, който показва относно фигура и кг (или поне създава такова впечатление).

# 220
Кристина Агилера сега е по-слаба и от едно време.

# 221
  • София
Може, скоро не съм виждала нейни снимки.

# 222
И аз нося клинове. Изключително удобни са, но само зимата ги предпочитам. Нося ги с туника и ботуши. На рокля не съм пробвала но и нещо не ми допада особено идеята.

# 223
Такива клинове носите ли, често виждам млади момичета с  тях . Лично мнение- не носете. Вулгарно изглеждат, особено на  по- зряла жена .
Скрит текст:

# 224
Неее, не нося такива Naughty

Общи условия

Активация на акаунт