За жените и късите поли

• 72 234
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 600

П.с. Отивам да тренирам "сластен поглед" току виж ме поканили за някоя реклама:) Само в глава разбира се, не мога да се похваля с особено фино тяло:)

То за реклама на колбаси не трябва фино тяло, даже напротив. Най-добре да е някоя напращяла мома с румени бузи, която изглежда искрена почитателка на колбасите.

Значи да не губя надежда, може да ме вземат:))) Само погледа да доизкусуря, другото лесно Simple Smile
Таис, и мой тип не е Клаудия, ама пък тЕлото й никак не беше зле.

# 601
куку описва Клаудия Шифър на млади години.

Не, Клаудия на млади години беше като за реклама на бира - в тиролска носия с голямо деколте, нещо такова:

# 602
Клаудия - кон в лицето
Жизел - ритната от кон в лицето

# 603
  • София

П.с. Отивам да тренирам "сластен поглед" току виж ме поканили за някоя реклама:) Само в глава разбира се, не мога да се похваля с особено фино тяло:)

То за реклама на колбаси не трябва фино тяло, даже напротив. Най-добре да е някоя напращяла мома с румени бузи, която изглежда искрена почитателка на колбасите.

Значи да не губя надежда, може да ме вземат:))) Само погледа да доизкусуря, другото лесно Simple Smile
Таис, и мой тип не е Клаудия, ама пък тЕлото й никак не беше зле.

Телото да, но в лицето  Naughty Пък аз, както и хората, които познавам, се влияя първо и основно от лицето. Крака и дупе гледам чак на трети прочит  Simple Smile
Изобщо от онова поколение на супермодели, Синди К. ми допадаше най-много. Тя и сега си е мацка.

# 604
  • В Космоса
Хич не я харесвах Синди. Конят по ме впечатляваше на онези години. Laughing По-късно започнах да харесвам Хелена Кристенсен. А сега си падам по Кристи Търлингтън.

# 605
  • София
Аа, Хелена е красавица. Помня, че навремето я гледах в някакъв муз. клип, на плажа..страхотно изглеждаше  Heart Eyes

# 606
Синди ми харесваше, скоро видях снимка на дъщеря й, одрала й е кожата. Мисля даже, че има бенка, като нейната.

# 607
Тауни Китейн е моята фаворитка.

# 608
Синди ми харесваше, скоро видях снимка на дъщеря й, одрала й е кожата. Мисля даже, че има бенка, като нейната.

Няма бенка, но наистина е същата.

Скрит текст:

# 609
Друга снимка беше, с лицата им едно до друго и Синди без очила. Хубавица е и малката и има дълги крачета и страхотна коса.

# 610
  • София
На мен малката дори повече ми харесва.

# 611
Малката има всички данни да надмине майка си по красота.

# 612
  • София

И аз съм така.
Фетишът ми са дългокосите мъже, а те обикновено имат по-гъсти коси /тези, които не са оплешивели/ от жените и си ги поддържат мн старателно, макар да изглеждат небрежно.  Mr. Green

И на мен са ми фетиш, нищо, че принудих моя да се подстриже. Имаше разкошна коса  Simple Smile
[/quote]
И на мен, и на мен. Не обичам обаче възрастни мъже с дълга бяла коса. Нечистоплътно ми е някак. Отсега обработвам мъжа ми след около 20 години да отреже косата  Mr. Green

# 613
Аз не понасям мъж с дълга коса, както и всякакви металяги, хипита, рокери и етно био   братства.
Обичам мъж  с много  къса коса.

# 614
Ша, все едно ти си родила моя син, точно такова е и неговото мнение за всякакви дългокоси създания от мъжки пол  Laughing
пп: понеже съм старомодна, обичам мъже с дълга коса, ама, както и назад казаха - здрава, лъскава, жива, а не като китка поувехнал копър, каквато пазят разни застарели музикални величия в памет на младежкия им бунт.

Общи условия

Активация на акаунт