За жените и късите поли

• 72 196
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм на 36.Ръст-178,кг,около 56-57-58.Редовно тренирани крака и задник.Липса на бюст Mr. Green Нося къси поли,рокли тоже,избягвам тези по тялото,заради липсата на бюст и широкия гръб.При мен хубавото са краката-дълги,стегнати и изящни.Поли току под задника не нося-срам ме е от децата ми.Но 4-5 до към 10 пръста наредени плътно от моето коляно възприемам и нося.Нося токове.Моля комплексари да не ми пишат Crazy

# 76
Рибзом,
колко точно са ти дебели пръстите  Whistling

С клин или плътен чорапогащник, може ли и по-късо от четирите пръста  Blush

# 77
Ама брои ли се, ако се носи отдолу с клин или плътен чорапогащник? Щото тогава нося много къси поли, но има ефект на клин с туника.

# 78
Ааа,не,такива плътни не ги броим.Колко па да са ми дебели пръстите?Стандартни по см. предполагам.То с плътни все едно си с панталон.Сега говорим за гъзовейки натюр,нъл тъй?Или пак не съм по темата Crazy

# 79
  • София - Варна
Аз съм на 36.Ръст-178,кг,около 56-57-58.Редовно тренирани крака и задник.Липса на бюст Mr. Green Нося къси поли,рокли тоже,избягвам тези по тялото,заради липсата на бюст и широкия гръб.При мен хубавото са краката-дълги,стегнати и изящни.Поли току под задника не нося-срам ме е от децата ми.Но 4-5 до към 10 пръста наредени плътно от моето коляно възприемам и нося.Нося токове.Моля комплексари да не ми пишат Crazy

Мислех, че няма толкова леки като мене.  Mr. Green
И аз съм едно към едно с описаното, с тънката разлика от 1 см. нагоре - 179 и съм на около 30г.. Grinning
Нося мн къси поли - тип тенис полички, и панталонки с кецове. Не ме е срам и не го намирам за неуместно. Токове не нося /ако не е наложително/, просто не са ми по вкуса.

# 80
  • Tам през Атлантическия океан
Десс, защо махна хубавата снимка  Laughing Хлапето имаше същия бански, червен на бели точки. Носеше го обаче без горнището.

Нека  Mr. Green нарочно
сА да се носят легенди  Flutter
кой видял , видял  Joy

# 81
Чудя се дали има връзка между прекратяването на форумските срещи и лавинообразното нарастване на теми, в които драгите съфорумки се (само)четкат  Thinking

Mr. Green Логично, много логично наблюдение, защото тук всяка си хвали само хубавото. Ако е казала, че има дълги крака, ще се окаже, че е с грозна мутра, ако се е похвалила със стегнато тяло, ще се окаже, че няма бюст и т.н.
Но според мен причината е, че съфорумките, които са си приятни помежду си, са си изнесли общуването във фейсбук и нямат нужда от среща на форума, за да се видят и да си говорят.

Това, което най-много ми липсва на мен от "едно време"-то на форума са хората с чувство за хумор и усет за хумор. Почти никой от тях вече не пише тук.

# 82

Абсолютно 53 съм, но  от отдавна не слагам късо, само на плаж или излет къси панталонки си позволявам.

От това, което си показвала и казвала, казаните килограми не отговарят на показаните сравнително сочни телеса, или пък не отговарят на казания ръст. Това, което си показвала, твърдо много преди 32 трябва да спре с много късите поли, ако не е с някаква специфична професия, която налага по-вулгарна визия.

# 83
докато такива с гърди като на балерини могат да си позволят и по-дълбоко.

тея кои немат може и голи до кръста да си ходят  Grinning

# 84
докато такива с гърди като на балерини могат да си позволят и по-дълбоко.

тея кои немат може и голи до кръста да си ходят  Grinning

Да, така е. Например онази актриса - Лупита някоя си, може и без предница да тръгне и няма да ми изглежда нито вулгарно, нито съблазнително.

# 85
Миналата година няколко дни мерих с Body fat monitor - достатъчно жени ми минаха през кантара, имам известна представа колко може да тежи една жена от начина, по който изглежда...

# 86
Намерих снимка от предната подобна тема, много добре илюстрира дължините на полите.  Laughing

http://ilovethedangerindistance.files.wordpress.com/2013/01/skirt-length.jpg
Хмм, моята дължина я няма...
До под глезените.

# 87
Намерих снимка от предната подобна тема, много добре илюстрира дължините на полите.  Laughing

http://ilovethedangerindistance.files.wordpress.com/2013/01/skirt-length.jpg
Хмм, моята дължина я няма...
До под глезените.
Не се ли ходи трудно така, като си настъпваш полата?

# 88
Не ,  придворните  я 'носят'  Mr. Green

# 89
Точно така, а даже може и да скриеш някой отдолу под полата Whistling
Някой автомат например, за борба с гнусаци Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт