За жените и късите поли

• 72 299
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 315
  • София - Варна
 Shocked

Верно е екстра, много 20-годишни нямат такива крака.

# 316

Сиси, защо на 45 може да се носят къси поли, а на 46 - не? Любопитно ми е на базата на какви критерии се слага въпросната граница  Peace

Казах го относително, все си мисля, че къси поли подхождат повече на по - млади момичета.

Поне в моето обкръжение жените към тази възраст носят поли или малко над коляното или по - дълги.

# 317
  • София
Според мен зависи основно от краката под полата. Някои на 20 са  Rolling Eyes , други на 47 изглеждат супер.

пеп_си, ех че хубави крака имаш  Simple Smile

# 318
Едтествено, че зависи от краката.,
Но- важно да се спазват стереотипите-над 40 не може..))

# 319
Освен от краката, според мен зависи и от възрастта. Не е много прилично жена на средна възраст да се облича с поли до дупето. Може би на плажа е по - приемливо, но иначе.. newsm78

# 320
Значи 40 годишна жена с хубави крака ще си носи панталонките и поличките неприлично.  
В началото на темата допустимата дължина беше 4 пръста над коляното, сега се вдигна до дупето.

# 321
Преди малко се зачетох в някакъв правилник. Приличната дължина на полата е не по-високо от средата на бедрото.  Simple Smile Меренето с пръсти, длани, лакти, може да изиграе много лоша шега на някого.

# 322
То хубаво пускате снимки на крака, ама къса пола се носи и с лице, както в началото на темата бе отбелязано. Понякога комбинацията е доста изненадваща, чувала съм по-простите мъже да казват "в гръб ученичка, в лице - съученичка", но пък точно описват явлението дърта скумрия в къса пола.

# 323
  • София
Ние имаме две такива в квартала. За късмет, и двете имат големи синове. В гръб изглеждат почти като гаджета, в лице - уааа!
На мен не ми дават годините, обикновено. Embarassed

# 324
Едтествено, че зависи от краката.,
Но- важно да се спазват стереотипите-над 40 не може..))

Най-важно е да се спазва дрескодът за съответното място - на плажа и до плажа почти всичко може, на много други места - не е приемливо.

# 325

Най-важно е да се спазва дрескодът за съответното място - на плажа и до плажа почти всичко може, на много други места - не е приемливо.

Да, на плажа, щом може по бански, значи може и къси поли/панталони/рокли.

Вчера гледах "Мис Пепеляшка" - ами, хубави крака имаше жената, беше над 50, и в лицето младееше, пък и май беше дребничка. Отиваха ѝ поли над коляното, но все пак не такива, едва покриващи задника. Вулгарното при много късите поли в сравнение с панталони със същата дължина, е, че опасността да се видят карантиите си е съвсем реална.

pep_si също добре изглежда с къси панталони.

# 326
Значи 40 годишна жена с хубави крака ще си носи панталонките и поличките неприлично.  
В началото на темата допустимата дължина беше 4 пръста над коляното, сега се вдигна до дупето.

4 пръста над коляното не е къса по моите виждания.

# 327
То хубаво пускате снимки на крака, ама къса пола се носи и с лице, както в началото на темата бе отбелязано. Понякога комбинацията е доста изненадваща, чувала съм по-простите мъже да казват "в гръб ученичка, в лице - съученичка", но пък точно описват явлението дърта скумрия в къса пола.

+1

Joy

# 328
EXQUISITE , Tаис , кукумицинка - благодаря. Факт е че след 35 започнах да нося доста по - дълги поли в ежедневието - до средата на  коляното или малко по -къси. Но, когато съм на почивка , отивам на басейн или да спортувам нямам угризения да съм с къси панталони. И клин с по -дълга тениска нося също, когато ходя на йога, и колоездачен клин (от тези с "памперс") с поличка над него , когато карам колело. Напълно съм съгласна, че е добре да се спазва някакъв приемлив дрескод на работното място (освен ако професията не е барманка на плажа например  Simple Smile).

# 329
Благодаря Таис, просто съм като портокал на клечки - краката не мърдат Simple Smile Сега си гледам едни снимки с 25 кг разлика между двете, краката почти същите. Пепси, почитания и от мен за стройните ти и красиви крака  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт