За жените и късите поли

• 72 224
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 705
Само аз ли чувам подрънкване на ключове в далечината?

Пф, не обичам земноводни. Бррр.

ПП Някои свободата я разглеждат като слободия. То така стават белите.

# 706
Аз всъщност не съм виждала сред познатите си жени, които са започнали да носят късо, след като станат на 40-50-60 години тепърва, а пък дотогава да са се обличали като монахини. Май повечето са имали някакво самочувствие, подхранвано по някакъв начин от околните в младостта им, носили по-разголени дрехи, къси поли в частност, и просто не се усещат, че са остарели и/или са станали прекалено дебели за подобни дрехи. Някои даже не могат да мръднат от десетилетието, през което им е бил пубертетът и тогавашната мода - и сега срещам жени, облечени, гримирани и фризирирани по конкретната мода отпреди 10-20-30 години.

# 707
Както сме тръгнали да избруталясваме съвсем, какво ще кажете за късите ръкави? До каква възраст, до какви килограми? С лице? Без лице?

# 708
Думи , думи, думи и никакви снимки в къси поли /панталонки/ Sad - тъжно

# 709
Както сме тръгнали да избруталясваме съвсем, какво ще кажете за късите ръкави? До каква възраст, до какви килограми? С лице? Без лице?

В тая връзка(и контекста на темата), един отишъл за презервативи. Дай ми десет казал, аптекарката - да ви дам торбичка, оня - Не, тя моята е хубава. Laughing Wink Sunglasses

# 710
Само аз ли чувам подрънкване на ключове в далечината?

Пф, не обичам земноводни. Бррр.

ПП Някои свободата я разглеждат като слободия. То така стават белите.

Кой? Говорете с имена.

# 711
  • София
Някъде свободата не я разглеждат като висша ценност в облеклото.
Въвеждат дрескод.
Никакво доверие няма към вкусовете на народа.

# 712
  • София
Сега ако пак споменете Ла Скала, ще започна да вия.

# 713

ПП Ли Лу, мн си груба, имах впечатления, че си доста фина дама. Ама явно съм в грешка, видно от горното.

hahaha  В голяма грешка, сигурно си чела някой с подобен юзърнейм. Вярно,  понякога се напъва да мине за такава, но винаги си личи,че е напън.  Joy

# 714

ПП Ли Лу, мн си груба, имах впечатления, че си доста фина дама. Ама явно съм в грешка, видно от горното.

hahaha  В голяма грешка, сигурно си чела някой с подобен юзърнейм. Вярно,  понякога се напъва да мине за такава, но винаги си личи,че е напън.  Joy

Embarassed Често бъркам.

# 715

hahaha  В голяма грешка, сигурно си чела някой с подобен юзърнейм. Вярно,  понякога се напъва да мине за такава, но винаги си личи,че е напън.  Joy

Ма'ни я тая! Laughing

Благодаря на моите приятелки за съобщенията.
Абсолютно не е необходимо и моля модератор да остави постингите.
Наздраве!

# 716
Ма'ни я тая! Laughing

Благодаря на моите приятелки за съобщенията.
Абсолютно не е необходимо и моля модератор да остави постингите.
Наздраве!

Не знам коя е анонимната, но много смешно изглежда отстрани твоето поведение. Все едно някакво кралско благоволение за опрощаване на плебейски грехове - прочетох постовете и, сравнено с твоите реакции, не видях да има нещо за триене, та не знам на кой модератор ще му щукне да го направи, обаче нищо не пречи да помолиш да ги остави.

И, тия твойте приятелки - ако не си пиеш с тях кафето ката ден, ако не си сигурна, че ако имаш нужда, ще ти дадат кръв или 20 лева, а просто тука виртуално си лафиш с някакви, е малко пресилено и може би просто те надъхват, за да става смях, като гледат как си се вживяла.

# 717

Makeup can`t hide the ugliness inside.  Отдавна не бях виждала потребител толкова точно да опише сам себе си и то само с едно изречение.   bouquet

Наздраве и на теб,мило!

# 718
Точно така. Затова го написах тук в темата. Simple Smile
Харесваш ми, кукумицинка.

ПП Не познаваш форума явно. Нощем (по наше време) става доста забавно и ще се стигне до модератор, но не искам да се счита, че точно на мен ми пречи. Зная защо го пиша.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 00:39 от Ли Лу

# 719
Тук някакъв личен конфликт. Пречим ли? Flutter

Купила си някой Макс Фактор и някой се дразни, но по-умният да отстъпи. Нарочно не пиша по-красивата. Laughing

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 00:43 от Цонна

Общи условия

Активация на акаунт