За жените и късите поли

• 72 193
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 840
  • Euskal Herria
Осмичка е красива млада дама. Това е факт, гледала съм снимките й.
Тони,  сега си повече ми харесваш, по-хубава си. И хич не ми разправяй за преди 30.  Grinning
Белла съм я виждала във всякакви превъплъщения. И сега е във форма, въпреки скорошното раждане.

# 841
Нещо значи снимката не е излязла както трябва  Laughing
Скрит текст:
Признавам си,че никога не съм си харесвала краката  Sad
Много са хубави даже. И на Белла ми харесаха.

# 842
Благодаря,много сте мили  Hug Аззи,теб чакаме  Laughing
Скрит текст:
Сериозно ви казвам,че не скромнича просейки комплименти,просто снимката е странична и явно заблуждава умело  Laughing

# 843
  • В Космоса
Ша, за разнообразие, бейби, не за друго. Иначе доскучава само тираджийски стайлинг.  Grinning На мен ми хареса онази с коремчето и малката. Пак си е секси, но по-прилично секси. Crazy

Тони, и как го постигна тоз тен като си бяла? Аз никога не успявам. Sad

Бела ѝ казах вече. В горната част са ми любими такива крака. Heart Eyes

Осмичка, хубаво телце!

# 844
Осмичката е със супер крака. И аз не знам какво им се чудиш.

Аззи, дай един крак де  Laughing

# 845
  • София
Скрит текст:
Осмичката е и с много секси дупе. Поне за мен и поне от това, което се вижда снимката : ))

# 846
Осмичка, и готино дупе имаш също. Simple Smile

Засега май най-дългите крака са на Бела. Или бъркам?

# 847
  • София
Тони, и как го постигна тоз тен като си бяла? Аз никога не успявам. Sad
Такъв странен тип кожа имам, но не се оплаквам де. Бяла, но много лесно и бързо хващаща тен.
Веднъж се бях хванала на бас с приятелка на моя приятелка, че след 7 дни плаж ще съм като мулатка и тя ми се изсмя. Е, като се видяхме след седмица, щеше да припадне.  Mr. Green

Засега май най-дългите крака са на Бела.
smile3521

# 848
Айде пускайте снимки де,даже и аз се престраших,нека спасим темата от ключ  Laughing Важното е голи кълки да има,няма ограничение за години и килограми  Wink Белла има много красиви и дълги крака ,за такива само мога да мечтая Heart Eyes Освен ако не се расте на височина и след 30 години  Grinning

# 849
Ооо благодаря ви  Blush 

# 850
  • София
Гледай ги как ме натискат, моля ви се Simple Smile
Давайте още, темата стана забавна и свежа, значи Меркурий обърна ход Simple Smile

Осмичке, много ми харесваш, имаш фини кости, изящно телосложение и дълги крака, плачеш си за секси рокли и секси сандали, дай една снимка на ток да оплакнем око Simple Smile

На белла дона сандалът е ултрасекси, много ми хареса.

# 851
Белла, колко си висока?

# 852

На белла дона сандалът е ултрасекси, много ми хареса.

Така и не се научих да ходя на тях обаче  Laughing Сандала 10см и аз 180см= изкълчен глезен  hahaha

# 853
# 854
Завиждам  Crossing Arms Белла,пусни още една да срутиш балкона  Laughing Нямаш ли по панталонки?

Общи условия

Активация на акаунт