За жените и късите поли

• 71 369
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София - Варна
А, те пак изтрити.

# 1 261
  • София
От години ви чета, но не се осмелявам да пиша. Тези дни обаче видях много снимки и някак не мога да се сдържа, дори моята огромна стеснителност не може да ме спре и искам да кажа -ПРЕКРАСНИ СТЕ, НАИСТИНА ПРЕКРАСНИ! И не само заради снимките, дори в много по-малка степен заради тях. Прекрасни сте, защото сте красиви и интелигентни, и интересни, и смели. Поздравявам ви!   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 262
Радвам се, че се представяш в моята  тема и това, че намираш приятни за тебе хора тук. Peace

# 1 263
Благодаря на  Жаки, че показа тези хубави снимки, тази  спортната не я бях виждала, но  направо  ми станаха очите на сърчица. Heart Eyes ..
А за цвета на косата мнението ми е, че и зелена да си я направи, с това лице пак ще е зашеметяваща.

# 1 264
Най-добросърдечно страдам ,че не видях Жаки ,а се препичах на плажа  Confused

# 1 265
  • Добрич
И аз така  страдам  Sad Ако знаех колко снимки ще изпусна, нямъше да ходя на плаж пък..тюф..

# 1 266
И аз не можах да се насладя на достолепието на кралицата. Моля за втора серия снимки

# 1 267
Вие плажувате, а аз трябваше гладна да останна ли?Sad

# 1 268
  • Добрич
Ми явно.... не ни е било писано да видим...

# 1 269
  • София - Варна
Къде е Белла да пуска снимки.  Simple Smile

# 1 270
Two minutes

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 19:43 от Касита

# 1 271
Касита, перфектна си  bouquet И се радвам,че те "хванах"  Laughing

# 1 272
  • Добрич
Леле, Каси, за мен си много слаба. ... Иначе симпатяга  Laughing

# 1 273
Благодаря. Перфектна не съм- краката ми кривеят, имам много тесен таз и макар и малка като обиколка талията ми изглежда кофти на фона на общата ми визия, имам тъпа коса и зъби.
От зимата насам започна да ми расте бебешка коса- вижда се.  Joy

# 1 274
Благодаря. Перфектна не съм- краката ми кривеят, имам много тесен таз и макар и малка като обиколка талията ми изглежда кофти на фона на общата ми визия, имам тъпа коса и зъби.
От зимата насам започна да ми расте бебешка коса- вижда се.  Joy
За бой си ти да знаеш Crossing Arms Макар,че и аз ако почна да си изреждам кусурите ще напиша роман ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт