За жените и късите поли

• 71 342
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 275
Тъй, от много време си чета кротко темата, ама вече и да се разпиша.
Имам оплакване към вас!
Отивам аз днес на плажа, след като съм гледала куп снимки на готини крака. И си мисля какви хубави и поддържани жени имало. Стигам до плажа, оглеждам се и ШОК. Две слаби момичета от цял район на плажа. Пък при тях беше ситуацията "слаба и разпусната". Много съм ви сърдита.   Crossing Arms Само ме заблудихте и ми вкарахте доза оптимизъм за поддържаните българки!  Naughty

ПП: И аз изпуснах Жаки.  Confused

# 1 276
  • София - Варна
Я, Касита, изобщо не си те представях така в лице. Доста по-строга мислех, че изглеждаш; нещо като на аватара, а на снимката си миличка и младееш.

# 1 277
Хаха..Каси, развесели ме.. Heart Eyes
И при припомни каква съм куца, кьорава и глуха.. Joy

# 1 278
Явно някой по-настоятелен все пак  е убедил Жаклин да  покаже красотата си и в тази тема.  Ревнувам. Twisted Evil
Не я видях, но каквото и да е показала знам ще е било хубаво.

# 1 279
Каси я изпуснах ама понеже съм я виждала няма да мрънкам  Laughing

Африканчо, не ме подкокоросвай  Laughing

# 1 280
Каси я изпуснах ама понеже съм я виждала няма да мрънкам  Laughing

Африканчо, не ме подкокоросвай  Laughing
То тези дето пишем почти всички се показахме,сега е ред на балкона  Laughing Заповядайте,дами не се стеснявайте Hug

# 1 281
Кой балкон, че не разбрах. Ние мъжете ли

# 1 282
Кой балкон, че не разбрах. Ние мъжете ли

Балкона е тези, които само четат.

# 1 283
  • Mediterraneo
Изтървах Касита, значи  Crossing Arms

# 1 284
  • Sofia
Ай,покажете си пак "кусурите",да ги видим и ние   Mr. Green

# 1 285
  • Euskal Herria
Изтървах и Касита, и спортната визия на Жаки.  Ще се радвам, ако повторите, момичета. А също и други съфорумки.
Ей, да не мръдне човек от къщи  Joy.

# 1 286
 https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyuwo1zxzD … tg5f9v3XXTYMVn4AQ     Това са чорапогащи да отблъскват мъжките погледи. Дами, представяте ли си се така

# 1 287
  • На топло
Никой не видях, но аз съм много критична и едва ли някой щеше да ми направи "уау" ефект, професионално изкривяване  Laughing
Но ми е ясно, че във форума потребителите не харесват някой само заради красивите му сини очи, иска се ярък характер и присъствие.

# 1 288
Заповядайте,дами не се стеснявайте

А, то много лесно, като си на 25 максимум 30 и с перфектни крайници да подканваш другите Hug

Дайте някоя над 50 с подходящо мини, то младите тела са си млади. И което е останало и видях, много красиво!

За Exquisite годините не минават, много ми стана приятно да я видя отново! Наистина изключителна.

# 1 289
  • Euskal Herria
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSyuwo1zxzD … tg5f9v3XXTYMVn4AQ     Това са чорапогащи да отблъскват мъжките погледи. Дами, представяте ли си се така
Ауууу, откъде си се сдобил със снимка на краката ми  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт