Дългото чакане след трансфер-38

• 62 656
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
darlina,  честито "тлъсто ЧХГ" ! Всичко най- позитивното от тук насетне ти желая!
Licoco, и на мен утре ми е 9 ден от трансфера, но си мисля или да  се въздържа до петък за нетърпеливо тестче, или директно да си чакам кръвния в събота. Чакам положително включване утре от теб, мила!
   Добре сте дошли и на всички нови момичета тук и само + емоции  Flutter

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 20:07 от Rusalia

# 91
Lile, Licoco-благодаря за топлото приемане в групата. Сигурна съм, че с Вас ще бъде по-лесно заедно да извървим пътя до така мечтаните бебета. Много късмет и вътрешен мир. Нека носим в душите си най-мощната сила на света-ВЯРАТА и най-стимулиращият дар-НАДЕЖДАТА! Hug Hug Hug

# 92
Русалия, мила, на мен 9ти ден ми е в събота, така писах Simple Smile)))  Утре ще ми е едва 6ден.

# 93
Licoco, упс, извини ме мила!  Embarassed Явно чета това, което ми се иска хихи

# 94
Rusalia, Licoco, ох, решили сте да ме мъчите да чакам! Аз имам чувството, че се вълнувам повече от вас Grinning

Darlina сега като пиша от компютъра мога полично да честитя! Искам да ти пожелая една много, много спокойна бременност и успешен финал! Много обичам да чета постове като твоя, вдъхват ми кураж и надежда!  Hug

Пипи, и двете ще успеем мила! Скоро пак ще треперим тук пред тест, сигурна съм!  Hug

Кафенце-66  Hug отдавна не съм те виждала да пишеш, как са нещата при теб?

White Pearl, bluejeans много ви се радвам, че се присъединявате към чакащите. Аз не съм от вас, но си седя тук, че ми харесва компанията  Whistling

# 95
Rusalia, Licoco, ох, решили сте да ме мъчите да чакам! Аз имам чувството, че се вълнувам повече от вас Grinning

Darlina сега като пиша от компютъра мога полично да честитя! Искам да ти пожелая една много, много спокойна бременност и успешен финал! Много обичам да чета постове като твоя, вдъхват ми кураж и надежда!  Hug

Пипи, и двете ще успеем мила! Скоро пак ще треперим тук пред тест, сигурна съм!  Hug

Кафенце-66  Hug отдавна не съм те виждала да пишеш, как са нещата при теб?

White Pearl, bluejeans много ви се радвам, че се присъединявате към чакащите. Аз не съм от вас, но си седя тук, че ми харесва компанията  Whistling

lilé, как не си от нас.... борим се за едно и също  Hug

# 96
Браво момичета!
Обожавам да чета такива страхотни новини за положителни тестове.Честито!!!
На все още чакащите-стискам силно палци .Успех!!!

# 97
лиленце, ааа не те пускаме, с нас си миличка!  Hug

# 98
Саше, Дарлина, честито   bouquet
Леко и безпроблемно до края!
Успех, кураж и търпение на всички чакащи  Hug
Шакира, стискам палци за утре  Praynig

# 99
Дарлина, честито и от мен!

# 100
Lile, blue jeans  е права. Не може да ни напускаш. Ти си нашият Стожер. Всички имаме една мечта-да осмислим живота си с детенце или две...

# 101
Дарлина, честито мила и лека бременост до пухкав финал!  Hug Hug Същото желая и на др.жени с +тест.
Много добре си го казала и написала, разчувствах се.
Аз открих тази и др.тема/Надежда/ при 3-ия опит и може би това ме накара да намеря сили и да продължа, като видях колко много жени водят същата битка.

# 102
Шакира, чакамете утре с блага вест   Hug

# 103
Шакира, кураж, с теб сме!  Hug

Ина!!!!  Heart Eyes

лолр, пинки как сте вие момичета?

# 104
Еййй, момичетааа, вие сте станали като един клас, много е хубаво заедно да следваме тоя трънлив път!  Ами ще стане скучна темата на Надежда, то всички сме тука.   Joy Hug Peace
Дарлина, честито, мила и много ти благодаря за топлите думи! Честито на всички момичета, не ви познавам лично, но от сърце ви желая щастието да прегърнете рожбата си след 9месеца. Аз за себе си още се чудя дали да ходя сутринта, все пак ми е 9ден, но трансфера ми беше на 3-ти ден. А така ме яде от вътре...Господее, голяма игра на търпение...

Общи условия

Активация на акаунт