Дългото чакане след трансфер-38

• 62 656
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
  • varna
Запис и от мен да си взема и аз от прашеца newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 имам  6 оплодени ембриончета ,днес са на 4 дена и чакам да ми се обадят за трансфер,двете не са толкова добри но четирите били супер, ще върнем две  и  ще решим колко да замразим.Успех на всички чакащи и се моля всички да се изместим в друга тема Praynig Praynig Praynig Praynig pregnant pregnant pregnant

# 76
E nai nakraq i az moga da se zapisha s HCG na 9 ti den na blast. 281.2 napravo ne znaq kade se namiram ot radost . 7 miq opit mi e bil na kasmet .
Саше, браво за хубавия резултат и за търпението от 7 опита! Дано ти е лека и безпроблемна бременноста. Ще повтаряш ли теста?
Добре дошла отнова fraci Simple Smile Пожелавам ти бързо-бързо да се преместиш с едно хубаво ЧХГ!

# 77
Blagodarq na vsichki . Nqkoi me pitashe dali shre povtarqm testa no mislq che ne vie kakvo shte kajete

# 78
Аз също си мисля утре на 9-ти ден от трансфера да си видя какво ще покаже кръвта. Малко е рано сякаш...
Саше, на теб на кой ден ти беше трансфера? 3ти или 5ти?

# 79
Добро утро, момичета. Посрещате ме с хубави новини.
Саше, много добре. Според мен най-добре се чуй с лекаря си и той ще ти каже.
Лорл, само така!  До края това  отлично темпо да поддържат Simple Smile)))
Аз днес си продължавам с леките ПМС болки и така Simple Smile)
Шакира, ако си с трансфер на 5 ден, може да тества.

# 80
SHAKIRA ET mi beshe na 5ti den na 1 embrionche .

# 81
Добро ви утро, момичета   Flutter
Саше, ама с каква прекрасна новина ни зарадва всички! Тихичко честито, миличка!   Hug Желая ти безпроблемна бременност и щастлив и пухкав финал   bouquet
Лиленце, желая ти да събереш всичките възможни положителни летни сили и след това заредена с този заряд отново активна тук, този път с най-положителния резултат  Hug Благодаря ти за милите пожелания, миличка!
 fraci, добре си дошла и успехи!  Peace
Licoco, и аз от днес май усещам ПМС, но се надявам всичко да е с положителна развръзка  Party
А аз гледам да се разсейвам с добри приятели, хубави книжки и приятни емоции. Общо взето реших да помечтая волно преди теста, защото сега ми се е паднало  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 10:17 от Rusalia

# 82
Здравейте, мили момиченца! Чета ви редовно, ама не можах да се сдържа и се записвам и аз пак тук, дано скоро пак се присъединя към чакащите  Praynig На всички, които чакат много силно стиснати палци...На тези с + тестове - успех до самия финал!!!

# 83
  • Пазарджик
Lolr , Саше чудесно новини днес. Дано всичко да върви така и до края  Hug

Лиленце желая ти сили и вяра че един ден чудото ще се случи  Hug Тази последна снежинка е твоята  Peace

# 84
Ехх, ето къде сте били всички от другата тема ("Пациенти на клиника Надежда")! А аз се чудя, защо там е така замряло  Laughing . Момичта, аз там се похвалих, ама и тук да си кажа , днес направих ЧХГ на 14 ден от трансфер на 2 бластоцистчета (едно замръзено и едно свежо). Показателите са 1149 единици, което направо ме изстреля във възуха от щастие !!! Дали са се захванали и двете? Ох, ще полудея от щастие!Пожелавам го на всички до една! Praynig Heart Eyes
И сега специално за Шакира - Не се шашкай мила.От другата тема те помня как се притесняваш за всичко. Недей. Успокой се и вярвай. Много си ми сладка като кажеш "Ох Господеее" Simple Smile))))))))))))))
АЗ бях като теб първите пъти. Сега обаче реших да се оставя на каквото щеш го наречи-съдба, господ, късмет...И то взе че стана.
За симтоми не се вглеждай, рано е. Аз нямах никакви. Нито зацапване, нито умора (е, то при всеки е различно де...). Имах само стрялкащите болки в яйчниците, които и ти имаш. Тръгнах си на работа още на трети ден след трансфера. Гледам да се разхождам повече и така. д-р Персенска ме вика на преглед другата седмица. Ако до тогава всичко е наред ще дойда и ще ви удавя в късметлийски  прашец  Mr. Green (сега още не смея).
 С цялото си сърце и душа желая успех на всички ви. Въпреки, че рядко пиша, всичко чета. Много от вас, сте много ценни за мен, без дори да го знаете. Помагахте ми за всяка една малка стъпчица по пътя към заветното "тлъсто ЧХГ"! Благодаря ви!  Hug Hug Hug

# 85
Като прочета такъв пост - се зареждам положително.
Честито, Дарлина!  Успешни девет месеца. Чакаме вълшебния прашец...

# 86
Здравейте, момичета! Чета Ви с такова умиление, чувствам Ви толкова близки, без да се познаваме...Хайде и аз да се настаня хубаво при вас и да почакам. Днес ми е пети ден от ЕТ на 2 бластоцистчета, нямам симптоми, освен една тежест при сядане и ставане, липса на апетит. Дано този път всичко да е наред, това ми е трети опит. Имам 1 бременност до 8 г.с. Ние с Licoco сме били заедно на трансфер-на 28.05. Нужен ми е много прашец и стиснати палчета. Желая на всички нас Бог да ни благослови!  preggo  ylinfant newsm07

# 87
Ехааааа, колко хубави новини и колко нови мацки днес. Супер! Дано всички се за радваме на положителни резултати Simple Smile)))  Аз мисля в събота сутринта да направя тест на 9ден. И без това ембрито ми вървеше голямо и добре.,смятам, че ще покаже.

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз също си ви чета и днес най-сетне се реших да пиша
Втори ден ми е от ЕТ на 2 ембриончета, първи опит, мъжки фактор

Успех пожелавам на всички и дано скоро се похвалим с тъй дълго чаканата новина  Heart Eyes

# 89
Ама колко хубаво пак става тууук  Party Много се радвам, че новите момичета се престрашават да пишат. Ние сме мили хора, приемаме всички и даваме подкрепа в изобилие.
Много се радвам за новите положителни тестчета. Дай Боже на всички такива хубави стойности.
Добре дошли, мили момичета  Hug Нека заедно извървим дъъългите дни на чакане до теста  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт