Отговори
# 390
Калина, аз друго не пия освен магнезия и фолиевата, нея още си я пия Simple Smile Но май ще си взема и нош-па, защото като казах на док, че от време на време имам и болки като менструалните, и той каза да пия и нош-па  Peace За сега рядко ги имам, но ако зачестят ще си взема и от тях.

# 391
аз пия само но шпа  и фолиевата киселина, като моето коремче се втърдява по 2-3 пъти на ден, което според мен не е страшно, дано Simple Smile
А да ви попитам дали някой е ползвал сауна и парна баня по време на бременност? ние това лято няма да ходим на море, но мислим на планина и в хотела има и спа център и се чудя дали да ползвам нещо и до колко е безопасно.

# 392
Аз доколкото знам сауната не е препоръчителна изобщо,за парната баня мисля също, по-скоро питай задължително доки Peace

# 393
здравейте момичета, много ви благодаря за пожеланията, да ви се връщат стократно  Hug

Денис и на мен ми се беше свило сърцето като го оставих първи ден, но те изживяват много по различно от нас...  Hug

браво на всички с хубави новини, само такива да четем и споделяме  Hug Praynig

Мимонти направо изтръпнах докато прочета, че всичко е било наред, добре че всичко е наред  Hug

по темите засега нямам петна или друго, обаче ми излизат пъпки по лицето и едни като лишеи  Sick  Със спането трудна работа, старая се , но......май доста и на дясно си спя.... Flutter Whistling

# 394
Слънчице добре, че само колата е пострадала, мен вече 2 пъти ме удрят на светофара....втория път доста се поизплаших. Добре, че и с крака не си пострадала по сериозно. къде бяхте в Гърция?
кофти, че всеки е наблизо и идва често, но пък нас ни забавляваш  Hug Laughing

# 395
Чоко честит рожден ден, с закъснение! бъди здрава,щастлива и наесен прекрасно бебче!   bouquet

# 396
Чоко честит рожден ден, с закъснение! бъди здрава,щастлива и наесен прекрасно бебче!   bouquet

мерси  Hug

# 397
А, единствения който е ревал днес бях аз!  hahaha Господинчото нито е плакал, нито ни е търсил!! Пу пу пу , да не му е уроки.

# 398
Денис, честит ви "ученик"  Party Брaво нa него, все тaкa дa се спрaвя в животa Simple Smile Вие ще свикнете Wink
Зa мaгнезия - в Шейново ми обяснихa, че товa че пише мaгнерот 500 не изнaчaвa, че съдържa 500мг мaгнезий. Aктивния мaгнезий, който действaл върху контрaкцийте бил 100 и нещо грaмa, не зaпомних точно. И диaспорaлa бил в пъти по-силен в товa отношение. Препоръчaхa ми диaспорaл или нутримaг. Aз все още допивaм мaгнеротa 3х2, че имaх зaкупени опaковки. Утре съм нa ЖК и ще се допитaм с кое дa го продължa... Пия и 3х2 пaпaверин, но нещо много зaпочнa дa ми действa кофти нa стомaхa и кръвното и зaпочнaх дa го пропускaм.
Петнa по лицето си имaм от слънцето всяко лято от тинейджърските години от прием нa противозaчaтъчни. Не сa се увеличили нито с преднaтa бременност, нито с тaзи. Но зa сметкa нa товa ми е много изсъхнaлa кожaтa нa лицето и се бели, мaжa я с всякaкви нaтурaлни мaслa и кремове зa много сухa кожa, ефект почти нулев Sad Също и косaтa ми не се омaзнявa кaкто преди дa зaбременея. Сегa я мия веднъж в седмицaтa, в срaвнение с преди (през ден) е супер  Grinning

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 23:23 от shmoksi

# 399
  • Italia
Добро утро   bouquet
Благодаря ви за мненията за магнерота и кръвното. От както го пия,заедно с но шпа и отделно хапче за кръвното, го измервам 100/60. Не съм свикнала с такова кръвно и се чуствам кофти  Tired. А от притеснение ли, незная, в клиниката винаги ми е по високо...В четвъртък ще правим фетална ехокардиография и ще говоря с доки.. някоя от вас правила ли е това изследване?
Иначе гърбът ми е целия в някакви пъпчици,челото също, не сърбят, не болят, но са гадни за гледане  ooooh! вина намирам само в хормоните...

# 400
  • София
Добро утро момичета, как са коремчетата?
Нашата бебка расте и рита здраво, много ме радва:)
Започнахте ли да мажете коремчетата по два пъти на ден? Една позната ми каза, че трябва редовно да се премахват мъртвите клетки от кожата преди мазане, това предпазвало от поява на стрии. Вчера си купих една гъба от естествен коноп и лен, незнам дали ще има ефект.. Някой ако знае някакъв природен ексфолиант ще се радвам да споделите:)
Иначе и аз напоследък съм ранобудна, към 6 се ококорвам и няма заспиване повече.
Като ви гледам всички почти пиете магнезий, аз не пия нищо освен Пренатал, даже от днес 20 дни ще почивам и от витамините, пък после ще видим:) мисля че нямам контракции, не съм усетила нищо, даже напротив- чувствам се много добре Simple Smile
Дано до края да сме така:)
Хубав ден от мен, аз отивам да избирам светове за хола, голяяма драма не мога да реша какви да бъдат Simple Smile
Елен, утре съм на фетална екг, ще споделя след това как е минало:) вълнувам се че ще видя бебчо:) при мен се налага защото когато проведох ФМ се оказа че съм в по ранна седмица от изчислената от лекаря който ми следи жк, и затова беше нужно отселно да гледаме сърчицето:)

# 401
  • Italia
Eos радвай се, че не пиеш магнезий. Дано така да е докрая. За мазането на тумбаците- аз се мажа, но когато се сетя. Взела съм чисто олио от бадеми. Но много ми мазнее и се мажа 2-3 пъти в седмицата... когато говорих с доки на тая тема, тя каза, че ако кожата ми е склонна към образуване на стрии, с каквото и да се мажа ще се появят. И обратното. Предупреди ме обаче да не галя корема прекалено и да втривам много, защото предизвиквало контракции...

# 402
Привет ,  Crazy
     Много се радвам  за всички хубави новини. Simple Smile
Докато чета, почвам да се замислям , че аз никакви лекарства не употребявам. Докторката ми до сега нищо не ми е предписала.  Явно й изглеждам здрава и румена  Joy Но може би скоро и аз ще имам нужда от допълнително магнезии. Все по- често започнаха да ми изтръпват крайниците.
   По повод работата, и на мен вече започна да ми омръзва. Не се преуморявам, нищо не ме боли... но мързела ми идва в повече. Трябва да устискам чак до края на Август. Пусто нали все се боря за повече пари през майчинството Embarassed Embarassed
   P.S. Аз вече открих сезона на дините. За момента те са ми фаворит сред плодовете.

# 403
Някой ако знае някакъв природен ексфолиант ще се радвам да споделите:)
  На бързо да се включа - според мен много добър естествен ексфолиант е утайка от кафе + захар.
От сутрешното кафе събирам утайката , оставям я да изсъхне и я смесвам я със захар. Трупам я в едно бурканче. След като се изтъркам, хем кожата става по-гладка, хем мирише на свежо. Но пък аз съм луда по миризмата на кафе... Rolling Eyes

# 404
  • В къщурката на хълма на феите
Фокси утайката съдържа най-много кофеин и изобщо не е препоръчително да се мажеш баш пък по корема с нея, щото най-много да предрусаш ..

Еос купи си кесийка за баня и се търкай с нея, достатъчно добре ще ти почиства кожата и без да е ексфолиант Peace

мойта госпожица днес си е в къщи - нещо е настинала и подсмърча, та да не влошаваме положението ще се гледаме двете .. не, че подскачам от щастие пред тази перспектива, че вече ми натежава корема, но пък предпочитам да минем с една хрема и толкова, отколкото да взема да я влоша още повече ..

Общи условия

Активация на акаунт