Отговори
# 510
Аз лично не вярвам в такива поверия, ако има име, което ти харесва и е свързано с майка ти, аз бих си кръстила детето с него, няма по-голям знак на признателност, нищо, че вече я няма и за мен такива жестове са много красиви.

# 511
Благодаря Ви момичета  Hug Тя беше страхотна, и мъжа ми много я харесваше като човек, може би така ще намеря утеха, че малката ми дъщеричка ще носи нейното име  Hug

# 512
Аз бих кръстила на майка си. И аз не слушам такива поверия, за мен е важно какво ми казва чувството.

# 513
Добро утро  Hug Как сте днес?
Аз съм на две ЖК днес следобед, ще разказвам как е минало  Wink Стискайте ми палчета всичко да е наред!
Относно кърменето, малкият се роди в 8-ми месец и нямаше сили да засуче нормално. Хранили сме се изцяло от шишета. Имах страшно много кърма, за цял детски футболен отбор  Laughing Имах ръчна помпа, с която съм се цедила през час-два, защото гърдите ми се препълваха. От гърда съм цедила по 250-500 мл. Замразявахме останалото количество в контейнери. Хубавото е,че на една от нощните смени в Тина Киркова попаднах на две момичета стажантки, с които бяхме набори. Цяла нощ сладки приказки и цедене. Сложиха ме на една ел.помпа, а акушерка ги обучаваше. Та така ми отпушиха каналите, че после няма спиране. Дано този път положението е по-нормално  Laughing

Хубав ден от мен!

# 514
Здравейте дами, и аз се вълнувам по темата за имената. Ако беше момче, със сигурност щях да го кръстя на моя скъп татко, когото загубих преди година и половина, без да се замислям и минута и без да се влияя от някакви поверия. Сега обаче трябва да мислим име за момиче, и пак искам да е или с буквата на татко, или нещо много близко до неговото име. Според мен, това е една огромна почит към нашите близки, и не искам да позволя на някакви си поверия да ме лишат от това право.

# 515
  • Сливен
Така , ето че и чен Simple Smile
Веси, според мен няма проблем да я кръстиш на майка си  Hug
За кърменето - според мен тайната там е да не кърмиш по час, а на поискване, с този метод кърмих второто си дете до 1г. и 9месеца, а спазвайки часовете баткото го кърмих само 4 месеца. Помпи не съм ползвала, така и никоя не ми подейства, изтисквах се на ръка, целия фризер бях напълнила с пликчета с кърма и въпреки , че учех и често отсъствах, дъщеря ми до 11-ия си месец не беше пила АМ, благодарение на това съхранение.
За имената - имахме вариант и за момиче и за момче, нямахме спорове или чуденки, бебето си има вече име и с него си се обръщаме към него.
За килограмите - качила съм поне 10-ина кг., но аз не можех да спортувам, а преди това бях доста активна в това отношения, а и аз и с предните си бременности в началото качих доста, килограмите не ме притесняват, висока съм и това позволява повече килограми, до годинката на бебето ще съм свалила всичко и ще съм се стегнала, не се понасям повече от 57кг., така че знам, че ще ги сваля.
Няколко момичета ми бяхте писали за ФБ групата, част от тях отново не намирам- за не знам си кой път апелирам - пращайте ми точна информация, моля ви. На останалите съм пратила покасни.
Аз съм вече в болнични - ядосаха ме от работа, в понеделник ми звъни шефката на пожар докато съм на изпит в друг град, тя знае и ме е пуснала в отпуск, после и се обаждам и така ме нареди по телефона, имало спешни справки (а пък пуснала и колежката в отпуск и аз и излязох виновна).  И так дойдох направих справките, отидох после при АГ-то, в момента ме водят в болницата и до края ще съм в болнични. Много ми стана криво, защото шефката досега така не се беше измятала от казаното преди това и винаги ми е влизала в положение. Тя с нейното мрънкане и хората от отдела на Дирекцията ни в София така ми дигнаха нервите, че получих страхотни контракции и наистина си бях за болница, до вечерта откарах с контракции.
Та, това е от мен, важното е, че взех и тези изпити и ми останаха още два на 17-ти този месец.
Хубав ден  Hug

# 516
Здравейте. За съжаление влизам с лоши новини. Вчера на ФМ в МЦ Св. Петка при Д-р Стратиева се установи проблем със сърцето на бебето. Препрати ме на фетална ехокардиография при Велковски в Национален Кардиологичен Център и там проблемът се потвърди. Днес съм на второ мнение при второ светило, но най-вероятно ще трябва да прекъсна бременността, защото дори и да се роди детето веднага ще се наложат серия от операции и рискът от летален изход не е малък. Много дечица се раждат със сърдечен проблем, защото не е уловен на феталната ехокардиография и после шокът от загубата е още по-голям. Съжалявам, че ви натоварих. Просто исках да споделя, че е важно да се правят тези изследвания по време на бременността. Независимо от това какво каже вторият лекар днес, се опитвам да гледам оптимистично на нещата и да се радвам на сина ми и да вярвам, че следваща бременност ще бъде успешна!Всичко добро ви желая, момичета, и най-вече щастлив финал накрая и пухкави бебета. Hug

# 517
Alllure, дано да са сгрешили! Прегръщам те силно  Hug и се моля поставената от лекарите диагноза да не е вярна!!! Бъди силна!

# 518
Alllure   Hug сигурна съм, че ще вземете правилното решение за Вас и бебчето Ви  Praynig

# 519
  • В къщурката на хълма на феите
Allure дано измислят нещо за твоето бебе, стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин Hug Hug Hug

# 520
  • София
Здравейте!
Аз едвам смогнах да ви изчета.
Честито на всички с добри новини.
Вчера и аз минах ФМ. Голяма емоция е. Всичко на бебо му е наред. Разгледахме го обстойно. Но е дете с характер от сега, обърна се по очи и не мръдна час и нещо. Не знам доктора от къде и как успя да хване част от лицето. Не мога да ви опиша колко е оформено в сравнение с брат си в същия период. Всичко му е идеално оформено- глава, нос, ухо, очи, вежди. Одрало е кожата на баща си. Все съм виждала прилика, но чак докторът се впечатли. И сега голямата изненада- МОМЧЕ е. Моля Рокси или който друг може, да ми смени щъркелчето. На мен ми е второ момче, но на мъжа ми- първо и е безумно щастлив. Майка ми измрънка не можело ли момиче да го направим, казах й тя като може, да е родила един син, не две дъщери. В петък отиваме при свекърите- и там ще има разочарование. Но поне с ММ няма да се избием за името. За женско ама нищо не харесахме дружно, за момче имаме 2 варианта, като единият е по-скоро резервен.
Аз имам въпросчета към момичетата, които са минали ФМ. На документа ми пише Grannum  II структура. Това какво трябва да е. За шийката нищо не каза, както и за размерите на детето. Аз вече и не питам, защото всеки път ми се зъби, че чета глупости. А аз, ако не чета и 20% от информацията, която имам, няма да знам.
Успех на прегледите, които ви предстоят днес. На Рокси успех на изпитите, не се ядосвай с глупаци, аз по същите причини излязох болничен в 9г.с. Не искат човек, с когото да се съобразяват, ами ок. Но сега са затънали до шия, защото още една колежка забременя и настана потоп.
Alllure, стискам палци всичко да е наред. Дано да е станала грешка. Много силно те прегръщам и мислено ще съм с вас.

# 521
alllure, много съжалявам за тези новини, стискам палци да се вземе най - правилното решение и всичко да бъде наред! Praynig Hug

# 522
alllure, с теб сме и дано всичко се нареди както трябва. Радвай се на момчето си сега и стискам палци

# 523
  • София
alllure, безкрайно много съжалявам! Направо не знам какво да кажа...дръж се, всички сме с теб  Hug

Рокси, браво за изпитите   bouquet Не ми го побира главата как има такива хора, като твоята шефка...при мен шефът е много разбран и ме гледа в момента като писано яйце, изобщо нищо не ми дава да правя, само дето си кеся в офиса. Правилно си направила, почивай си и се пази!

# 524
alllure Силни прегръдки и от мен  Hug Направо нямам думи....
Стискам палци все пак да има някаква надежда  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт