Отговори
# 75
  • София
Здравейте  Simple Smile

За пипането на корема - мен до сега освен таткото напира да ми го гали и прегръща и майка му, което изключително много ме дразни, не знам и аз защо. Единия път пак се засили и дежурния въпрос "расте ли корема?"  Close Еми не издържах и й казах, че за последния един ден не е кой знае колко пораснал (бяхме се виждали и преднив ден) и с чупка в кръста се измъкнах. Малко се нацупи, но май не й е направило кой знае какво впечатление, защото продължава  #Cussing out Може да не е нормално, все пак е баба на бебка, но да се съобрази малко, като не ми е приятно...
Иначе и аз съм май понастинала малко. И преди си имах сополи и кихах, но сега всичко е в двоен размер  Laughing
Мисля тези дни да посетя масаж за бременни, майка ми ми подари 10 специални масажа за рд и съм много доволна  Heart Eyes
А за количката, аз не си падам много-много по розово, лилаво и др. "момичешки" цветове, та нашата девойка ще е по-скоро в зелена, бежова или дори синя количка  Grinning

# 76
Здравейте!
Стискам палци на всички с прегледи и на себе си, че и аз съм след няколко часа  Mr. Green
На мен определено си ми личи и близки и познати ми се радват на корема, чак да го пипат кой знае колко не посягат, но определено му обръщат внимание. Мен не ме дразни все още честно казано, поне досега никой не се е прехласвал толкова, че чак да ме подразни...
За количка ми е рано още, но мисля независимо от пола да е в неутрален цвят - зелено, оранжево, жълто, бежово...някаква комбинация такава. Но ако имам здрава количка на разположение не би ми пречел цвета да я използвам ако е хубава.
shmoksi, надявам се, че си добре и вече да няма проблеми  Hug
emma_smith, и аз съм така с лекарите  Confused най - много ме дразни изписването на лекарства "на сляпо" без изследвания...първият гинеколог, на който ходих изписваше на пациентките лекарства за щитовидната жлеза без да ги прати на ендокринолог, което ме втрещи  Shocked
сега от както съм бременна не са ми пускали микробилогия нито веднъж и това ужасно ме дразни...
е оплаках се и аз.  Simple Smile

# 77
Не мога да насомогна да ви изчета.
Благодаря за новата тема.
Честити щъркелчета на узналите пола и успех на който е на преглед днес.
diamond БЛАГОДАРЯ за клипчетата   bouquet
Ще пиша повече като имам време,това беше вместо "запис"  Wink

# 78
Аз определено искам да избягам от типичните розово за момиченце, синьо за момченце, искам да купя всичко в меки и неутрални пастелни или за количка може би тъмни цветове, за да си използвам всичко и за второ детенце, ако дай Боже има такова един ден.

Иначе на мен не ми личи през дрехи и съответно никакво предимство не получавам. Само един път наистина след цял ден работа умалях в метрото и помолих една около 50 годишна дама да ми отстъпи мястото си, но тя ме изгледа изключително злобно и каза, че не вижда да съм бременна. Принципно мога да си покажа книжката за бременни и са длъжни да ми отстъпят място ама много криво ми стана и просто си стоях права.

# 79
  • Пловдив
И на мен не ми е пускана микробиология, но бях с зацапване  до 14 седмица и лекаря не искаше да бърника много освен гледане  с ехограф. Каза, че сега на 10,06 ще ми ги пусне. Това с щитовдината жлеза си е опасно да се изписват лекарства, без изследвания. Ако са витамини както и да е, но това са хормони все пак

# 80
  • Пловдив
Аз определено искам да избягам от типичните розово за момиченце, синьо за момченце, искам да купя всичко в меки и неутрални пастелни или за количка може би тъмни цветове, за да си използвам всичко и за второ детенце, ако дай Боже има такова един ден.

Иначе на мен не ми личи през дрехи и съответно никакво предимство не получавам. Само един път наистина след цял ден работа умалях в метрото и помолих една около 50 годишна дама да ми отстъпи мястото си, но тя ме изгледа изключително злобно и каза, че не вижда да съм бременна. Принципно мога да си покажа книжката за бременни и са длъжни да ми отстъпят място ама много криво ми стана и просто си стоях права.

Би ли ми казала каква е тази книжка за бременни- литература или от аг се взима

# 81
Не знам дали я има в България, аз съм в Германия, като бележник за оценки изглежда, там са всички данни за бременността и е с печати от АГ-то ти. Mutterpass се нарича и АГ ти я прави около момента, в който се чуе сърчицето за първи път.

# 82
  • Пловдив
Май няма , благодаря все пак

# 83
  • В къщурката на хълма на феите
по принцип трябва да има - казва се обменна карта - само дето май никой не го прави, но не го и иска ..

# 84
Здравейте, връщам се от ФМ. Развиваме се чудесно, без никакви забележки. Със сигурност си имаме мъжки атрибут Simple Smile Апаратът ми определи по ПМЦ 19 седмица и 6 дни, по мерки сме малко по-напред. Тежим 330 гр., но не разбрах дължина. Сега имам още една ФМ в Щерев след две седмици и после третата след 28 седмица ми казаха. Стиснати палци на всички с прегледи,Шмокси и Вики,  бързо да се оправяте!
Бисквитка, би ли споделила каква количка си харесала?

# 85
Ема, какви изследвания си направи, за да разбереш, че желязото ти е високо? Питам, защото и аз се тъпча с желязо, заради нисък хемоглобин  newsm78

На всички ли са ви мерили шийката на матката? Това може ли да се установи с УЗ или само ръчно, както бяхте писали преди?

# 86
  • В къщурката на хълма на феите
Шикерче на мен досега не са ми мерили шийката, подозирам, че сега на тази ФМ ще се случи това .. иначе дължината може да се премери и с ехографа, но ако лекаря има някакви съмнения, прави преглед и с  ръка Peace

# 87
Всеки път ми я мерят на мен, досега винаги с ехограф и един път към него и с напипване.

# 88
Мами ,здравейте
и аз да се похваля здраво пупата стърчи,видяхме си пишлетата и нашият тати е горд ,че са две.
Иначе свеки боже  #2gunfire не само ми мери корема и го пипа но и оная вечер влезе да ни завие,та изтрещях  #Cussing out
е аз със сирклаж и пазейки се като яйце едвали има кво да првя със сина и,но тя да си завия бебоците.
та ме нервира и по нощите съм яла бисквити с плодо мляко
иначе се оказа,че имам алергия от ягоди ,сега разбрах
почивам си здраво и мързелувам
идва местният шериф -свеки та ми качва кръвното,без туй е ниско и така

# 89
Влязла да ви завие!!! Това като виц направо!  Joy На мен ми мериха шийката на последното ФМ с вагинален ехограф. Не знам кога пак ще я мерят.

Общи условия

Активация на акаунт