Отговори
# 90
  • В къщурката на хълма на феите
 Joy Joy Joy Joy нИ мога просто .. куултово Joy Joy Joy Joy

# 91
# 92
на мен също не са ми мерили шийката, другия път ще попитам дали не трябва, но пък ми казват, че съм с висока плацента, което не знам дали има връзка.
Относно количката бях харесала една на Cam, бежава с панделки, но позната каза, че ще ми даде нейната, която е ABC Design и е черна и ще ползвам нея

# 93
На мен с вагинален ехограф ми мериха шийката в 16 гс. и после в 19 г.с пак, но защото казах, че имам оплаквания (болки и леки пробождания в шийката) иначе сигурно нямаше да я погледнат. Иначе вагинално не са ме преглеждали до сега. До колкото знам шийката се мери към 20 г.с ако всичко е наред.

# 94
Аааааа ужассссссссс  Joy hahaha Ей на това му се вика тормоз, а аз се оплаквам от едно гледане и пипане  Joy Въпреки че последния път пипането си приличаше направо като на гинекологичен преглед и  заключи: "дааа бебето е тръгнало нагоре"  #Crazy

Възможно ли е на втората ФМ АГ-то да е гледал шийката на матката само с коремния ехограф и ако всичко е било наред, аз да не съм разбрала?

# 95
Пчеличке, липсваше ни да ни развеселяваш  Joy  Joy  Joy Твота свеки поне се грижи кръвното да е в норма  hahaha Почивай си и се радвай, че младежите са добре  Hug

На мен досега май не са ми мерили шийката, или поне не съм разбрала  Embarassed Нито на ФМ пишеше, нито АГ е казала нещо по въпроса   newsm78 Надявам се това да значи, че е в норма

# 96
Привет и от мен Simple Smile
Много сте активни направо нямате изчитане Simple Smile Много се радвам за всички с хубави новини от ФМ ! Само така и за напред.
И на мен ми предстои сега в петък ФМ и вече нямам търпение понеже не съм виждала бебетата близо месец Simple Smile Моята одисея с пискрипания седалищен нерв продължава.... стана вече близо месец. Вече съм значително по добре и вървя , но само в къщи. Казаха ми , че възпалението е голямо и тъй като не мога да пия нищо по бавно ще мине. Така ,че съм се заредила с голяма доза търпение !

Шикерче и мен ме блъскаха с желязо , но док реши все пак да ми пусне изследване на серумно желязо и като видя , че е 2 пъти над горната граница веднага ми го спря. Последваха още изследвания между които хемглобинови фракции с което уж се доказа , че съм с таласемия и ходих при хематогол . Той ми изписа за 10 дни бирена мая и ми увеличи фолиевата на 3х1. Преди повече от месец хемоглобина м беше 96 , сега ще видим в петък как ще е . Иначе нямам никакви оплаквания като виене на свят или нещо подобно. Настоявай за повече изследвания , това е моя съвет.

За шийката... и аз не знам дали док ми я е мерила  newsm78 Последно време ме гледа само с коремен и нищо не е споменала , но ще взема да питам и аз Simple Smile

# 97
Възможно ли е на втората ФМ АГ-то да е гледал шийката на матката само с коремния ехограф и ако всичко е било наред, аз да не съм разбрала?

Възможно е, на мен на втората ФМ нищо не ми казаха за нея, но аз после си потърсих стойностите в документа с резултати, който ми дадоха. По принцип мисля, че при ФМ винаги я проверяват, но не съм 100% сигурна.

# 98
Ниана, ще стискам палци всичко да е наред при прегледа и ще чакам новини да разбера дали ти се е повишил хемоглобина? Тези всичките изследвания гинеколога ли ти ги назначи? Ще видя моите резултати в края на другата седмица и ако продължава да пада, ще си искам по-подробни изследвания. Иначе и аз се чувствам добре, енергична.

Иначе аз в началото се побърквах с тези прегледи през 1 месец, но откакто започнах да усещам бебка съм по-спокойна, и без това ехографа на АГ-то е обърнат към нея и нищо не виждам  Crossing Arms

# 99
  • Пловдив
Да ви попитам хемоглобин 123 е добре нали.  Доки ми изписа някакви витамини, но изпих един и ми стана зле от тях. Актив МАМА са

# 100
Пчеличка, тази твоята свеки е уникат. Поне не ти е скучно. Simple Smile
 На мен ми мериха шийката, предния път с вагинален ехограф, сега с коремния. Казаха около 6 см.

# 101
Идеален ти е хемоглобина, дори за небременна жена  Hug Долната граница при жените е 120  Peace

На тези, на които са мерили шийката на матката, може ли да ми кажете как е абревиатурата в документа?

# 102
Шикер да Аг-то ми пусна всички изследваня. Всички минаха по каса без хемоглобиновите фракции. Тях си ги платих и чаках близо седмица за резултата  ooooh! И аз се надявам да го задържа така хемогобина  Praynig Пфреди да забременея беше 103 така , че не е паднал много.

# 103
Идеален ти е хемоглобина, дори за небременна жена  Hug Долната граница при жените е 120  Peace

На тези, на които са мерили шийката на матката, може ли да ми кажете как е абревиатурата в документа?

На мен документ не са ми давали само ми каза АГ колко е. Днес на ФМ ще помоля да я видят и ако ми дадат документ ще напиша довечера.

# 104
Шикерче - виж за CL ако не е изцяло на български (cervical length), но не знам дали е общовалидно наименование, на другия ми документ си е "дължина на шийка" на немски.

Общи условия

Активация на акаунт