Отговори
# 465
За имената : Ние бяхме подготвени с 1 мъжко и 1 женско и като се оказаха двама младежа малко се разминаха плановете Simple Smile Едното мъжко така или иначе ще го ползваме , но в момента сме в процес на мислене на второто Simple Smile Даже взех да се замислям за някакво име което няма нищо общо с никой от семейството , но ММ иска да носи на някой поне буквичката. Та за момента си имаме само 1 име... и си търсим още едно  Mr. Green

# 466
  • София
Snow-White моята ФМ също протече доста бързо и бях разочарована...пак при прехвалена лекарка бях, аз платих 140 защото исках и диск със снимки (да не отварям темата кое точно му струва на тоя диск 30 лв., като самия диск е стотинки) и след прегледа имах усещането че трябва да отида още един път при друг лекар за ФМ.
Но след като си прочетох няколко пъти написаното от лекарката в документа, който ми даде, ми се струва, че са гледани органите, и костичките, за които се прави изследването..
Утре съм на ЖК и ще покажа резултатите от ФМ на лекарката, която ми следи бременността и ще видим какво ще каже тя:)
Шикер - благодаря ти! Имала съм преди години такава и е страхотна наистина, за съжаление може да се закупи само от сайта на производителя, а те приемат минимум 5 бройки. Засега не ми се купуват 5 бройки..ако някоя от вас иска ръкавица мога да поръчам за всички и да ги раздавам след това на някоя среща Simple Smile Вчера си купих една гъба за ексфолиране но няма нищо общо с тази ръкавица..наистина е несравним ексфолиант..
За имената - имаме си две имена за момиче  се двоумим между тях Simple Smile Повярвайте, когато е между две никак не е лесно Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 16:29 от Eos

# 467
Еос, видях, че има в аптеки Фрамар, но не знам дали е на същата фирма. Иначе цената пак е 5 лв Simple Smile

# 468
  • София
Simple Smile сега проверих, но артикупът не е наличен..
накрая ще взема да си купя една кутийка..вчера дадох 10 лв. за онази гъба която не върши никаква работа Simple Smile

# 469
  • София
Момичета, а как се поръчва? Пишеш на мейла запитване или?

# 470
Пишете със скоростта на светлината.  Laughing Grinning Laughing

Ние име за момиче нямаме.Ако се наложи да измисляме ще е голяма чуденка.

За момче е само едно единствено.

А какво активно е бебетооо?!?
Рита постоянно. Легнала, седнала, права - супер активно.
Предните бременности малките бяха едни нежни, с плавни движения.
Сега, може би защото ще ми е за последно, не мога да се нарадвам на всяко ритниче. Правя клипове на корема.

Как е при вас?

# 471
Здравейте и от мен!
Днес ходих на училище за бременни и говореха за кърменето. Имате ли впечатления от различните марки помпи за кърма? Разликите в цените са сериозни и се чудя дали наистина едните са по-добри от другите или само заради марките сумите толкова различни. Тази, която рекламираха, е на Авент - 86лв, а съм виждала за по 24лв  newsm78

Училището за родители е в Майчин дом и беше много интересно и полезно.
Papie, ако ще ходиш и другия понеделник на училище, бих дошла и аз. Може да се уговорим нещо. Къде мога да видя програмата? Какво ще говорят другия път? Много са ми интересни тези лекции, а темите, макар да са почти едни и същи, различните лектори дават различен акцент и всеки път ми е интересно Simple Smile

Благодаря ви за мненията за магнерота и кръвното. От както го пия,заедно с но шпа и отделно хапче за кръвното, го измервам 100/60.
E_len, какво пиеш за ниското кръвно? Аз съм с 90/50 и често ми премалява по улиците, а и у дома Sad

за килограмите съм на мнение, че е донякъде индивидуално, донякъде до самодисциплина. Във всички случаи залагам да правилно/здравословно хранене, доколкото мога и не се вторачвам много много в килограмите, не му е времето сега това да е на-важното според мен.

за магнезия - аз съм на 1 диаспорал на ден, но почти всяка нощ ми се схващат прасците Sad ще питам дали не трябва да пия по две, но на листовката пише, че е препоръчително 1 на ден и не ми се иска да се предозирам  newsm78

# 472
emma хайде, ще ходим! И на мен ми е мног интересно, въпреки че съм ходила само на една лекция! Лектор беше главна акушерка от самия Майчин дом и някакси ми вдъхва повече доверие от тези, които идват да говорят от името на някоя фирма, с рекламна цел. И такава имаше да, но и от нея много неща научих.Гледам всички помъкнали едни тефтери големи,запретнали ръкави да пишат, викам си какво толкова има да се пише, нали е интересно - помни се! Да,ама не  Shocked да ме видите после как прелиствах в моето мини тефтерченце  Joy иначе прогромата може да видиш на сайта на Майчин дом, има едно място пише училище за родители. хайде ще си пишем в края на седмицата да се разберем emma
За помпите нямам никаква представа, от приятелки съм чувала, че цената наистина има значение, но аз лично смятам, че по-скоро е индивидуално. Ама знам ли  newsm78

# 473
Еее, супер, много се радвам    bouquet  звучи много добре, тъкмо ще придобия представа от този Майчин дом, че накрая там ще отида да си родя Simple Smile)) аз ще ти пиша на лични да не занимаваме другите с това Simple Smile

# 474
Розови гащи моля  yesyes yesyes stork-girl Днес бяхме на ФМ, всичко си е в нормата, много се смяхме с малката госпожица. Единствено доплера ми не е съвсем наред, но ми казаха че не е нищо страшно, изписа ми аспирин протект за 1 месец през ден и така..
Много пишете наистина още съм мн назад нз кога ще наваксам..

# 475
  • София
Голди, пишеш на мейла за контакти. Аз поръчах енда кутийка - всичките ми колежки искат ръкавички Simple Smile)
 Mr. Green Mr. Green

# 476
Eos, аз говорих с моята лекарка днес. Тя ми казва да не се притеснявам и не ме кара да повторя изследването /въпреки, че крайното решение е мое/, но ми обясни че този преглед е около 30 и повече минути, както и че 4д ехографа дава възможност да се огледат по - детайлно и в подробности органите и ако има нещо /не дай си Боже/ - да се види. Иначе, че основните "неща" са налични се вижда и на 2д. Именно това детайлно и подробно оглеждане на органите /без да казвам нищо лошо за лекаря/ не съм убедена, че се случи при мен за 10 минутния същински преглед. И за това се притеснявам.

# 477
ShikeR, на мен докторът ми изписа хапчетата когато му казах, че имам болки. Контракции още изобщо не усещах, само леки болки ниско долу и то към влагалището. Той каза, че не трябва да има такива болки и ми изписа лекарствата, също ми каза, че не трябва да усещам стягане на корема.
Миналата седмица докато бях на друг лекар той засече контракция на ехографа, не усещах никаква болка, но каза че не е добре и дори ми вляха система. Та май повечето доктори искат да ги "лекуват" тези подготвителни контракции, на мен също ми е странно след като навсякъде пише, че не са опасни. Май съображението им е да не повлияят върху шийката... Rolling Eyes
Сега въпреки хапчетата усещам леко стягане ниско долу и втърдяване, но поне като ги пия нямам болки. По - добре си кажи, а вече дали ще ти изпишат нещо зависи от лекаря.

# 478
Koritsia, честитоо !
Относно помпите за кърма не трябва ли първо да се определи дали имате кърма и тогава да се купят  newsm78

# 479
За ФМ и моята беше 10-15 мин и аз естествено бях разочарована защото очаквах повече. Та утре съм пак. Аз часа си го имах и от преди това де. Щом не сте доволни може да повторите. И аз не знам какво видяха за 10 минути...гледаха уж сърцето, лицевата анатомия (набързо), гръбначния стълб, брояха пръсти на ръцете и краката, казаха ми пола и това беше. Всичко това на 4Д..дори диск не ми дадоха само 3 снимки. Иначе казаха, че всичко си е наред. Ще видим утрешния преглед как ще протече. Тъпо е защото го чакаш тоя преглед толкова време, плащащ не малко пари и накрая те претупват...

Общи условия

Активация на акаунт