Отговори
# 540
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но или сме на път или болни, та едва успявам да ви чета...
Allure, стискам палци всичко да е ок, а ти не падай духом!
За името малко се чудя, защото хем искам буквата на баща ми, хем не харесвам почти никое име с нея Sad, ако беше момиче, имах готово, ама ...второ момче - потвърдено.
В този ред на мисли, днес бяхме на ФМ ( със все таткото и баткото). Мъникът е потвърдено мъж и засега всичко му е ок. Аз обаче се оказах с много ниско разположена плацента и съм с " работна" диагноза - плацента превия Sad(. Д-р Павлова каза, че има време и до 28 г.с. може да се вдигне, но... ако остане така секциото е неизбежно Sad(. Много се притесних, каза само да не вдигам тежко , но като чета ( не можах да се сдържа) обикновено, за да се вдигне се иска доста по-сериозно пазене - лежане, без работа и активно движение. Аз дори с невдигането на моя 13 кг. господин не знам как ще се справя, а какво остава за лежане Sad. Ако някой има опит, моля да сподели препоръки!
( за кърменето имам опит, но тъй като не съм имала кой знае какви проблеми, не съм сиигурна, че съм достатъчно обективна)

# 541
Allure, и аз съжалявам за лошите новини. Моят съвет е преди да предприемете крайни действия да се консултирате ако трябва дори с трети специалист! Силно стискам палци всичко да е наред! Бъдете силни  newsm17

# 542
Здравейте момичета,
днес за първи път попаднах на темите ви и започвам с интерес да ги чета.
И в моя корем расте октомврийче Simple Smile

# 543
Здравейте и от мен! Също съм с октомврийско бебе и от 3 дни се опитвам да ви изчета(трудна работа).

# 544
  • при моите деца .....
Allure,  Hug
Дано не се потвърди....
Стискам палци за най-добро разрешение на проблема за теб!

desitka_001, missHope,  welcome

# 545
Здравейте  Simple Smile  Да се отчета от двете ЖК, които проведохме днес. Всичко при нас е нормално, отговаряме си на седмиците, в момента бебка е 700 гр.  Nature Sun With Face Плацентата ми е високо, което е добре Simple Smile Размерът на шийката е 3,8 см. и д-р Ганева каза, че е идеално. Кръвното ми е в норма 120/80. Единственото ми притеснение е свързано с това, че съм качила доста килограми и отсега нататък май ще минавам на диета. За един месец съм + 5  Cry Направо ми се реве... Госпожицата отсега проявява характер, завъртяла се е с дупето надолу, т.е седалищно. Дано не остане така, защото второто секцио ми е гарантирано... Казаха, че има още доста време да се завърти, но си имам едно на ум. Следващия месец ще правим отново ПКК и урина, за да проследим как се движи хемоглобина. Продължавам с приема на желязо /2х1/ и магнезий /2х1 Диаспорал или 3х2 Mагнерот, по мой избор /. Дадоха ми нов 30-дневен болничен, не съм имала никакви проблеми Simple Smile В момента съм навършена 24 г.с.

Толкова засега от мен Simple Smile Хубава вечер ви желая!

# 546
Здравейте момичета,
Ако някой има опит, моля да сподели препоръки!
Не съм с такъв проблем, но в началото на бременността заради 50% разлепване на сака,болница, кървене  и хематом ми казаха да лежа буквално нон -стоп! Лежах 20 дни далеч от сина си, който е на 8, пропуснах първите му тържества в училище... Tired Майка си взе болничен да ме гледа. Бях в друг град , за да съм близо до специализирана помощ, ако се наложи да се ходи отново по болници.  След това се върнах при детето и мъжа ми, но пак откарах в лежане още толкова. Мислех, че е невъзможно, но се намери начин. Помоли някой да се долепи до теб до 28 седмица. Важен е бебо, всичко друго се преживява и се намира начин. Hug

# 547
Софи, скоро и аз ще искам да излизам в болнични, кажи ми каква е процедурата в Щерев, какво да нося, плаща ли се, дай инфо моля те.

# 548
  • Пловдив
Здравейте, да си излея мъката и тук. Тъкмо се връщам днес от ЖК и съм направо огорчена от лекаря. Исках болничен, тъй като съм със скъсена малко шийка и не ми даде- можел само 45 дена, ако лежа в болница. Питах го доста неща за витамини и пр.- отговор ако искаш ги пий. Интересувах се от гестационен диабет, тъй като имам проблеми и отговорът беше- аз това изследване не го препоръчвам. Направо пълен кик.
Спешно търся препоръки за лекар по ЗК за Пловдив. И мнения за Крумов от Пловдив също. Той не е по каса, но се ориентирам да раждам при него
Благодаря   bouquet

# 549
Allure много съжалявам, дано не се потвърди  Sad и всичко да е наред  Praynig

Викиту , Irony честити сини гащи  stork-boy

roxanna честито за изпита, много добре си направила с болничния  Peace

Браво на всички с хуабви резултати   bouquet

Диана отвратително отношение  #Cussing out #2gunfire Дано намериш свестен.

Аз си счупих телефона и така ме е яд........сега хич не ми е до нов телефон  Crossing Arms Crossing Arms

# 550
Ladyjj, аз вземам болнични от поликлиниката, където се следя.От Щерев не съм искала болничен, но предполагам няма да ти откажат. Simple Smile

# 551
Allure, много силно стискaм пaлци дa не се потвърди диaгнозaтa  и всичко с бебчето дa е нaред  Praynig Пиши ни кaк сте  Heart Eyes
Софи, знaеш ли когa точни др. Гaневa е отпускa? Кaзaхa ми две седмици този месец, но кои точно не рaзбрaх  newsm78 Голямо бебе си си отгледaлa, все тaкa дa продължaвaте  baby_neutral

# 552
  • София
Момичета, днес и аз видях бебка  Simple Smile Вече е 730 грама, беше се обърнала с гръб и изобщо не и пукаше, че искаме да я видим. Всичко иначе е наред, все още нищо не пия, дано не ми се и налага.

Утре сутринта заминаваме за Гърция и ще съм без нет две седмици, после ще наваксвам  Hug

# 553
Леле, много големи вашите бебчета, моето е 380 гр. 20 гс. + 6 дни.  Rolling Eyes

# 554
Ехаааа браво,Поли!Доста е голяма и вашата госпожица Simple Smile Все така да растат! Simple Smile
Ганева нищо не ми е споменавала за отпуск, каза ми да отида следващия месец пак около 10-15-то число.Днес имаше доста чакащи пред нейния кабинет,защото е имало раждане и е слязла по-късно долу.Около час почакахме пред кабинета.Shmoksi,най-добре звънни на регистратурата в Щерев за да ти кажат кога д-р Ганева ще е в отпуск Wink

Общи условия

Активация на акаунт