Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви преживявания са споделени във форума?
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, свързани с бременността, раждането и грижите за бебета. Мамите споделят своя опит, впечатления и се консултират помежду си по въпроси относно бременността, раждането, грижите за новородени и други теми, свързани с майчинството. Във форума се обсъждат теми като избор на педиатър, преживявания от раждане, здравословни проблеми, свързани с бременността и раждането, подготовка за раждане и грижи за новородени.
-
Какви преживявания са споделени във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с бременността и раждането?
-
Какво представлява слузта при бременност и какви са нейните характеристики?
-
Какви са препоръките за бъдещите майки, които се грижат за кърменето на бебетата си?
. Налях гипса и почнах да будя бебето на 2:30 часа и след няколко контролни кърмения установих че освен че яде рядко, яде и по малко. И се започна - кърмя, той заспива и като започва да стиска устата аз дохранвам с изцедена кърма, после се цедя и така. Така започнаха да се случват нещата. Вече наддава, не колкото ми се иска, но все пак. Вече не дохранвам само се кърмим, но все още се налага да го будя както през нощта, така и през деня. Не всеки път разбира се, понякога изобщо не заспива и след час и половина като стане неспокоен пак се кърмим. За сега предпочитам да съм сигурна, че наддава, отколкото да градим режим и да пропускаме нощни хранения.

). Днес вече е по- добре