Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 456
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета!  Hug

Ваня,  Hug прекрасен пост! Прочетох го с удоволствие!   bouquet

Скритото е за бъдещи събития, който не иска да знае да не чете. Simple Smile

Скрит текст:
Тъй като ми казаха, че в крайна сметка главните герои няма да бъдат заедно снощи гледах финала и такъв рев му ударих, че още ме държи.  Без да съм гледала всички епизоди, подозирам, че това ще е една от най - реалистичните истории, които напоследък съм гледала.

Цялата тази сюжетна и житейска нишка, прокарана ни още от първи епизод, за това как Сеит трябва да се ожени за турско момиче явно ще продължи до края и в крайна сметка така и ще се случи. Идеята за това как една руска християнка не може да бъде с един турчин мюсюлманин (Тук изключвам долните игрички на Петро и баронесата, които явно ще си продължават до края) по времето, когато светът е разтърсван от война, и когато, освен всичко друго Русия и Турция са на срещуположни страни....    Идея, която в началото е като жълта светлина на светофара и зрителят все се надява, че има надежда да светне зелено в края свети така ярко червено, че те ослепява. Историята на Сеит и Шура ( и на тези като тях) не би могла да има щастлив край ( в универсалният смисъл на думата), защото световете, разбиранията и желанията на двамата влюбени са коренно различни и дори и да бяха се събрали единия, а и двамата може би в един момент трябваше да направят толкова огромни компромиси, които, пък, да станат причина да се намразят, че са си го причинили. И, все пак, раздялата им ....  newsm45 newsm45 newsm45
На мен, обаче, не ми е това най- голямата мъка, ами това, че в крайна сметка той се връща при семейството си, създава друго такова, а Шура остава напълно сама, понесена на вълните на живота (парахода). По темата за невъзможната любов е толкова писано и снимано, че някак си вече ми е трудно да бъда впечатлена,  но когато е поднесена по такъв прекрасен начин няма как отново да не ми трогне сърцето.  Peace По този повод, много съм изненадана, че сериалът има само 21 епизода, но каквото такова.  Simple Smile

Последно, сцената на гарата е уникална - как са могли от Бтв да я изрежат не знам. Та тя дава на зрителя индикация за това, че началото на сбогуванията започва именно там, на тази гара, в този момент.  Шурт, понесен от дълга, в случая военен, а в последствие семеен, а Шура в ръцете на предателя. Peace

Фенка, нещо за теб.... ти си знаеш защо.  Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 11:28 от k_kiara3

# 151
Айричка  Heart Eyes Hug wavey нищо не може да ми развали удоволствието да гледам този сериал и да си разсъждавам по него. Много съм разочарована от БТВ, така е. Но съм щастлива, че все пак го дават, макар и окепазен. Защото повече хора, които обичат нашия сапфир ще могат да го видят и в тази роля, толкова далечна от Кузей. Всичките ми дружки са впечатлени от превъплъщението му и едва сега ме разбират защо толкова си падам именно по него  Laughing
 Киара  Heart Eyes Hug wavey благодаря!  bouquet
Ох, то да бяха само Петро и баронеса Лола, които да им пречеха, с мед да ги намажеш  hahaha Но те двамата си имаха най-голяма вина за раздялата - повече няма да издавам. Сеит не се е върнал при семейството си, ще видиш за какво говоря. Много се радвам, че и теб те грабна филма, заслужава си гледането, па макар и 21 серии. Peace

# 152
Киара Hug, много хубав пост    bouquet
това все пак е история, която е писана по истински случай  Simple Smile
а това, че са с различни религии не е основната причина за последвалите събития и финала  Peace
нооо по добре да не обсъждаме бъдещи неща, защото не е коректно с тези, които не са го гледали Wink Wink

откраднах си един клип от Валя

# 153
Айра,  Hug не знаех, че е по  истински случай историята.  Сега разбирам защо е толкова реалистична.  Simple SmileА, за финала се извинявам. Мислех, че всички в темата са го гледали.  Peace

П.С. Редактирам си публикацията.  Peace

# 154
Аира, радвам се, че си харесала клипа  Hug ето още един чудесен

В моето сърце остана Фарах и героинята й Шура, до края на сериала съм с тях. Мисля си, че Сеит и Шура преминаха през нечовешки страдания и може би щяха да запазят любовта си, ако не бяха змиите Петро, баронесата, Айше.
Чистото сърце на Шура се оказа по-силно. Сеит се огъна, поддаде на съмнения, ревност, гняв.

Въобще и в книгата на Нермин Безмен, и в сериала, усещам повече възхищение от Шура, отколкото от Сеит. Възхищение от нейната смелост и преданост, и сила на духа. От качества, непознати за турската жена.

# 155
Леле, Айре  Heart Eyes благодаря ти за този невероятен клип ...
Много съм ядосана и от това, че са изрязали и мечтите на Сеит по Шура в съня му след пиянския му запой ooooh! ooooh! ooooh! е, как хората ще разберат за какво аджеба се напи Сеит до безпаметност, какво е за него Шура, без тези важни сцени  newsm78 Тези са за хубав пердах, наистина!  #Cussing outНо, иначе трият безогледно труда на толкова момичета, и се фукат с рейтинг  ooooh!
Киара  Hug за теб!
http://yahoo.ws/kurt-seit-i-shura-ot-s-rusiya-v-sarceto-sa-saste … ta-im-istoriya/#5
пфу, отново не ми излиза статията  ooooh!
Вале  Heart Eyes Hug благодаря ти !   bouquet

# 156
Скрит текст:
Леле, Айре  Heart Eyes благодаря ти за този невероятен клип ...
Много съм ядосана и от това, че са изрязали и мечтите на Сеит по Шура в съня му след пиянския му запой ooooh! ooooh! ooooh! е, как хората ще разберат за какво аджеба се напи Сеит до безпаметност, какво е за него Шура, без тези важни сцени  newsm78 Тези са за хубав пердах, наистина!  #Cussing outНо, иначе трият безогледно труда на толкова момичета, и се фукат с рейтинг  ooooh!
Киара  Hug за теб!
http://yahoo.ws/kurt-seit-i-shura-ot-s-rusiya-v-sarceto-sa-saste … ta-im-istoriya/#5
пфу, отново не ми излиза статията  ooooh!
Вале  Heart Eyes Hug благодаря ти !   bouquet
Казва ми, че това, което се опитвам да намеря вече го няма.  Peace

# 157
Фенче Heart Eyes, давай да  пишем на ФБ страницата на БТВ #2gunfire
Киара Hug да, историята, романа "С Русия в сърцето" е написан от Нермин Безмен, която е внучка на Курт Сеит Еминов Peace и тя се е вдъхновила от страстната му любов с Александра Верженская Simple Smile
а тук сме повече фенове на СЮ  и не всички са го гледали, така, че може да пишем за бъдещи събития в спойлер Simple Smile

това са истинските Сеит и Шура

Валя Hug мерси!!

# 158
Киара  Hug имаше една хубава статия за истинските Сеит и Шура, но като я постна излиза нещо съвсем друго  newsm78
Айре  Heart Eyes и да пишем и да не пишем, какво ще се промени ? Сериалът вече е преведен , явно тези сцени не са ги включвали изобщо ... Ама да пишем, щом казваш! Много съм им бясна, наистина! smile3515 smile3511
Хубав ден, сладурки! До довечера! Hug
топли, топли от Терзи  Heart Eyes

# 159
ето тук може да се намери статията, ама не е кой знае какво Simple Smile

https://www.facebook.com/SRusiaVSarceto.Series.Informal.Fan.Page?fref=nf

а за това, че няма да се промени, може би си права Peace, ама защо да си мълчим Confused
ами да разберат , че не са толкова велики Close
и ще се гаврят със сериал на Къванч, ама ха  #2gunfire

ами сега гледах изрязаната сцена със съня на Сеит, такава красота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes рядко се среща в турско дизи Peace

ооо на снимките е мнооооого красив Crazy Heart Eyes
направо е като прероден Grinning

# 160
малко конски гифчета Crazy

намерих съня на Сеит от снощната серия Heart Eyes Heart Eyes

# 161
Мацки!!!  Hug  Следобедното кафенце

Ками, добавям си гифчетата в архив, да знаеш  Crazy Айрче, и твоите!  Heart Eyes

DIVA!  Hug

Фенче, то компът ти сигурно пуши от архиви  Laughing

Валя, супер клипчета!   love001

Ванче, ноу комент, страхотен пост, както винаги!  Heart Eyes

И за останалите момичета  Hug

# 162
още Mr. Green

Роминче. мерси за кафенцето Heart Eyes, ооо и цигара си ни запалила Grinning
А на Фенка Heart Eyes компа няма архиви според мен, тя имаше впредвид, архивите на темата за КСШ Wink

# 163
О, тъкмо за кафето съм тук!
Роминка, обичам турското кафе!
На всички  Hug
Валя  Hug, Дива  Hug, снощи бях така изморена, че пропуснах да ви поздравя.
Вече не се ядосвам толкова много на орязването, няма смисъл. Докато на турските сериали се гледа с пренебрежение, нищо не може да се направи. Вече толкова съм свикнала да гледам в интернет, че не мога да възприемам по телевизията. Сега гледам само, за да видя по-красиво, но не и за съдържанието.
Фенче, за „тази именно постъпка на главните герои“ мисля само хубави неща. Сеит се отказа от писмото, заради завета на баща си, за който не без задни мисли го подсети Петро, но много повече спорез мен от неизвестността на войната. Показаха ни, че и двамата са влюбени и мислят един за друг. Случаят, който създаде Татя, Джемил беше по-въздържан, беше за Шура. Тя отиде в концертната зала, не Сеит при нея. И двамата искаха това, което се случи. Не знам откъде идва идеята за някаква негативна оценка.
Неслучайно показаха поведението на Сеит към Шура пред Петро – открито признаване на това, което стана – прегръдки, целувки, цветя. Мисля, че още тази вечер ще чуем, че Сеит ще отиде веднага след войната в Алуща. Намеренията му са да се оженят, без никакво съмнение. Знае, че там ще е истинската война, но той е готов да я води.
Сега не мога да коментирам друго, тъй като решихме да вървим по епизодите. За мен сериалът се решава около 12- 13 епизод. Тогава ще си кажа мнението за „завета на Еминов“, както аз го разбирам. Сега мога само най-общо да кажа, че според мен между предразсъдъка на Еминов (да не забравяме, че  руснаците също имат негативни етнически стереотипи към турците) и това, което ще се случи в сериала, има много съществена разлика. Двете си приличат външно, но имат различно съдържание.  
Много ми харесват новите снимки на Къванч и Башак.
И всичко, което сте показали!

# 164
  • София
Милинки  hug hug hug
Ето ме и мен! За разлика от вчера днес беше лудница в офиса и не можах да си изгледам повторението.
Та, съм малко тъжничка от този факт. smile3518
Айре гледах и други са писали на страницата ФБ на Бтв за сериала, да не го орязват. Ама, те с сигурност не са се трогнали! #2gunfire Сериите са готови от одавна сигурно. До после!

Общи условия

Активация на акаунт