Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 38

• 38 361
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орси  Heart Eyes Hug wavey благодаря! Ще стискам палци!

Joy Joy Joy Joy

De проучване на най-важните урните, които ги държат се провежда всяка година
Защото той е един от окото до урните да гласуват се извършва чрез електронните сайтове или онлайн, но анкета чрез директна среща с обществеността, които форми Baiqoumoua Bmlye и сложи пълна Byanthm
Almcharkyin подбор се извършва в анкетата на географски региони и различни възрастови групи, културни и социални различно за измерване на общественото мнение от различни класове и реконструкция

Bicom да наблюдава изборите и една от най-водещите институции, специализирани в областта на изследванията на пазара и на медиите и широката сътрудничество с един от предприятия, специализирани в медиите и рекламата
Целта на това проучване е да се разбере кой е най-популярната знаменитост за тях и влияние в обществото и доверието Banaloa и вниманието на обществеността
И разбира анкетата Ende много важна мярка на корпоративни рекламни и производствени предприятия и канали

Преди Kayvanc години тя не излезе от обхвата на първите три центрове
През миналата година също зае второ място, а година по-рано, за да се класира на първо място

От моя гледна точка на най-важните мерки за успех на и се снима за всеки художник е степента на неговото въздействие върху общността около него, както и степента на това, което е останало от ефекта в сърцата на Almhahidian
Ende е разликата между "истинската звезда" и всеки артист между Normal миналата Baody роля като професия и ги нарича дома си и инсталирани така че просто се озовава работи за Baodi ..

# 571
  • София
Милинки Hug Hug Hug
Добро утро!
Орси, с теб съм милинка!Всичко ще е ОК!
Айре, Hug  да не забравиш хороскпчето. Да видя какво ме чака... най-после свърши пустият му, ретрограден Меркурий! Joy Joy Joy
До довечера в 20.00ч.!    love001

Скрит текст:

# 572
Здравейте Hug wavey
Орси Hug, и аз стискам палци, всичко да е ок!
Ками Hug няма, няма Wink
Фенче Heart Eyes, нищо не разбрах от тоя превод, ама карай Wink

хороскоп Sunglasses
Скрит текст:

# 573
Ками , Айри  Heart Eyes Hug wavey благодаря ви!   bouquet
Айре  Heart Eyes аз доколкото схванах, става въпрос за някаква директна / не по нета /анкета, коя е най-популярната знаменитост с влияние в обществото, на която хората имат най-много доверие.
 Joy Joy Joy Joy Joy веднага започнаха арабите ooooh! И тази се канела да играе с нашичкия  според тях hahaha

ЕКИУ Чирпан - Мис Турция 2015 / Kivanc
Ajm Chyrpan на 2015 Мис Турция в скорошно интервю каза в лицето ми и очи като Rabyshtraz · HMH
И ако сте като мен Tuba Qrarbashd в проект Обичам да играя с Kyvanch "Аз играя от тук?" Kyvanch "Призовавам. Дъх
И една красива гледка от остров в Италия ...

# 574
това е новата мис Турция Peace
аз пък това чета в контакта

Симпатичный актер Kivanc Tatlitug в Бодруме открыл сезон. В Яликавак виллы оставляет родителям .Tatlitug вдвоем с подружкой предпочитает другой отдых. Переплетается с природой, жить и рыбачить любит, кроме того, актер нанял корабль. Лодка на пристани baglatan... Кыванч Tatlitug часто на рыбалку планирует выходить..

придружено с тая снимка newsm78

абе важното е, че Киво почива с Башачето и ни чакат папарашки снимки smile3508
а аз много ги обичам Wink Crazy

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 11:25 от Airra

# 575
Айрич  Heart Eyes благодаря! Брей, тия подруги не го изпускат от поглед, всичко знаят  hahaha даже, че е оставил вилата си на техните  newsm78
И аз много ще се радвам на папарашки снимки, както миналата година  Mr. Green

# 576
http://gecce.com/magazin/haber/kivanc-tatlitug-basak-dizer-icin-evi-ayirdi

и тук пише, че е наел лодка Grinning
аз се чудя как така няма яхта? Laughing
но той е решил да живее скромно....  Peace

# 577
Здравейте! Hug
Някои са били на вила със зелена тревичка, други на хидратация, трети скромно са направо в Бодрум, аз, да ви кажа, съм вече тук.
Поздрави за всички, сега ще си преговоря материала, че забравих докъде бяхме стигнали.
Криси, стискам палци всичко да е благополучно.
До довечера!

# 578
Ваня Hug
ти едва ли си била в Бодрум? Wink

НОВОЕ___Кыванч Татлытуг выбрал дом для Башак Дизер (сегодня в 12:03) Актер и плейбой Кыванч Татлытуг арендовал дом для своей возлюбленной – Башак Дизер. Годами арендуя для своей семьи дом в Бодруме, где они обычно проводят свои летние каникулы, актер в этот раз решил арендовать себе отдельное жилье.Татлытуг арендовал виллу в Yalıkavak, Seba Evleri, чтобы спокойно проводить там время с возлюбленной и друзьями, переехав от родителей.В то же время, известный актер арендовал также, небольшую яхту, чтобы иметь возможность порыбачить. Стало известно, что он пришвартовал ее на пирсе того же местечка.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 18:54 от Airra

# 579
Хай, дружки!  Hug Hug Hug
Ваня  Hug wavey
Айре  Heart Eyes благодаря ти за новите снимки и инфо!    love001
Като ги гледам ... пиар ще да е връзката им , да  Joy Joy Joy Joy ще им се на подругите ...

като гледам, не е съвсем проста лодка Айрич  hahahaмаалка яхтичка

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:29 от queen_fenka

# 580
  • София
Милинки прибрах се! sweating
Хем ми е жега, хем всичко ме боли!
Сега си отварям една студена биричка,и се проскам на диванчето, да си гледам сериалчето!

Башакчето, с какво перде се е наметнала  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Кърти направо. #Crazy #Crazy Егати си стилистката . : newsm47

# 581
Ками  Hug wavey аз пък си сипах едно джинче с тоник  hahaha Наздраве!
Много разбираш ти от мода  Joy Joy Joy Joy Joy

много ме кефят гащурите му  Laughing

# 582
Фенче Heart Eyes, те много добре знаят , 4е не е ПР Wink Peace
Ками Hug, даааа перденцето е много шик Mr. Green
ама Киво гледа кво има отдолу Joy Joy
със сигурност изглежда по-добре, от миналата година, тая кака, бъдещата г-жа Татлъту Crazy Wink

Айде наздраве ви, аз съм алкохол  фрий Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:56 от Airra

# 583
Айри  Heart Eyes знаят, знаят, ама не им изнася  hahaha
Тази в профил не ви ли прилича на Азра  newsm78

и две фотки, които не съм виждала преди

тук е миналото лято или по-предното  newsm78

май, че е по времето на Кузей Гюней, като го гледам в тяло  #Crazy
и едни цаки за Фифуня  Heart Eyes тя съвсем ни заряза ...

Приятно гледане!  Hug

# 584
  • София
 Наздраве cheers и приятно гледане!
Ами разбирам Фенче  smile3534 Все пак, следя модните тенденции, ама с такова перде,никой не съм видяла Joy Joy Joy
Но може, да е начало на нова модна линия.... знам ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт