Както то има право да тича между главите на спортуващите в спортна зала, правещи стречинг, така и аз имам право да се стречна ненадейно точно като търчи покрай мен и то да се пльосне по лице. Сори, мамчета.
До който се припознае.
Аз се припознавам например! Е и? Трябва да се обидя ли?
Аз не знам в заведенията, които посещавате Вие госпожо какви деца има, може би щом са такива е по-добре наистина да се въведат подобни ограничения , но моето дете не се вре под полите на хората, не им ходи по главите , не им нарушава душевното спокойствие и не съм изобщо длъжна да се ограничавам нито аз като родител, нито него като дете и да го водя да яде и да скача по батути като обезумяло , защото това на някой не му изнася !
Продължавам да обяснявам как няма как да ме глобят ако детето ми тича (така разбирам аз вилнеенето, не знам вие как го разбирате)
Въпроса е принципа - ако на някой пречи например моето тичащо и играещо дете, на мен и на много други може да пречат пиянски шумни изпълнения.
На всеки някой нещо му пречи - въпрос на вътрешна политика на заведението е разбира се да се прецени, дали държанието на майката, детето, компанията и прочие и прочие подлежат на забележка, помолване да напуснат....супер крайна мярка, за която не знам какво трябва да е направило детето в това заведение за да е необходимо да го напуснеш чак.
От тази ми позиция и мнение по този въпрос, до извода, че моето дете е тайфун някакъв и го водя в стриптиз клубове и казина - малко крайно е !
Трябва да има винаги някаква конкретна причина явно за да се съпротивиш на подобна забрана !
Ако се погледнеш отстрани, как ще оцениш твоето подтикване към вилнеене?