Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 127
  • 650
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Трай бабо за хубост ! А в стриптийз клуба ти все на нечия щерка се радваш не на баба ти...а бабата,тя иначе е сигурно много по-културна и начетена  Simple Smile
нали щерката не е 2-3-10 годишна , или правилно съм те разбрал  newsm78

По- голяма по-голяма...пълнолетна - как бе Бонго ти знам ,че ме разбра...ние и като си мълчим пак се разбираме  Laughing Laughing Laughing

# 466
По- голяма по-голяма...пълнолетна - как бе Бонго ти знам ,че ме разбра...ние и като си мълчим пак се разбираме  Laughing Laughing Laughing

мислех си ,че говорим за деца , а не за деца-стриптизьорки  Joy
както и да е - лафа да върви  hahaha

# 467
  • София

мислех си ,че говорим за деца , а не за деца-стриптизьорки  Joy
както и да е - лафа да върви  hahaha

е да де - нали стриптизьорките не са без родители - и те са деца на някой  newsm78

# 468
Ама не крещят и не бягат из заведението.

# 469
е да де - нали стриптизьорките не са без родители - и те са деца на някой  newsm78

чак сега разбрах , защо другите не те разбират. ти им говориш за деца 20-30-80 годишни , а те за лапета на по 4-5 год.  hahaha  гадняри са , нали ?

# 470
мореее   не бегат ли ? бегат като муи без глави - от .уй на .уй  hahaha

пп. докарах го и на рима  Joy

# 471
  • София
мореее   не бегат ли ? бегат като муи без глави - от .уй на .уй  hahaha

пп. докарах го и на рима  Joy

Шшшшшшшш тихо, че ще те докопат тези с концертите в Ла Скала и ще ти извадят 1005 правила за държание в стриптийз бар...и дрес код (как да си облечен, нищо, че актрисите са си голи) и какво да правиш, как да се държиш, никакви псувни...всичко ! Да не пречиш на другите посетители да си прекарат добре свободното време  :

# 472
Да не пречиш на другите посетители да си прекарат добре свободното време  :

А защо да им се пречи? Какво ще кажеш, ако на някого му е кеф да пречи на твоето дете? Или на него не може? Виж, то да пречи, е ОК. Да ти имам логиката!

# 473
при концерти от тоз род тишината е задължителна. спор няма.
дори и при едно погребение е така. и тогава ще се съобразиш.
залитнахме в други посоки. явно и таз тема се изчерпа. да идват и да я заключват докато не я превърнем в театро  Laughing

# 474
  • София
Да не пречиш на другите посетители да си прекарат добре свободното време  :

А защо да им се пречи? Какво ще кажеш, ако на някого му е кеф да пречи на твоето дете? Или на него не може? Виж, то да пречи, е ОК. Да ти имам логиката!

От кеф детето пречи така ли? Ходи и от кеф пречи? Може да му пречат ако преченето не пречи на здравето му - нека да се оправи сам, защо да не може да му се пречи?
Странно кога съм казала никой да не контактува с детето ми? Напротив - казвах точно обратното цял ден !

И понеже наистина това, което коментирам и аз самата в момента няма вече пряка връзка с идеята на темата аз се извинявам ако съм обидила по някакъв начин някого с казаното от мен и ви пожелавам лека вечер на всички !

# 475

От кеф детето пречи така ли? Ходи и от кеф пречи? Може да му пречат ако преченето не пречи на здравето му - нека да се оправи сам, защо да не може да му се пречи?
Не от кеф, Линдичка, а от липсата на елементарни правила, които майка му е пропуснала да го научи.

# 476
О, вие нямате ли по някоя близка в антуража си, която винаги, при всякакви обстоятелства води детето си с нея?

# 477
О, вие нямате ли по някоя близка в антуража си, която винаги, при всякакви обстоятелства води детето си с нея?
Имала съм. В минало време, защото няма как при това положение да ми остане особено близка.

# 478
  • София
Как е по света и къде сме ние?
В американски ресторант правят отстъпка $4 от сметката за добре възпитани деца.
Скрит текст:

В други, обаче, окачват табели
Скрит текст:
... че даже и  Laughing
Скрит текст:

# 479
  • Beyond the stars
Странно кога съм казала никой да не контактува с детето ми? Напротив - казвах точно обратното цял ден !

И понеже наистина това, което коментирам и аз самата в момента няма вече пряка връзка с идеята на темата аз се извинявам ако съм обидила по някакъв начин някого с казаното от мен и ви пожелавам лека вечер на всички !
Питам се ти с какво занимаваш докато поколението тича из заведението и обикаля по какичките? Хапваш на спокойствие?
И що, примерно аз в ролята на какичка, не мога да хапна спокойно, понеже трябва да се радвам на вниманието на мамин златен?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт