Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 246
  • 650
  •   1
Отговори
# 285
Болонките са доста злобнички, сигурно тази хапе доста и затова жената е извикала така - за да си няма неприятности с нагризани деца, сълзи и разправии.

В една друга тема си говорехме за болонка-стръвница вчера.  Laughing

# 286
Така си помислих и аз, да. Просто този истеричен вик от пет метра беше забележителен. И напълно излишен. А и случката се разви на ъгъла на Витшка и Неофит Рилски. Като че ли не е най-подходящото място за агресивни кучета; не само заради хората, а и заради две-три бездомни, които си спяха там дни наред. Но свободна страна, нали така  Simple Smile

# 287
  • HH
Боже, колко мъка има по този свят, Боже!
Щом и децата започнахме да не понасяме, тогава представям си докъде ще стигнем!!!

И този коментар го чаках вече. Обясни се сто пъти, че не е до непонасяне.

# 288
Аз досега в заведение с тълпи деца не съм попадала, освен ако не е с детски кът или в парк до детска площадка. Дадох и пример със заведение, в което има всички условия да има много деца и пак децата са малко в сравнение с броя на клиентите.

По-скоро са рядкост заведенията, в които има свестен детски кът с аниматор, който самоотвержено да забавлява децата, докато родителите вечерят. Докато детето беше малко и бързо й омръзваше да седи на едно място, сме ходили основно в едно заведение. Кухнята не е нещо сособено, но детето не мърдаше отвътре. И това удоволствие ми струваше само 5 лв./час.

# 289
За да съм по темата: страх ги е сигурно, че ще блъснат келнерите, а родителите няма да платят.
не е само това. келнер може да блъсне дете. после следват разправии. келнер слаломира между деца - бави се обслужването. виждал съм деца да повръщат (особено по морето) - келнера трябва да чисти , а и не е приятна гледка за хранещите се.

# 290
  • София
По какви заведения ходите бе, хора  newsm43
Откакто сме с малко дете, посещаваме стереотипен списък от заведения, които или имат детски кът, или по принцип се предпочитат доста от семейства с деца. Проблеми много рядко имаме.
През уикендите когато дребната е при баба и дядо, ходим по места където шансът да срещнем индивид по-малък от 18 години, е нулев. Фенс-а например, Тънка червена и прочие.

Едит: добавям и любимото ми Коста, но детето ми там се държи перфектно. Може би защото ходи през няколко дни  Laughing

# 291
Аз досега в заведение с тълпи деца не съм попадала, освен ако не е с детски кът или в парк до детска площадка.
Ne е нужно да са цели тълпи.
Понякога и едно е достатъчно,за да обърне цялото заведение нагоре с краката.
А ако мамичка е от типа"никви забележки,щото е дете",тогава картинката е още по-мила и трогателна.

# 292
Ходила съм доста пъти на това заведение и това условие доскоро го нямаше. Явно е провокирано от някаква случка! Честно казано търчащи деца без надзор около масите и ходещи келнери с пълни табли си е доста опасно за самите деца. Но и начина, по който е написано е доста грозен!

# 293
  • HH
Ходила съм доста пъти на това заведение и това условие доскоро го нямаше. Явно е провокирано от някаква случка! Честно казано търчащи деца без надзор около масите и ходещи келнери с пълни табли си е доста опасно за самите деца. Но и начина, по който е написано е доста грозен!

Кое му е грозното. Написали са, че нямат площадка и затова не толерират детската игра. Глобата е за уплах, ясно е че е неприложима.

# 294
Ами като се има предвид, че това е търговски обект и всеки клиент би трябвало да е важен, можеше да не бъде написано в тази повелителна форма!Това е моето мнение!То е ясно, че глобата е неприложима,но като нищо могат да дръпнат някой лев от някои невежи люде! Хич няма да се учудя!

# 295
  • HH
И пак не е така. И дискотеките са търговски обекти, но нямат детски площадки. Всеки собственик има право да решава  какъв кръг от клиенти иска да обслужва. Правят го и собствениците на детски магазини и тези на сексшопове Simple Smile

# 296
Не би трябвало да се забранява влизането с колички.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 16:49 от Nickkie

# 297
  • София
Аз не се чувствам дискриминирана  Laughing Ако съм с детето, просто ще избера друго заведение.
А пък и аз понякога имам нужда да съм някъде без бебета и деца, ей така да си представя, че съм младо гадже  Joy

# 298
И пак не е така. И дискотеките са търговски обекти, но нямат детски площадки. Всеки собственик има право да решава  какъв кръг от клиенти иска да обслужва. Правят го и собствениците на детски магазини и тези на сексшопове Simple Smile
Нямах предвид това, а че могат по -учтиво да кажат на родителите да наглеждат децата си! А не, ако децата ви играят, ще ви глобим!

# 299
  • София
Нямах предвид това, а че могат по -учтиво да кажат на родителите да наглеждат децата си! А не, ако децата ви играят, ще ви глобим!

Доста е вероятно да са минали през учтивата фраза, но да е било без ефект.

Общи условия

Активация на акаунт