Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 256
  • 650
  •   1
Отговори
# 540
 Е как няма да се оплита, то вероятно е агонизирало. Не ми казвайте, че има тригодишни, дето гаврътват две чаши твърд алкохол в движение и само се въодушевяват. Rolling Eyes

Има и друга градска легенда, за зверчето, което унищожава сватбената торта, докато майка му благосклонно блее.

А тортата украсена с хортензии....

# 541
  точно Joy

# 542
Ужасно малко зверче - пие твърд алкохол и после се оплита в кабели. Ужас, ужас.

Извинявайте, ама ако аз гаврътна 2 чаши твърд алкохол, и аз ще се оплета в кабелите. А после може и микрофона да взема, да изпълня някое парче.  Mr. Green

# 543
Ужасно малко зверче - пие твърд алкохол и после се оплита в кабели. Ужас, ужас.

Извинявайте, ама ако аз гаврътна 2 чаши твърд алкохол, и аз ще се оплета в кабелите. А после може и микрофона да взема, да изпълня някое парче.  Mr. Green
Иронично го казах. Не вярвам изобщо да е пило твърд алкохол. А да се оплете в кабелите може и съвсем трезвено.  Laughing

# 544
Иронично го казах. Не вярвам изобщо да е пило твърд алкохол. А да се оплете в кабелите може и съвсем трезвено.  Laughing
Не вярваш, ама веднъж си бях оставила без надзор чашата с един пръст бяло вино в нея и виното мистериозно изчезна. Сигурно е било страшно съвпадение, че тригодишният ми син изведнъж започна да изнася представление в стил "Песни и танци на народите". Добре, че това срамно събитие в семейната история се случи у дома, а не в заведение. Laughing

# 545
Е, ама един пръст бяло вино. А не две чаши концентрат!

# 546
Тези две чаши концентрат сигурно са били останали капки в чашите. Ако изпие дори една по-голяма глътка концентат, детето ще се задави, ще се разпищи, разповръща и т.н. Силно се съмнявам да е било нещо повече от облизване на чашите. Те дребните нямат габарити за повече.

# 547

Да, да, разбрах те, просто дописах картинката.  Mr. Green

# 548
Тези две чаши концентрат сигурно са били останали капки в чашите. Ако изпие дори една по-голяма глътка концентат, детето ще се задави, ще се разпищи, разповръща и т.н. Силно се съмнявам да е било нещо повече от облизване на чашите. Те дребните нямат габарити за повече.

Не четеш. Гаврътнало е на екс чашите на младоженците.

# 549

Да, да, разбрах те, просто дописах картинката.  Mr. Green
При това успешно, преставих си го доста колоритно  Joy
Сега пък си представих тригодишното, което като закоравял пияница Гаврътва чашите на младоженците. Ужас, ужас, ужас.

# 550
Не четеш. Гаврътнало е на екс чашите на младоженците.
БоШШШке ле! Тоз'младеж ще да е железен.

# 551
Иронично го казах. Не вярвам изобщо да е пило твърд алкохол. А да се оплете в кабелите може и съвсем трезвено.  Laughing
Не вярваш, ама веднъж си бях оставила без надзор чашата с един пръст бяло вино в нея и виното мистериозно изчезна. Сигурно е било страшно съвпадение, че тригодишният ми син изведнъж започна да изнася представление в стил "Песни и танци на народите". Добре, че това срамно събитие в семейната история се случи у дома, а не в заведение. Laughing
Един пръст? Срамота-твоят син хич не носи на алкохол. Моята тригодишна отдавна си е изработила ензима за разграждане на алкохола покрай моите бири, които понякога не опазвам. Един пръст вино би и подействал просто като разгрявка...

# 552
Честно да кажа, много мразя деца да дойдат и да ми висят до масата следейки всяка моя хапка като гладни котета. Опитвам се да ги игнорирам и обикновено работи. Ако вилнеят, правя забележка, случвало ми се е и да казвам, че ям деца за закуска с възможно най-сериозният и тих глас... Е, това със сигурност работи пък и после бая смях пада. И не, не се умилявам като дойде дете да ми говори, в рееедки случаи може и да обърна внимание, но само ако съм на кеф. Имаше една тема, не много скоро, една майка се жалваше, как гадна тъпа тийнейджърка направила нещо на детето и, но понеже то не може да говори, тя не знае какво точно и ходила да се разпрая на масата с тийнейджърите, а се само се хилили нагло насреща. Доста интересна тема, в тона на тази, ще се опитам да я намеря.

# 553
Имаше една тема, не много скоро, една майка се жалваше, как гадна тъпа тийнейджърка направила нещо на детето и, но понеже то не може да говори, тя не знае какво точно и ходила да се разпрая на масата с тийнейджърите, а се само се хилили нагло насреща. Доста интересна тема, в тона на тази, ще се опитам да я намеря.
Може да са му дали да си попуши от тревата им.

# 554
  • Sofia
Рядко ми се е случвало да идват да ми досаждат хорски деца,хеле пък да си поискат храна  newsm78.

Толерирам такива ограничения по заведенията,но смятам,че е трудно осъществимо спазването им.

Шумни деца, както и възрастни ме дразнят  Crossing Arms

Сега се сещам за моя приятелка, чиито деца са доста лигави и невъздържани  ooooh! Оставиха ми доста неприятен спомен от един мой РД, на който имАх глупостта да каня майките с децата  Sick.Тя и досега не съумява да се справя с тях  ooooh!,та отбягваме общите излизания.

Моето си седи на масата,хапва и си вади електроуредите  bowuu-телефон,ПСП,докато вечеряме и ние. Ако се заформи тайфа деца за игра, ходя и ги надзиравам,за радост на другите родители,които ми се чудят на акъла  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт